masodikresz

181 4 0
                                    

Szijaaasztook elerkezett a masodik resz idejee!! Enis nagyon izgatott vagyok szoval kezdjuk...

Mais a tokeletes otthonomban embredtem. Shawnrol almodtam. De az a ribanc Camilla kozbejott es o smarolt Shawniekaval. Annyira emlekszem marcsak hogy sikitottam es elkezdtem megtepni azt a kurvat, de hirtelen felebredtem. Na mindeggy is, gyorsan felebredtem es osszekeszultem. Meg mellesleg volt egy kisseb mental breakdownom amikor a tukorbe neztem. Egy pattanas!!! Bruh.. Most hogy fog szeretni Shawn? Olyan vagyok mint egy boci. Na mindegy, feloltoztem es a ruhamkent egy szep fekete bo gatyat valasztottam egy feher rovidujju inggel es a keeedvenc fila cipommel. Sminkkent valami egyszerut akartam de vegulis az oszkardijjatadon a bigeknek nincs olyan sminkje amijet nekem sikerult krealnom. Miutan feloltoztem lementem a konyhaba ahol anya fogadott. Meg meg valaki. Uur isten! Nem hiszitek el hoyg ki volt a konyhamban! Hat nem maga shawn?? Dehogyneem! Nagyon nagyon elszegyelltem magam es visszafutottam az emeletre. De o meglatott s utanamfutott.
-Varj baby, ne fuss el kerlek beszeljunk. -mondta majd olyat vigyorgott hogy menten elajultam volna
- Semmi baj nincs csak fennhagytam a telom. -mondtam neki, de ez igazabol egy nagy hazugsag volt csak szerettem volna tobbet nezni a gyonyoru fejet meg a gondor furtocskeit ahogy nagyot libbennek a szelben.
- Igazabol azert jottem hogy eggyutt menyjunk suliba- mondta lagyan, majd megdobbent tekintetemet meglatva barsonyos ujjat a kinyilo ajkaimra tette. -Nem akartam betorni, anyukad engedett be. El kell mondjam nagyon kedves asszony.
- Igazan? -rebegtem - De akkor ne is keslekedjunk hiszen el fogunk kesni.
Es hat megtortent. En es Shawn egyutt  az iskolaba. Mielott elhagytam volna a hazat felkaptam az anyukam altal a starbucksbol hozott frappuchinomat es a browniemat majd elindultunk. Shawnnak hatalmas fekete limoja van. Egyszerun gyonyoru. De az oromom nem tarthatott orokke hiszen amint beszaltunk a kocsiba megpillantottam Camillat.
- Csa te luzer -mondta Camilla majd egy voros diorruzst kent a szajara.
- Mit keres o itt? -kerdeztem felhaborodva Shawnt
- O is egy jo baratom es gondoltam o is johetne velunk.
-De de.. -dadogtam de ekkor mar a limo elindult. Az ut a suliba borzalmas volt Camilla egesz uton Shawnt buvolte. Folyamatosan maszott ra es ez nagyon szarul esett...
Folytköv következik aranyoskáim, de ne aggódjatok még mindig mentálisan stabil vagyok 😍😍😍

LOVESTORYxxSHAWNMENDESWhere stories live. Discover now