4.rész: A nagy nap

55 5 6
                                    

Az öt nap a suliban hamar eltelt. El sem hiszem. Eljött a nagy nap. Nagyon izgatott vagyok. Reggel kb 6 órakkor keltem és azóta zaklatom Hyuna-t. Szegény lány, biztos az agyára megyek.

Most 9 óra van. Éppen Hyuna-t várom, mert megbeszéltük hogy 9-re átjön és együtt készülődünk majd. Meg is érkezett.

-Sziaa Seo - ugrott a nyakamba Hyuna.
-Szia, annyira örülök, hogy eljössz velem - ugrándoztam.
-Ugyan, ne szórakozz már - forgatta a szemeit.
-Jó, abbahagytam - mondtam - Menjünk inkább öltözni.
-Okés - egyezett bele Hyuna.

Felmentünk az emeletre és megkérdeztem a barátnőmet, hogy a fürdőben vagy a szobába szeretne öltözni. A fürdőt választotta. Amíg elment átöltözni addig én is felvettem a ruhámat. A tükör felé fordultam és elámultam azon, hogy ennyire jól nézek ki. Soha nem éreztem még így magam. Hyuna kopogott az ajtón, ezzel jelezve hogy ő elkészült. Kinyitottam az ajtót és tátva maradt a szám. Teljesen más a stílusa mint az enyém de nagyon jól néz ki. Azért lepődtem meg ennyire, mert arról még nem beszéltünk, hogy ő mibe jön. Meglepett. Egy babarózsaszín egyberuha volt rajta. Gyönyörű.

-Melletted nem hogy a fiúk nem vesznek majd észre, de az utcán se néz utánam senki - kezdtem el nevetni.
-Jajj, ne butáskodj már - csapott a homlokára Hyuna - Te sokkal szebb vagy.

Miután ezt megvitattuk, kisminkeltük egymást. Nekem csak egy kis alapozást csinált hyuna, mert nem kértem többet. Utálom ha valami van az arcomon, de kell az első benyomás. Hyuna-nak az alapozáson kívül szempillaspirált és egy rózsaszínű rúzst vittem fel. Most következhetett a frizura. Nem akartunk semmi extrát, ezért a begöndörítés mellett döntöttünk. Kb 1 óra alatt készen lettünk mindketten.

Most 11 óra van. A fanmeeting 4 órakkor kezdődik és fél órára van innen. Akkor, ami azt jelenti 3-kor el kell indulni, hogy a fél órás sorbanállással ne késsünk el. Van még 4 óránk.

Nekiálltunk összepakolni az ajándékokat egy nagy szatyorba. Amire mindent 100%-osan elraktunk, eltelt fél óra. Még mindig maradt 3 és fél óránk.

Kimentünk a konyhába és ettünk egy kicsit. Nem akartunk sokat enni, nehogy rosszul legyünk. A kanapén fogyasztottuk el az ételt, miközben valami unalmas műsort néztünk. Folyton a telefonomat lestem, hogy el ne késsünk. A nagy tv-zés után még mindig maradt kb 40 percünk. Még egy kicsit beszélgettünk arról, hogy mit fogunk mondani nekik, megérintjük e majd a kezüket.

Gyorsan összepakoltunk és kivittük a cuccokat a kocsiba. Nem bírtunk tovább várni, ezért elindultunk. Jól tettük, mert amíg parkolóhelyet kerestünk, láttuk a kígyózó sort. Nagyon sokan szeretik őket, ami nem meglepő.

A kocsiból kiszállva kivettük a két nagy zacskót a csomagtartóból. Beálltunk a sor végére és vártunk. Csak vártunk és vártunk. Már kezdtem volna feladni az egészet, amikor is a biztonságiőr kérte a belépőinket. Végre.

Megpróbáltuk átverekedni magunkat a tömegen, és olyan középtájt álltunk be az aláírást kérők sorába.

Egyszerűen fel sem fogtam, hogy tényleg őket látom élőben. Folyamatosan őket néztem. Jaebum kb végig szemezett velem, amibe belevörösödtem. Nagyon helyesek, de főleg Jaebum. Készítettem mindegyik tagról egy fényképet. Youngjae egyszerűen csodálatos, mint egy angyal. Yugyeom meg rám mutatott. Először azt hittem a mellettem levőre de nem. Nem tudom elhinni.

Hyuna hátrafordult hozzám, én meg elsírtam magam. Szorosan megölelt és arra kért, hogy ne sírjak. Nehéz volt megállni. Annyira boldog vagyok.

Szerelem nehézségekkelWhere stories live. Discover now