Een raar gevoel

10 2 0
                                    

'Maar nog steeds snap ik niet waarom Cheryl moet nablijven. En ook waarom Kevin en Toni weg mochten' zei ik boos tegen Weather Bee toen ik weg mocht. 'Luister, Toni en Kevin- die hadden iets voor mij gedaan waar ik ze terug voor moest betalen. In plaats daarvan, hoeven ze niet na te blijven. En wat Cheryl betreft, zei deed iets bij school, heeft niks met jullie te maken' zei hij geïrriteerd. Ik liep de gang boos uit. Dus Hannah komt ook bij ons op school? En hoe wist ze dat ik hier ook zat.

Ik zat rustig op mijn kamer een film te kijken met Veronica. We zijn weer best goede vrienden geworden. Opeens ging de deurbel. 'Ik doe wel open' zuchtte ik.

'Hannah Riets!' gil ik als ik de deur open doe. Voordat ik nog wat kan zeggen, tilt ze me op. We all know what happend next.

Ik word wakker met hoofdpijn. Ik ga naar de badkamer voor een paracetamol, en zie Hannah. Plotseling herinner ik me weer alles van gisteren. 'Weg' is het enige wat ik kan uitbrengen. Weg. Wat ben ik toch dom soms. 'Heb ik één bed met jou gedeeld?' vraag ik wanneer ik weer een beetje op adem kom. 'Ja' zegt Hannah spijtig terug. 'Ik ben niet lesbisch, voor de honderdste keer! Ik val op jongens' roep ik opeens kwaad uit. 'Okay chill, ik ga al!' zei Hannah bang.

Born ReadyWhere stories live. Discover now