Geluk zeg! Maar ook wel spanning...

37 2 0
                                    


Ik was op mijn vorige school echt een loner. Nu heb ik al drie nieuwe vrienden! Eigenlijk vier, maar er is een één of andere 'Jughead', die niks te maken wil hebben met mij. 

Flashback.

Kevin, je hebt me nooit verteld dat je vader de sherrif was! Heb je er wat tegen? Nee, maar toch... Kijk Jen, dit zijn Archie, Betty en- wie is dat? Dat is Veronica! We horen allemaal dus bij hetzelfde clubje! Hmm. De deur gaat open. En dat is Jughead! Ik kijk hem raar aan. 'Wat een raar mens' denk ik. Maar Betty en Archie zijn gewoon geweldig! Ik denk zelfs dat ik een kleine crush heb op Archie... We gaan een film kijken. Het is een hele enge film. Ik knijp in Veronica's hand. Tot dat ik erachter kom dat het eigenlijk Kevin's hand is. Wanneer ik opkijk, zie ik dat ik en Veronica de enige zijn die bibberen. Betty ziet het ook. Ze zet de film op pauze en zegt: 'Er gebeuren hier in 'Riverdale' wel ergere dingen. Ik begon weer te twijfelen over Riverdale. De film was wel héél erg...

Realiteit.

Veronica kroop bij me op bed. 'We zullen er wel aan moeten wennen dat hier een kind vermoord is en de moordenaar nog steeds zoek is' suste ze me. 'Jaa' was mijn antwoord. 'Misschien is het papa wel'  zei ze opeens, en de tranen kwamen op haar wangen stromen. Ik wist niet wat ik moest doen. Gelukkig kwam mama aanrennen. 'Wat is er?' vroeg ze bezorgd. 'Gaat je niks aan' was Veronica's antwoord.

Born ReadyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu