2

156K 2.3K 350
                                    

" Geldim. " diye mesaj attığında o kadar heyecanlıydı ki eli ayağı tutmuyor gibiydi. Valizini çekerek otogarda yürümeye başladı. Onu almaya gelecek birisinin olduğunu bilmek güvende hissettiriyordu. Mesaj kutusuna baktığında hala bir mesaj göremedi.

İzmir 'deydi. 

Onun yanına gelmişti.

3 günlük onun hayatını yaşayacaktı. Çok merak ettiği o hayatı yaşamak, deneyimlemek istiyordu sadece. Ama bu üç günün sonunda bir planı da vardı. Onu yapmadan buradan gitmeyecekti. Şimdilik bunu sadece kendine saklayacaktı. O bilmese de olurdu.

Karşıdan gelen onu gördü gözleri. Dudakları kıvrıldı iki yana. Onu ilk defa canlı kanlı bir şekilde görüyordu. Bu tuhaf bir histi. İçinde bir yerlerde olan heyecanı ona yaklaştıkça iyice artmış, kendini dizginleyemeyecek hale gelmişti. Kendine itiraf etmediği kelimeler şu an kendini gayet net bir şekilde belli ediyordu. Ama bunu dillendirmemeye özen gösteriyordu.

Ona yaklaştıkça hızlanan kalbinin sesi kulaklarında atıyordu.

" Hoşgeldin. "

İlk ses ondan gelmişti işte. Onu ilk defa fotoğraflarda gördüğü gömleğini giymişti üzerine. Kıvırcık saçları dağınık bir şekilde kendinden geçmiş dururken sakallarıyla ne kadar uyumlu olduğunu fark etti. Küçük gözleri onunkilere indi. Birbirlerine bakarlarken genç kız nutkunun tutulduğunu hissetti.

" Hoşbuldum. " diyebildi dudaklarını açabildiğinde. Onunla yan yana olmak ne kadar farklı bir duyguydu diye düşündü genç kız içinden. Gözlerini kaçırmak hissiyle dolup taşarken kendine verdiği sözü hatırladı. Buraya gelirken aldığı kararların arkasında duracaktı.

Artık utangaç, çekingen, özgüvensiz gibi olan Sumru yoktu. Kutay 'ın hayatına uygun olmaya çalışan bir Sumru vardı. Yenilikler yapacaktı ama sadece 3 gün. Sonra.. eski hayatına geri dönecekti. Şu an o hayata hiç dönmek istemese de dönmek zorunda olduğunu bildiği için şu anlık canını onunla sıkmamaya karar verdi.

ŞARAPNEL +18 Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin