13.Večera

575 22 0
                                    

Pohľad Izabel:

Keď som vyšla zo sprchy bola som prekvapená a poďakovala som mu a milo sa usmiala no keď odchádzal otočil sa a v tej sekunde bol u mňa a pobozkal ma keď sme sa odtrhli povedal že ma dnes večer  berie na  večeru len som sa usmiala a povedala dobre  keď ma znova pobozkal mala som motýliky v brušku a tak som sa odtrhla a išla sa prezliecť a to už bol Thomas osprchovaný a oblečený ta jeho upírska rýchlosť ..... a tak som si obliekla : 

Keď som vyšla von Thomas otvoril ústa a iba som mu povedala ,, utri si tie sliny " a usmiala som sa pobavene na ňom no keď sa zamračil a zavrčal hneď mi úsmev padol a bol za sekundu u mňa ,, dávaj pozor čo hovoríš " povedal medzi zuby ja som potic...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Keď som vyšla von Thomas otvoril ústa a iba som mu povedala ,, utri si tie sliny " a usmiala som sa pobavene na ňom no keď sa zamračil a zavrčal hneď mi úsmev padol a bol za sekundu u mňa ,, dávaj pozor čo hovoríš " povedal medzi zuby ja som potichu vzlykla a bola ticho . .. v tom ma oprel o stenu a začal drsno ale zároveň vášnivo bozkávať a keď sme sa odlepili ,, ty ma jedného dňa zabiješ " povedal a ja som sa usmiala ani som sa nenazdala a už sme ležali na posteli nacapený na sebe , mne len do oči vyšli slzí ,, Prosím nerob , Prepáč prosím " a po lícach mi už tiekli slzí .. v tom sa na mňa Šokovane pozrel a utrel mi slzí ,, neboj , poď ideme " jasom len poslušne za nim išla a dodal ,, musíme ísť autom keďže ty máš sukničku " a usmial sa  ,ja som mu  ho opätovala  nasadla som do auta celú cestu bolo ticho a ja som sa na neho kukala na jeho vyšportované telo a rozmýšľala nad tým prečo ma vždy iné nálady raz je milý a raz  sa správa ako monštrum no on ma vytrhol z rozmýšľania  ,, prečo tak na mňa pozeráš ? " a uškrnul sa , ja som hneď chytila červeň v lícach a  hlavu dala na druhy bok a iba vzlykla ,, no ja , no rozmýšľala som"a pozrela znova naňho on mi krátky pohľad daroval a hneď potom upriamil zrak na cestu ,,a nad čím si rozmýšľala ?" ja som vzlykla ,, n-no nad ni-ničím "   hneď zmačkol volant a napol sánku a zastavil ,, Hovor nad čím si rozmýšľala !?! " už mi zasa išlo srdce vyskočiť  a búchalo ako o život ,, n-n-no  ž-že p-prečo "  a zastavila som sa a mala v očiach slzí ,, no ?!" už na mňa zajapal ,, no že prečo meníš nálady ráz si milý a dobrý a raz sa chováš ako monštrum " no hneď sa na mňa pozrel zabijackým pohľadom a ja som sa nachystala že ma udrie v tom zastavil a povedal ,,ty si si myslela že ťa udriem ? " ja som iba nemo kývla hlavou ,, hm " povedal a chytil mi hlavu a pobozkal ma spolupracovala som no keď sme sa odtrhli hneď naštartoval auto a išli sme Po pár minutách sme tam boli 

 ja som sa ho opýtala  ,, potrebujem ísť na wecko môžem ? " on sa len usmial a  prikývol keď som vyšla z kabínky niekto ma chytil zozadu a  rukou mi zakryl  ústa už sme boli v tmavej uličke keď som ho kusla ruku dal preč a ja som zavolala ,, Thomas !! " v tom ma zasa chytil a niesol ma preč ..  ..

bad Vampire KingWhere stories live. Discover now