2.Část

1K 27 2
                                    

Pohľad Izabel 

Volám sa Izabela , mám 16 za chvíľku 17 a mám len brata a mamu ktorých veľmi ľúbim . Určite sa pýtate kde je môj otec , on už nežije zomrel keď mi bolo 10 . Keď otec zomrel presťahovali sme sa do New Yorku kde už bývame 3 roky , zvláštne . Mimochodom mám aj najlepšiu kamarátku Sofiu strašne míle dievča a ja jej nikdy nebudem siahať ani po členky má krásne čierne vlasy skoro až po pás hnedé oči a dokonalú pleť no a keď tu takto o nej hovorím vždy mi vie pomôcť a keď hovorím vždy tak vždy .,,Izabela" kričí na mňa mama, odkedy otec umrel mama ma nikdy nenazvala pekne vždy len tak isto nikdy zlatko alebo ako to v normálnych rodinách býva ale časom som si zvykla , po dlhšom rozmýšľaní som jej predsa len odpovedala,,Áno mami ?" ,,Prosím ťa Izabela poď dole nebudem tu vrieskať na celý dom !" ,, Už idem . "Áno a takto to tu vypadá skoro stále ale asi potrebuje niečo súrne keďže ma volá až dole vždy keď niečo potrebuje príde za mnou do izby .,,Potrebuješ pomoc mama ?" pozrela akoby neverila vlastným očiam že som sa jej opýtala či potrebuje pomoc nikdy som sa jej nič také nespýtala nemali sme dobrý vzťah s mamou a tak preto som s ňou ako tak hovorila a vždy som bola zavretá v izbe alebo som bola u Sofii alebo potom vonku z kamarátmi . ,,Izabela ? " ,,Hm?!" ,,Ja neverím dievča že si už dospelo a spýtala si sa ma či potrebujem pomoc , čo si sa zamilovala ? už dlho si tu nemala chlapca ak ja dobre viem naposledy rok dozadu ak sa nemýlim . " ,,Mama nezačínaj zas , už len zasa sa zamilovať by mi netrebalo " spravila som grimasu , áno mala som chalana Alexa ktorý mal 16 a ja 15 no on ma podviedol...... z rozmýšľania ma vytrhla mama ,, Izabela !!! " zvrieskla až som podskočila ,, Prepáč mama čo si hovorila ? ",,Dnes sa sem prisťahovali nový susedia a pozvali nás na kávu teba mňa a Filipa " áno môj brat sa volá Filip a ma 21 je odo mňa starší o 5 rokov to je čo musím uznať že vždy bol v správny čas na správnom mieste a vždy ma chránil pred ostatnými .,,No  a kedže Filip ide k Nali  musíš isť so mnou ty zober si niečo pekne na seba 17:00 vyrážame a žiadne protestovanie lebo bude zaracha " no super ani vykrútiť sa nemôžem kvôli nejakému chlapovi čo mamu pozval na kávu určite ani nevedel že má dve deti .....

je už 16:00 idem rýchlo do sprchy obliecť sa namaľovať, nemám vo zvyku sa maľovať ,maľujem sa dosť prirodzeno čo je len troška make up a potom špirála nič viac.... takže teraz sedím pred skriňou a snažím sa niečo vykúzliť zo svojím oblečením a tak som si vybrala :

 takže teraz sedím pred skriňou a snažím sa niečo vykúzliť zo svojím oblečením a tak som si vybrala :

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

k tomu som si rozpustila svoje hnedo-blond vlasy ktoré mám skoro po lopatky .keď som sa pozrela na mamu iba som otvorila ústa a nemohla uveriť mala krásne červené obtiahnuté šaty a čierne lodičky na nič som sa nezmohla iba som povedala " wow! " ona iba z úškrnom odpovedala "ďakujem , aj z teba je kočka " keď sme dorazili zazvonili sme a čakali ,otvoril pán ktorý mal asi o dva roky viac ako mama takže asi okolo 45 typujem podal mame ruku a povedal jej ,,páni ste krásna , mimochodom volám sa Oliver Moon , ale pre vás stačí Oliver " povedal s krásnym úsmevom na mamu a potom očami prišiel ku mne a prezrel si ma pohľadom a zamračil sa ,,ako vidím mate nádhernú dcéru je úplne po vás " zamračil sa na mňa znova a podal mi ruku iba som mu povedala ,,dobrý deň som Izabela " milo som sa na neho usmiala a troška sa bála lebo jeho výraz hovoril za všetko. znova sa otočil smerom na mamu a dodal ,,dnes budem s vami Pani Stársová sám. Chcem vás viac poznať samozrejme Izabela tu môže pokojne ostať len idem zavolať Thomasa až si tu nie si sama , a my Armora pôjdeme na večeru " usmial sa a ja som bola vystresovaná že kto je Thomas on ma syna ? toto bude zlé , v tom sa mama na mňa ľútostivo pozrela a ja som jej dala povzbudivý úsmev zrazu pán Moon ,, Thomas okamžite poď sem !!" no on sa neozýval ani sa neukázal v tom sa Pán Moon obul a podišiel ku mne ,,Takže Izabela bež hore po schodoch a tretie dvere v ľavo tam ma izbu " ja som bola v miernom šoku a tak som odpovedala ,, ja zájdem kľudne domov nemusíte sa báť " pokrútil hlavou a mamu chytil za ruku bola som prekvapená , oni spolu chodia ?! nejdem to riešiť no zrazu sa mi pred očami zabuchli dvere a zamkli sa ja som nemo stála a kukala prekvapeno na dvere , silno som sa nadýchla a vydýchla a v hlave si opakovala .... Horšie ako toto sa už dnes stáť nemôže ... no mýlila som sa .Idem hore po schodoch už som v chodbe a hneď som videla tretie dvere v ľavo idem k nim no dolu niečo spadlo otočím sa do zadu ale stále pokračujem v ceste pred sebou no zrazu som narazila do pevnej hrudi a spadla som na zem . v tom sa ozvalo ,, Do piče čo tu robíš ako si sa sem dostala ? vypadni odtiaľto !" zahučal na mňa chalan ja som bola hneď na nohách  a stále som pozerala na jeho hruď ,, no ja s-s-som , teda p-pre- prepáč , nechcela som " a pozerala som sa teraz do zeme . bála som sa tu sama byť s ním no keď som sa odvážila pozrieť do jeho oči tak som nemo stála s otvorenými ústami .chalan z gaštanovými očami hnedými vlasmi  a fakt že krásnou a namakanou postavou . no hneď ako som si všimla jeho ľadový pohľad plný hnevu hneď som ústa zavrela a znova povedala šeptom ,,P-Prepáč fakt som nechcela a nechcela som ťa ani nahnevať , a-ale tvoj o-otec je s mojou mamou na večeri a poslal ma za t-- te -tebou " mala som fakt vyľakaný výraz a v mojom vnútri som mala strach taký že som musela sklopiť oči na zem jeho oči ma viedli k šialenstvu . No toto čo sa stalo som nečakala ani v najhoršom sne !

bad Vampire KingWhere stories live. Discover now