9.Park

606 25 0
                                    

Pohľad Izabel : 

Keď ma v tom lese pobozkal mala som motýliky v bruchu no keď sa za mnou ozvalo zavrčanie hneď sa Thomas odtiahol  bol tam Adam no zrazu Rýchlosťou blesku odišiel a ostala som tam sama s Adamom ktorý na mňa nasraný pozeral ,, Ideme do toho parku ?! " spýtal sa pomedzi zaťaté zuby iba som prikývla a išli sme keď sme aj zo zmrzlinou v ruke  sedeli v parku na lavičkách hneď sa ma spýtal ,, Vy ste teraz s  spolu ?" nevedela som odpovedať neviem čo mu odpovedať mala som zlý pocit nechcem mu klamať ,, Nie " on sa doširoka usmial a hneď na to ma objal jasom mu objatie opätovala .dlho sme v ňom ostali a vôbec mi to nevadilo práve naopak potrebovala som ho .

Pohľad Adama :

keď som videl ako ju ten upír bozkáva mal som chuť ho zabiť  po našom rozhovore som bol na Izabelu riadne nasraný oni sú teraz spolu akože ?! a že ide do obchodu no jasné ... ,, Ideme do toho parku ?! " mal som takú zlosť v sebe ! neviem to ani opísať iba nemo prikývla ... v parku keď sme sedeli mi to stále nedalo a sam seba som sa pýtal či sú spolu čo s ním ma ? prečo on ju môže mať a ja nie ?! ona je moja !!! ,, vy teraz spolu chodíte ? " chvíľu bolo ticho a ja som zaťal sánku a päste ,, nie " ona povedala nie ?! ani neviete ako sa mi uľavilo bol som tak šťastný že som ju musel objať a z jej objatia som nechcel isť preč nechcel! a tak sme v objatí boli dosť dlho .. no keď sa odsunula priblížil som sa k jej perám a ona na mňa pozrela už som bol u nich keď som ich prilepil ,chvíľku spolupracovala no odtiahla sa a dala mi facku a už odchádzala ja som iba nemo stál a pozeral ako sa jej postava vzdiaľuje ..

Pohľad Thomasa 

keď som odišiel .. neodišiel som doslova sledoval som ich o niečom sa rozprávali keď ju zrazu ten magor objal , mal som sto chudí ho zabiť doslova som žiarlil ... žiarlil som na to ako ona objíma jeho a nie mňa !  boli tam dosť dlho keď moje nervy  začali účinkovať  len tak tak som sa držal aby som za ním nedobehol a nevrazil mu jednu keď sa odtiahli on ju pobozkal .... čože ?!!! on ju pobozkal ?!!!!! iba ja ju môžem bozkávať chvíľku som čakal čo ona urobí  moje svaly sa už napínali a moje oči sčervenali no keď som videl ako mu strelila facku musel som sa pousmiať mne facku nedala ... asi preto lebo sa ma bála ale bol som vďačný ,on tam stál ako obarený stĺp a ja som sa musel usmiať ešte viac keď už odišla , rozbehol som sa za ňou a objavil sa pred ňou  ona na mňa vyľakane pozrela a už sa jej tisli slzí do oči a na to jej povedal ,, neplač prosím nič som ti neprišiel spraviť iba mi chýbajú tvoje pery"  čo so to povedal ?!!! do riti ! ,, do riti !" ona sa na mňa len usmiala a ja som neodolal a pobozkal ju ,chvíľku nespolupracovala no keď som zavrčal pootvorila pery a ja som mal vstup do vnútra .  keď sme sa odtiahli  pozrel som jej do oči  ,, Prepáč mrzí ma to čo som spravil " ona prekvapene no zlostne na mňa pozrela ,, čo?! ja ti mám odpustiť ?!! tak najprv ma skoro zabiješ u seba doma iba preto lebo som do teba nabúrala, potom si ma v škole skoro zabil  , vyhrážaš sa mi že zabiješ moju rodinu iba preto aby som spolupracovala pri bozku , čo mám ešte od teba čakať nechcem ťa a nechcem už ani svoj život skoro si ma znásilnil ty a potom skoro tvoj slávny ujo s ktorým si ma nechal ! nechal si ma s ním !! chápeš ?! nenávidím ťa ! Thomas proste ťa nenávidím ! nechcem ťa už vidieť ,už iba pri pohľade na teba mám strach čo sa hodláš ďalej urobiť ! chápeš ?!  proste vypadni z môjho života !  nechcem ťa už v ňom stretnúť !!"  v očiach mala plno hnevu nenávisti ale aj smútku teraz som pochopil čo všetko som spravil ! nenávidím sa  moje oči už šli do červena a jej srdce sa rozbúchalo ešte viac .. mala pravdu milujem ju zato ona ma nenávidí  toľko zlosti do mňa vbehlo že som ju zobral a hodil ku mne na postel a začal kričať po nej ,, Izabela ! po mne kričať nebudeš jasne ?! je mi jedno čí má máš rada alebo nie !!!  od teraz budeš so mnou nikto nezistí kde budeš ! beriem ťa od tiaľto  preč od tvojej rodiny od všetkých ! si iba moja rozumieš !!! " ona potichu vzlykala ja ja som mal hnev na 100%  .bola stále ticho ,, Rozumieš !! " to som už fakt kričal ona len vzlykla a potichu povedala ,, rozumiem " na to som išiel do jej domu a do izby a zbalil som ju potom som tak urobil aj u seba nasadli sme do auta a vyrazili sme mám dom v Londýne tak som ju tam zobral zaspala v aute a ja som ju sledoval zasa vypadala tak nevinne jej oči boli uplakané a tak som sa rozhodol zastaviť na pumpe a kúpiť jej bagetu keď som zastal a kúpil jej bagetu zobudil som ju ,, na tu máš musíš jesť " iba na mňa smútočne pozrela ,, nechcem jesť " a znova zaspala ...... 

bad Vampire KingOù les histoires vivent. Découvrez maintenant