39ο Κεφάλαιο

219 35 58
                                    

6 μήνες μετά...

Taehyung's POV:

Έφτασε το καλοκαίρι και η σχολική χρονιά επιτέλους τελείωσε και θα έχω πολύ περισσότερο χρόνο για να περάσω με τον Jungkook.

Τις τελευταίες εβδομάδες δεν μιλούσαμε και πολύ, γιατί και οι δύο μας συγκεντρωθήκαμε για τις εξετάσεις, τις οποίες και περάσαμε.

Αυτή τη στιγμή εγώ και ο Jungkook καθόμαστε στο δωμάτιό του και ετοιμαζόμαστε να δούμε ταινία. Μετά από λίγο όμως, σκέφτομαι ότι δεν έχουμε ετοιμάσει κάτι για να φάμε.

Τ: Εμμμ Jungkook...

Jk: Τι έγινε? Είσαι εντάξει??

Τ: Εγώ μια χαρά είμαι, αλλά το στομάχι μου δεν νομίζω. Πάω να πάρω κάτι από την κουζίνα για να φάω.

Jk: Δεν χρειάζεται να πας εσύ. Θα πάω εγώ να φτιάξω ποπ κορν εντάξει?

Τ: Εντάξει. Θα περιμένω εδώ.

Αφού του χαμογέλασα, μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί και αμέσως μετά κατευθύνθηκε προς την κουζίνα.

Εγώ για να περάσει λίγο η ώρα χωρίς να βαριέμαι, περιπλανιόμουν στο δωμάτιό του. Η ματιά μου έπεσε στο θρανίο του, στο οποίο υπήρχαν αρκετά χαρτιά. Στην αρχή νόμιζα ότι είχαν σχέση με τις εξετάσεις (μιας και δεν πέρασε αρκετός καιρός από τότε που τελειώσαμε), αλλά τελικά έκανα λάθος.

Πήρα ένα από αυτά και άρχισα να το διαβάζω.

~~~

Daegu, South Korea
16/04/01

Είμαι πολύ χαρούμενη! Μόλις γύρισα από τη γυναικολόγο, η οποία μου ανακοίνωσε ότι είμαι έγκυος. Ανυπομονώ να το πω στον Chanwoo. Μόλις παντρεύτηκαμε, θέλαμε και οι δύο να αποκτήσουμε ένα παιδί. Το όνειρό μας έγινε πραγματικότητα.

~~~

Είμαι πολύ μπερδεμένος. Ποια είναι αυτή και ποιος ο Chanwoo? Η ημερομηνία είναι πολύ παλιά και εδώ είναι το Geochang. Τι γίνεται?

Στην αρχή σκέφτηκα μήπως ήταν η μητέρα του Jungkook που τα έγραφε, αλλά τον πατέρα του δεν τον λένε Chanwoo και δεν θυμάμαι να μου έχουν πει ότι έχουν κάποια σχέση με τη Daegu.

Μόλις πήγα να πάρω άλλο ένα χαρτί, άκουσα βήματα να πλησιάζουν την πόρτα, οπότε έκρυψα στην τσέπη του παντελονιού μου το χαρτί που διάβασα και κατευθύνθηκα προς το κρεβάτι. Σχεδόν αμέσως, μπήκε στο δωμάτιο ο Jungkook κρατώντας ένα μπολ γεμάτο ποπ κορν.

MYSTERIOUS RELATIONSHIP || TAEKOOK FFWhere stories live. Discover now