35ο Κεφάλαιο

264 37 117
                                    

[Για όσους δεν θυμούνται τι έγινε στο προηγούμενο κεφάλαιο, ο Jungkook και ο Taehyung είναι μόνοι τους σε ένα βουνό για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Αυτή τη στιγμή είναι στα hot springs και ο Taehyung έχει μεγάλη επιθυμία να έρθει σε επαφή (καταλάβατε νομίζω πώς το εννοώ😂) με τον Jungkook]

Jungkook's POV:

Δεν περίμενα από τον Taehyung να έλεγε ότι με θέλει, διότι έχουμε πολύ καιρό να έρθουμε σε επαφή. Παρ' όλα αυτά, δεν με πείραξε γιατί το ήθελα και εγώ.

Έτσι, άρχισα να τον φιλάω μανιωδώς και σε λίγα δευτερόλεπτα ήμασταν και οι δύο έξω από τη θερμοπηγή. Εγώ τοποθέτησα τα χέρια μου στα μπούτια του ενώ ο Taehyung τύλιξε τα πόδια του γύρω από τον κορμό μου.

Αφού φτάσαμε στο δωμάτιό μας χωρίς να σπάσουμε το φιλί μας, τον άφησα απαλά στο κρεβάτι. Εγώ ανέβηκα από πάνω του και άρχισα να τον φιλάω στον λαιμό του. Κατάλαβα ότι βρήκα το σημείο του, διότι βγήκε από το στόμα του ένας αναστεναγμός, οπότε δάγκωνα και ρουφούσα συνεχώς εκείνο το σημείο. Αφού τελείωσα, κοίταξα την πιπιλιά που του δημιούργησα και χαμογέλασα περήφανος για το έργο μου.

Αμέσως μετά, επιτέθηκα στα χείλη του, ενώ ταυτόχρονα το ένα μου χέρι άρχισε να μετακινείται προς τη στύση του. Αφού έφτασα στην περιοχή του, έβαλα το χέρι μου μέσα από το μαγιό του και άρχισα να τον ευχαριστώ.

Ταυτόχρονα τον φιλούσα σε οποιοδήποτε σημείο του σώματός του εκτός από τα χείλη του, κάτι το οποίο τον έκανε να κλαψουρίσει. Τελικά, του έδωσα ένα απαλό φιλί στα χείλη του, όμως αυτός συνέχισε να με φιλάει πιο παθασμένα, σαν να διψούσε γι' αυτό το φιλί.

Τ: K-Kookie~~

Jk: Τι έγινε Taehyungie μου?

Τ: Ν-Νομίζω ό-ότι...

Jk: Τελείωσε για εμένα μωρό μου.

Εγω επιτάγχυνα περισσότερο τον ρυθμό μου, με αποτέλεσμα ο Taehyung να αναστενάζει πιο δυνατά. Σε κλάσματα δευτερολέπτων τελείωσε στο χέρι μου και εγώ του έδωσα ένα απαλό φιλί.

Τ: Σ' αγαπώ πολύ.

Jk: Και εγώ αγάπη μου. Πάω για λίγο στο μπάνιο εντάξει?

Τ: Εντάξει.

Αφού σηκώθηκα από το κρεβάτι, είδα τον Taehyung, ο οποίος είχε ήδη αποκοιμηθεί. Αυτή η μέρα ήταν κουραστική, οπότε το θεώρησα απολύτως φυσιολογικό.

Taehyung's POV:

Αφού άκουσα την πόρτα του μπάνιου να κλείνει, άνοιξα αυτόματα τα μάτια μου. Προσποιήθηκα ότι κοιμόμουν, διότι θέλω να μάθω τι μου κρύβει ο Jungkook και αν δεν το βρω δε φεύγω από εδώ.

MYSTERIOUS RELATIONSHIP || TAEKOOK FFWhere stories live. Discover now