17ο Κεφάλαιο

437 54 73
                                    

[...]

Jimin's POV:

Ντρεπόμουν πάρα πολύ να συναντήσω τα παιδιά γιατί φοβόμουν αν θα με δέχονταν ή όχι. Αφού όμως ο Jungkook με σύστησε για εμένα και έφυγα από πίσω του, είδα 4 παιδιά τα οποία με κοιτούσαν με μεγάλη προσύλωση και χαρά, αλλά ένα συγκεκριμένο άτομο με κοιτούσε με διαφορετική ματιά. Πιο όμορφη, πιο τρυφερή. Όταν τους χαιρέτησα, ενα αγόρι πιο ψηλό από εμένα και πολύ όμορφο ήρθε προς το μέρος μου και μου ακούμπησε τον ώμο.

J: Μην μας ντρέπεσαι. Εμείς απλά θέλουμε να σε γνωρίσουμε.

Jm: Ζητώ συγγνώμη. Απλά δεν κάνω πολύ εύκολα φίλους και όλο αυτο μου φαίνεται περίεργο.

Τότε το βλέμμα αυτού του αγοριού πιο πίσω μαλάκωσε και με κοίταξε με στοργή. Είναι πολύ γλυκούλης. Είναι λίγο πιο ψηλός από εμένα και έχει μικρά μάτια. Έχει ένα πολύ γλυκό χαμόγελο που απλά σε κάνει να λιώνεις. Γιατί τα λέω τώρα αυτά? Δεν τον ξέρω καν. Μόνο το όνομά του. Yoongi. Όμορφο όνομα. Δεν ξέρω όμως τον χαρακτήρα του, την σεξουαλικότητά του, τίποτα. Θέλω να τον γνωρίσω όμως. Το θελω πολύ.

Jk: Ωραία. Τώρα που γνωριστήκαμε όλοι πάμε σε καμιά καφετέρια για να γνωριστούμε καλύτερα?

Όλοι: Ναι!

Taehyung's POV:

Τότε αρχίσαμε να κατευθυνόμαστε σε μια καφετέρια, στην οποία εγώ, ο Jungkook και οι αδερφές μας συνηθίζαμε να πηγαίνουμε εκεί. Ήταν κάπως έτσι:

Πήγαμε να καθίσουμε στους καναπέδες μιας και ήμασταν αρκετά άτομα

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Πήγαμε να καθίσουμε στους καναπέδες μιας και ήμασταν αρκετά άτομα. Αφού ο καθένας παρήγγειλε αυτο που ήθελε, αρχίσαμε να συζητάμε για άσχετα θέματα μέχρι που έφτασαν οι παραγγελίες μας. Τότε ο Namjoon βρήκε μια ιδέα.

Nj: Τι λέτε να γνωριστούμε καλύτερα?

Jk: Καλή ιδέα.

Τ: Ωραία. Ο καθένας θα λέει το ονοματεπώνυμό του, τα ενδιαφέροντά του και οτιδήποτε σχετικό με τις σχέσεις του.

MYSTERIOUS RELATIONSHIP || TAEKOOK FFWhere stories live. Discover now