4ο Κεφάλαιο

594 74 71
                                    

2 μήνες μετά...

Jungkook's POV:

Έχουν περάσει εδώ και 2 μήνες όπου εγώ με την Lisa είμαστε σε σχέση και μπορώ να πω ότι τα πάμε αρκετά καλά. Μπορώ να παραδεχτώ ότι την έχω κακομάθει αγοράζοντας της διάφορα μικρά δωράκια, παρόλο που αυτή τα θεωρεί "ασήμαντα". Πάντως παρατήρησα ότι ο Taehyung συμπεριφέρεται εδώ και πολύ καιρό παράξενα και αυτό με τρομάζει. Κάθε φορά που τον ρωτάω τι συνέβη πάντοτε παίρνω την ίδια απάντηση:

~Δεν έχω τίποτα. Είμαι καλά.~

Ανησυχώ για τον Taehyung. Αισθάνομαι ότι η φιλία μας αρχίζει να "ξεθωριάζει", καθώς πολλές φορές αποφεύγει να βγούμε έξω και μου μιλάει με απότομο και σοβαρό τρόπο, κάτι που δεν τον χαρακτηρίζει. Ποιος τον πείραξε? Μήπως εγώ φταίω? Ή μήπως.......ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ? Όμως θα είχε έρθει κατευθείαν να μου το πει. Γιατί πάτησε τον όρκο μας? Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, και εγώ έσπασα τον όρκο μας, καθώς μετά από πολλούς μήνες του είπα ότι μου αρέσει η αδερφή του. Στο σχολείο, στο μάθημα δεν παρακολουθούσαμε καθόλου. Δεν ισχύει αυτό τώρα όμως. Η μόνη συζήτηση που έχουμε μέσα στην τάξη είναι για την ώρα, για το επόμενο μάθημα και καμιά απορία που έχουμε για το μάθημα. Δεν είναι ο Taehyung που ξέρω. Πρέπει να μάθω την αιτία που συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο.

Taehyung's POV:

Νιώθω ότι δεν είμαι ο εαυτός μου. Ο εαυτός μου δεν μιλάει στους άλλους με απότομο και σοβαρό τρόπο. Δεν είμαι εγώ. Και όλα αυτά για ποιον λόγο γίνονται? Επειδή ερωτεύτηκα τον μοναδικό άνθρωπο στον κόσμο που ξέρω ότι θα παραμείνουμε μόνο φίλοι. Δεν το θέλω αυτό. Θέλω να γίνει δικός μου. Αλλά τι μαλακίες λέω? Τώρα ανήκει στην αδερφή μου την οποία πριν 1 χρόνο την έγραψε και τώρα λέει ότι είναι όλος της ο κόσμος. Μεγάλη ηλιθιότητα. Τέλος πάντων. Ακόμα δεν ξεκίνησαν τα σχολεία και οι καθηγητές μας φορτώνουν με ασκήσεις και δύσκολα διαγωνίσματα μιας και φέτος τελειώνουμε. Μετά από πολλές ώρες διαβάσματος είμαι πτώμα, οπότε αναγκάζομαι να μην βγαίνω έξω στον ελεύθερό μου χρόνο και να κάθομαι σπίτι και να ξεκουράζομαι. Σήμερα όμως, το που πήγα να κλείσω τα μάτια μου, ακούω ειδοποίηση από το κινητό μου. Ήταν ο Jungkook.

Kookie🍪🌈
Tae σήμερα ό,τι δικαιολογία και να βρεις να μου πεις δεν θα σε πιστέψω. Έλα τώρα σπίτι μου.

MYSTERIOUS RELATIONSHIP || TAEKOOK FFWhere stories live. Discover now