20ο Κεφάλαιο

431 49 100
                                    

Jimin's POV:

Yg: Είμαι ερωτευμένος μαζί σου Jiminie. Το ξέρω ότι γνωριζόμαστε μόνο μία μέρα, αλλά από τότε που σε είδα κάτι φωτίστηκε μέσα μου. Θέλω να σε αγκαλιάζω και να σε φιλάω συνέχεια, να είμαστε κάθε λεπτό μαζί. Πλέον δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα. Θες να γίνεις το αγόρι μου?

[...]

Εγώ είχα μείνει άφωνος. Ποτέ δεν περίμενα αυτή τη στιγμή να έρθει. Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι μπορεί και ο Yoongi να νιώθει κάτι παραπάνω για εμένα. Όντως μπορεί να τον ξέρω πολύ λίγο, αλλά θέλω να είμαι συνέχεια μαζί του. Τον αγαπάω. Τι να απαντήσω όμως?

Jm: Δ-Δεν ξ-ξέ-ξέρω τ-τι ν-να π-πω...

Εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να αρθρώσω σωστά τις λέξεις. Τραύλιζα. Δεν μπορούσα να ελέγξω τα συναισθήματά μου.

Yg: Ξέρω ότι σου ήρθε πολύ ξαφνικό όλο αυτό αλλά δεν μπορώ να τα κρατήσω μέσα για πολύ καιρό. Ήθελα να σου το πω και ας μην με θες πίσω. Χθες το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ εξαιτίας σου. Τριγυρνούσες όλη την ώρα στο μυαλό μου.

Εγώ δεν έλεγα τίποτα. Απλά τον κοιτούσα ενώ αυτός έβλεπε τη θάλασσα. Ξαφνικά γύρισε να με κοιτάξει και αυτός ώσπου οι ματιές μας κλειδώθηκαν για άλλη μια φορά.

Yg: Συγγνώμη αν σε έκανα να νιώσεις άβολα. Εγώ λέω να φύγω.

Δεν ήθελα να φύγει. Ενώ πήγαινε να σηκωθεί, τον κράτησα από το μπράτσο για να τον εμποδίσω. Μόλις είδε τι έκανα ξαφνιάστηκε.

Jm: Και εγώ είμαι ερωτευμένος μαζί σου Yoongi. Όταν μου τα είπες όλα αυτά, δεν μιλούσα γιατί πίστευα ότι ζούσα σε ένα υπέροχο όνειρο. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι αυτό θα γινόταν πραγματικότητα. Όταν με ρωτούσες γιατί σε κοιτούσα και σου αρνήθηκα, είπα ψέματα. Δεν μπορώ να πάρω λεπτό τα μάτια μου από πάνω σου. Θέλω τα χείλη σου να είναι ενωμένα συνέχεια με τα δικά μου, να είμαστε όλη την ώρα αγκαλιά χωρίς να κάνουμε απολύτως τίποτα. Και εγώ θέλω να είμαστε κάθε λεπτό μαζί. Σε αγαπώ Min Yoongi.

Yoongi's POV: (επιτέλους😂😅)

Ποτέ δεν πίστευα ότι αυτό το όνειρο θα γινόταν ποτέ πραγματικότητα. Από τη στιγμή που τον είδα, τον σκέφτομαι συνέχεια. Νιώθω ότι η ζωή μου φωτίζεται κάθε φορά που βλέπω το χαμόγελό του. Αισθάνομαι ότι είναι κομμάτι της ζωής μου. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αισθάνεται το ίδιο με εμένα.

Όταν τελείωσε να μιλάει, άρχισε να δακρύζει. Εγώ τον πλησίασα και με τους αντίχειρές μου σκούπισα τα δάκρυά του. Μετά με το ένα χέρι ακούμπησα το μάγουλό του και τον φίλησα, κάτι το οποίο ανταπέδωσε αλλά για ελάχιστη ώρα καθώς ήθελα να μου δώσει μια απάντηση.

MYSTERIOUS RELATIONSHIP || TAEKOOK FFWhere stories live. Discover now