Bonus 2

671 28 8
                                    

Slnko za pár minút zapadne za obzor .Vojaci sú nechystaný každú chvíľu vyraziť .Ja však z toho mám zlý pocit .
,,Max ,všetci sú pripravený na tvoje pokyny ."Povie Julius a čaká na ďalšie pokyny .Je na ňom vidno ,že sa bojí .A kto by sa nebál ?Nevieme čo môžeme očakávať a ani proti komu bojujeme .
,,Povedz im ,že majú posledných desať minút a potom vyrážame ."Prikývol a už ho nebolo .Posledný krát som si obzrel zbrane či sú dostatočne ostré a potom ich pripol na opasok .Pamätám sa ako mi ho raz Lucy ukradla ...Pichne ma pri srdcy od smútku .Miloval som a milovať ju budem ale ona tu už není aby som jej to mojol dokázať .
,,Na môj povel ,vpred ."Vyštartoval som a za mnou išli všetci a držali si odstup .Stopári išlo vedľa mňa aby sa uistilo ,že ideme dobre .
Stopári zastali a ja taktiež . ,,Zavolajte mágov ."Dlho som nemusel čakať a už predomnou stálo niekoľko mágov . ,,Môžte začať a my sa zatiaľ zrovnáme ."Kývli mi hlavou na znak ,že chápu a zavali sa chytať za ruky .Ďalej som ich nesledoval a šiel som ku vojakom . ,,Všetci poznáte plán a nebudem ho teraz opakovať .Každý sa zaradte na svoje miesto a budte pripravený na všetko ."Vytiahol som si meč a dal sa do bojového postoja .
Ich ochrana padla a mágovia sa hneď rozbehli zaujať svoje pozície .Akonáhle spadla ich obrana vyrútila sa armáda .Stihol som si len všimnúť ,že nemajú bohvie aké dobré zbrane ale čo ma prekvapilo bol ich výzor .Deti a týnedžeri ,prevážne vlci .Na tvári nemali žiadny výraz .Akoby ich život stratil zmysel .Trochu ma to vydesilo ale po chvíli som sa spamätal a už som bojoval .Maly nad nami značnú prevahu ale nespolupracovali medzi sebou .To bola ich slabina .
Kým všetci bojovali ja som sa snažil preplížiť ku ich vodcovi .Stál na veľkom kameni a kričal : ,,útočte vy zdochliny ,nenechajte sa zahanbiť sedliakmi ."Ten hlas mi bol povedomý ale nevedel som odkiaľ .Obzrel som sa či ma nikdo nenasleduje a to čo som videl mi už asi nič z pamäte nevymaže .Jeden z vojakov zabodol do protivníka presnejšie do hrude dýku ,ktorá by každého zrazila na nohy ale on si ju vytiahol a pokračoval v boji .Až keď mu vojak odsekol hlavu protivníka sa zvalilo na zem .Vojak bol rovnako vykolajený ako ja .Oni sú netvori .
Preplížil som sa až ku kameňu .Pod ním bolo päť vojakov ,ktorých som si nevšimol a po tom čo som videl som stratil zľutovanie .Vyrútil som sa na nich a bez problémov ich zabil .Ich veliteľ si to všimol a pokúsil sa utiecť ,našťastie nebol až taký rýchly .Na to ,že bol veliteľom sa až moc spoliehal na jeho strážcov a nato aj doplatil .Podľa pachu to bol lovec a pripomínal mi niekoho .Skočil som na neho a tým pádom som ho chytil .Zakliesnil som ho pod sebou a pozrel sa do jeho tváre .Vyrazilo mi to dych ale v podstate som to aj čakal .Bol to Luis .Brat Lucy .Na tvári mal povýšenecký úsmev a v kútikoch jeho úst sa mihal úsmev . ,,Ty hajzel jeden ."Päsťou som ho udrel do nosa a počul som ako sa mu zlomil . ,,Ako si mohol zradiť Lucy ?" ,,Ty myslíš toho hlúpeho psa ,ktorého som sa snažil zbaviť od prvého dňa ?" ,,Ty si nedovolíš už dlhšie žiť ." ,,Nekecaj a zabi ma už konečne ,si len hlúpy ukecaný pes ..."Ďalej ma už nestihol urážať lebo mu dýka prešla lebkou .Jeho oči opustil život .Postavil som sa a išiel sa pozrieť ako si vedieme .Aj cez to ,že nás bolo značne menej sme vyhrávali .Utrel som meč od krvi do nohavíc a vyrazil im pomôcť .

Boj sa skončil ale nedopadlo to ako som si myslel .Nezachránili sme žiadnych zajatcov pretože oni proti nám nielen bojovali na.bojovisku ale tý ,ktorý prežili sa sami zabili .Oni boli len nevinným bábkami .Toto je len prvé stanovisko našej cesty .
Po skontrolovaní zranených a mŕtvych sme sa chceli vrátiť a nabrať sili keď stopári zachytili pach .Nebol tak starý ,možno dve hodiny dozadu .Podľa pachu ide o ďalších lovcov . ,,Za stopou ."Stopári ma viedli húštinami až sme došli k ...

To je však už iný príbeh ...
Chceli by ste pokračovanie ?Tak dajte hlas a napíšte či by ste mali záujem o trochu iný príbeh ale zato s Maxom ,Lucienom a Matúšom .Bude sa niesť s touto tématikou a bude tam veľa boja .
A nakoniec sa vám chcem všetkým poďakovať za prečítanie a hlasovanie .S pozdravom Lumialulu .

Zvláštne vlčie dievča (DOKONČENÉ)Where stories live. Discover now