7

1.2K 53 0
                                    

Ani som sa nemusala báť ,že budem meškať prvý deň .Moja spolubývajúca sa o to zaručila .Jej budík zvonil akoby bol divý .Kým ona sa snažila nájsť jej budík ja som sa išla prezliecť .Aj počas toho ako som sa prezliekala stále ten budík zvonil .Moja spolubývajúca je vlk a neverili by ste ako moc sú vlci lenivý .A tento je obzvlášť lenivý .Jej nevadí ten hluk či čo ?Vyšla som z kúpeľne a akurát vypla ten zasraný budík .Pokoj Lucy nemôžeš ju zabiť na tomto pozemku lebo by ťa Aliancia poslala do väzenia .Hlboký nádych a výdych .Prešla som ku kufru a vybrala odtiaľ nejaké prepisky a zošit na písanie .Včera som dostala rozvh hodín a nemám voľnú ani jednu hodinu .Ja tu totižto budem chodiť aj na mágiu .Zobrala som kľúče a vyrazila pred budovu pre vlkov a zaradila sa ku ostatným vlkom .Všetci sa na mňa dívali ako na zjavenie .To nikdy nevideli vlka sa zaradiť či čo .Ako sa tak na nich pozerám niesu moc poslušný .Toto by si pri alfe nemohli dovoliť .
Bude to taký tréning o siedmej ale nebude to také ako to dával Alfa Erik .A navyše sme tu len tri baby a pätnásti chalani .To je naozaj úžasné .
Po chvíli sa dovalila aj moja spolubývajúca a s ňou sme štyri baby .
Náš učiteľ prišiel presne o siedmej .Takže je pedant a to je dobré .
,,Dobrý deň žiaci dnes by som vám chcel predstaviť novú spolužiačku .Lucy prosím prídi ku mne ." ,,A to musím ?" ,,Áno poď ."Vyšla som z radu a zamierila ku nemu .Postavila som sa ako vojak čakajúci na rozkazi  vedľa neho .
,,Dobre už ste si ju všetci obzreli tak sa môžeš zaradiť .Dnes si dáme na rozcvičku beh akolo areálu a potom si dáme boje .Lucy ty daj do toho všetko lebo potom ťa podľa zaradíme ." ,,Dobre ."Nemyslím si ,že bude niekdo lepší ako ja .
,,Nikdo nebude chodiť po trávniku rozumiete ?"Všetci naraz zakričali áno až okrem mňa . ,,Na môj povel teraz ."
Najrýchlejšie vyštartovali tý najviac fit a za nimi ostatný .Povedal že mám do toho dať všetko tak potom budem musieť ísť naozaj rýchlo a ako tak za nimi bežím tak to nebude náročné lebo sú ako zombíci bez kondičky v peknom oblečení .Ľavou zadnou som ich predbehla a pokračovala až do cieľa .Dorazila som ako prvá a nebola som vôbec zadýchaná .Som zvyknutá prekonávať veľké zdialenosti a toto je akoby som vyšla z domu do záhrady .
,,Výborné Lucy tvoj výkon je ukážkový a dokonca si není vôbec zadychaná .Aliancia mala pravdu že patríš ku pokročilým ale ešte musíš vyhrať v boji ."No dobre .Vyrovnala som sa a postavila sa ako som bola zvyknutá a čakala na ostatných .Po nekonečne dlhých desiatich minútach dorazil prvý a za ním ďalší traja .Boli veľmi prekvapený ale mňa to nezaujalo .Keď dorazil aj posledný bežec učiteľ či ako ho mám nazvať povedal aby si ostatný vybrali s kým budú chcieť bojovať .Vraj dnes im to dovolí .Ja som čakala kým sa ku mne niekto dovolí a vyzve mňa na súboj .Totižto ja som milovala boj a som rada ,že môžem opäť trénovať .Nakoniec ku mne prišiel jeden vysoký chalan a bol dosť namakaný ale pripadal mi len ako niekto kto sa snaží byť alfou ale nemá na to a navyše ja už ním som ale nesmiem im to dávať najavo lebo by ma mohli vyzvať . ,,Tak zoradte sa a postupne budete spolu bojovať ."Vyhlásil učiteľ .Cítim že učiteľ je vyhnanec a tak nemá žiadnu svorku tak isto ako ja .
Konečne sme na rade my .Trvalo to celú večnosť .Vkročili sme do kruhu obkoleseným skalkou .Perfektný bojový kruch . ,,Tri ,dva ,jedna boj !"Zakričal učiteľ .Ten chalan sa na mňa rozobehol a ja som sa len zaprela presne tak ako nás to učili .Keď už bol blízko dala som ruky dopredu a jedným hmatom ho odhodila na zem ako zhnitú hrušku .Jeho výraz tváre bol naozaj smiešny .Naozaj si myslel že ma porazí .Pokúsil sa postaviť a potom znova zaútočiť ale znova bez úspechu .Tentokrát som mu dala veľmi neprofesionálny úder do tváre .Potom sa už nepostavil .Zobrala som to ako výhru a postavila sa ako vojak znova čakajúci na rozkaz . ,,Výborné Lucy môžeš ísť ku mne ."Poslúchla som a išla ku nemu . ,,Odnes budeš trénovať s elitou každé ráno a poobede .Všetky ostatné povinnosti ktoré ti naplánovala riaditeľka si vyhoď z hlavy ."Ja som si myslela ,že toto je škola ale ako zisťujem tak to tak není . ,,Na dnes už môžete ostatný ísť .Okrem elity tá má dnes ešte uvítanie ."Bože nenávidím ceremoniáli .Všetci odišli a my sme išli do záhrady pod vysoké stromi .Oni si sadli do kruhu a ja tiež . ,,Počúvaj ma Lucy ja som Kenny a keďže si sa tak moc osvetčila aby sme ťa tu prijali hneď v tvoj prvý deň tak nám odpovieš na naše otázky aby sme sa o tebe niečo dozvedeli a my ti potom niečo o nás povieme ."Dobre na toto ma pripravil alfa .Nesmiem klamať . ,,Tak dobre ." ,,Dobre Lucy z ktorej smečky pochádzaš ?" ,,Ja nepatrím do žiadnej smečky a ešte som do žiadnej nepatrila ." ,,Tak odkiaľ máš taký dobrý výcvik ?" ,,Bola som jedna z mladých vlkov Alfy Erika v smečke Black River ."Všetci mali na tvári vydesený výraz .To som nevedel ale to neznamená ,že sa ťa zlakneme . ,,Tak nám teraz povedz o tvojich rodičoch lebo oni tiež museli byť silný bojovníci ." ,,O nich vám nemôžem nič povedať lebo som ich nikdy nepoznala ." ,,Takže vlk bez rodičov vychovaný jedným z najsilnejších alfoch na svete ." ,,Nebola som ním vychovaná len vycvičená do vojska a ak dovolíte mám ďalšie vylučovacie predmety dnes ."To není lož .Dnes mám mágii a potom voľno .Nemôžem sa dočkať ...

Zvláštne vlčie dievča (DOKONČENÉ)Where stories live. Discover now