37

4.2K 327 61
                                    

Herkes saat çok geç olduğu için eve dönme kararı almıştı. "Ben gidemem bu saatte eve. Annem beni net döver." Hoseok korkuyla konuştuğunda kendisini evine kabul edecek bir kanatsız melek arıyordu kendine. Namjoon hızlıca başını sallayarak onaylamıştı Hoseok'u, "Beni yurda almazlar kapıda uyuturlar."

Yoongi gülümsedi, "Bize gelebilirsiniz. Değil mi Taehyung?" Taehyung'un kabul etmekten başka şansı yoktu. "Gelin tabii canım gelin. Jin sen de gel hatta annecim."

Jin hemen reddetti, "Ben sizinle aynı evde uyuyacak kadar delirmedim! Ölü çıkarım ben ordan ölü. Eve gidiyorum ben."

Herkes kıkırdarken Namjoon, Jungkook'a ve onun kucağında uyuyan Jimin'e baktı. "Siz ne yapacaksınız?"

Jungkook gülümsedi, "Evime götüreceğim. Ha bu arada, istersen seni ben eve bırakırırım Jin."

Jin alkışlayarak onayladı. "Adamsın." Herkes birbirine veda ettikten sonda Taehyunglar ters yöne yürümeye başlarken, Jungkook, arabaya ilerleyip Jimin'i arka koltuğa yatırdı. Üstündeki montu çıkarıp uyuyan minik bedenin üşümemesi için üstünü örtükten sonra bir fotoğrafını çekti. Jin ile beraber öne binerken çektiği fotoğrafı Snap olarak atmıştı.

×××

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


×××

Jungkook arabayı Jin'in evine doğru sürerken Jin sessizlikten rahatsız olup soru sordu. "Siz ikiniz..? Aranızda bir problem mi vardı?" Jin bu olaylardan sınava çalıştığı için uzak kalmıştı.

"Ah, biz öncesinde iyi anlaşmıyorduk fakat ben onu seviyorum. O yüzden ona mesaj atmaya başladım fakat asla bir adım atmadım ve yüzleşmedim. Bugün o zamanlardan sonra ilk defa birbirimizi gördüğümüz için düşünceli bir hali vardı. Fakat hallettik. Ağladı biraz... O yüzden yorgun."

Jin gözlerini büyüterek Jungkook'a bakarken, Jungkook gülümsedi. O sırada Jin şikayet ediyordu, "Sınavın anasını satayım neler olmuş böyle..."

×××

Jungkook, Jin'i bıraktıktan sonra kendi evine gelmiş ve Jimin'i kucağına alarak eve girmişti. Kapıyı ayağıyla kapatıp direkt yatak odasına gitti ve kucağındaki bedeni nazikçe yatağa yatırdı.

Jimin'in üzerindeki, ona tüm rahatsızlık verecek şeyleri çıkarttı ve ona bir pijama takımı giydirdi. Bu kendisinin en eski pijamasıydı o yüzden Jimin'e olacağını düşünmüştü fakat bu bile ona büyük gelmişti. Jungkook gülümseyerek Jimin'in saçlarını geriye taradı.

Üzerindeki tişörtü ve pantolonu çıkardıktan sonra altına gri bir eşofman geçirip yatağa girdi.

Jimin'in üstünü özenle örttü ve ona yaklaşarak sarıldı. Küçücüktü, sıcacıktı. Teni çok yumuşaktı ve huzur kokuyordu. Bu durum Jungkook'un hızla uykuya dalmasını sağlamıştı.


homie-sexual • jikookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin