12

677 56 32
                                    

İntihar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

İntihar

"Bu depremi durdurmanın bir yöntemi var mı?"

Başkan konuşurken Taehyung ile göz göze geldik. Şu an için bir yolu olduğunu söylemek zordu fakat aklımızda gerçekleşme ihtimali düşükte olsa birkaç senaryo vardı, özellikle bir tanesi hakkında ümitliydik fakat bu onun başarılı olacağı anlamına gelmiyordu. Taehyung ile birlikte uzun uzun araştırmalar yaptığımız bir gecenin sonunda Hoseok odaya gelerek yarın başkanın bizimle bir konu hakkında konuşmak istediğini söylemişti. Her geçen gün aleyhimize işlediği için bizim de ilk isteğimiz başkanla birlikte oturup sonuca varmaktı.

"Gerçekleşmesi düşük bir ihtimal var ama size teminat veremem. Bu gibi konularda ne yapmaya çalışırsak çalışalım hepsi bir varsayım olarak kalıyor."

Taehyung elindeki işe yaramaz belgeleri bir kenara bırakıp asıl gerekli belgeleri alarak başkanın önüne itekledi. Başkanın yardımcısı belgeleri alıp bir göz attığında yan bir gülüş atıp, başkana dönmüştü. Elbette içlerinde düşüncelerimizi saçma bulacak birçok kişi çıkacaktı, bu tarz bir durum ile ilk defa karşılaşmadığımız için artık normal karşılıyorduk.

"Doğru mu okuyorum?"

Başkan elindeki belgelere dehşet içerisinde bakarken sözü Taehyung'dan devralarak araya girdim. "En güçlü ihtimallerden biri bu efendim. Öncelikle diğer depremlerde olduğu gibi bu depremde de iki merkez üssü olacağında hemfikiriz çünkü diğerlerinde bu hep böyle oldu." Başkanın yardımcısına gözüm takıldığı için duraklamak zorunda kalmıştım. Adam tuhaf bakışlarını üzerime odakladığı için konuşmaya kendimi veremiyordum.

"Sejoo sen çıkabilirsin ben bu beyefendiler ile yalnız konuşacağım." Başkan durumu anlamış olacak ki yardımcısını odadan gönderip bütün ilgisini üzerime vermişti.

"Devam edin lütfen."

"İki üs olacak ve eğer gerçekleşecek depremlere tepki ile karşılık verirsek bunları düşük frekansta hissedeceğiz yani demek istediğim titreşimi tek alanda toplayacağız. Eğer öncesinde bu üsse yakın olan yerleri boşaltabilirsek kimsenin canını tehlikeye atmayacağız."

"Doğru anladım mı bir bakalım Jiminshi. İki üs var ve buralarda etkiye tepki vereceğiz. Peki ama bu tepkiyi nasıl vereceğiz?"

Elime aldığım harita ile başkanın yanına giderek işaretlenmiş alanları gösterdim. "Bakın efendim ilk alan denizin tam ortasında bir bölge, kıyıya çok yakın değil ama yine de sahil kesiminde bir tehlike arz ediyor. Eğer bir füze ile tam noktaya atış sağlarsak yüzeye çıkmaya çalışan titreşimleri geri teptirebiliriz."

Başkan emin olmayan bakışlarını haritanın üzerinde tutarak düşünüyordu. Dediğim şey yapılması güç olan bir şey değildi fakat yine de zorlu bir durumdu çünkü füzeyi atacak olan uçağın patlamadan etkilenmesi yüksek ihtimaldi.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 06, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Curse of the Poseidon, jikookWhere stories live. Discover now