/ 27 /

361 43 1
                                    

Až když Jungkook zmizel, na Taeho konečně dolehla tíha všeho, co se za posledních několik desítek minut stalo. A že toho nebylo málo. V první řadě se s ním rozešel Namjoon. Téměř bez mrknutí oka ho vystrčil ze svého bytu a zabouchl mu dveře před nosem. Pak se pohádal s Kookem, přičemž v jednu chvíli to vypadalo, jako kdyby mezi nimi opět přeskočila jiskra. Při této myšlence Tae zatřásl hlavou, protože se mu tam ani trochu nelíbila. Ne, byl to úlet a od jisté doby jsou spíš kolegové, než přátelé. A za třetí, bylo mu oznámeno, že večer se setká se Seokjinem, šéfem soulské mafie. Fajn, ať se Taehyung sebevíc snažil, na žádné z těchto situací neviděl vůbec nic dobrého. Svrběly ho nohy, jak se chtěl rozběhnout pryč z bytu a zabušit na dveře naproti a prosit Namjoona, aby ho vzal zpátky, jenže dokud mu neřekne pádný důvod, proč se s Jungkookem paktuje, tak ho muž zkrátka poslouchat nebude.

„Zatraceně!" zavrčel si Tae pod vousy a posadil se ke stolu. Jak tohle může dopadnout? Zaručeně ho večer zabijou. Hjonhiho psi zůstanou v útulku, Tannie taky a Namjoon se nikdy nedozví pravdu, protože jestli zařve při té nebezpečné schůzce s mafií on, tak Jungkook určitě taky. Jedině, že by ho prodal. Mohl Kookovi vůbec věřit? Co když si to všechno vymyslel? Co když není žádný agent, ale normálně nastrčený chlap od Seokjina? Prostě měl jen za úkol získat si jeho důvěru a aby s ním večer do jámy lvové nakráčel dobrovolně.

A Tae mu věřil. Možná chvilku pochyboval, ale vesměs mu uvěřil všechno, co mu JK napovídal. Včetně té věci s příbuzenským stavem. Který člověk by dobrovolně sledoval svou rodinu, aniž by ona rodina věděla, co je zač? Který člověk by se dobrovolně vzdal času, který mohl strávit s tak úžasnými dětmi? A Namjoon byl přece taky skvělý. Miloval Kookovu sestru nade vše a po její smrti jí v podstatě obětoval svůj život. Celé dva roky pro ni truchlil. Být Tae na Kookově místě, nesnesl by vedle muže své sestry kohokoliv jiného. Dlouho by si na to zvykal, ale JK to přijal relativně dobře. Čím víc si to Tae převaloval v hlavě, tím víc se mu na tom něco nezdálo a měl z toho zvláštní pocit.

*

Jungkook zůstal ve své ložnici něco přes hodinu. Potřeboval přemýšlet, kompletně si projít nadcházející večer a to by při hádání s Taehyungem nebylo možné. Starší muž měl v mnoha věcech pravdu. JK byl v šoku, když zjistil, že Seokjin nechal zabít nevinného chovatele leonbergerů a i po návratu domů se necítil dobře, protože na to musel pořád myslet. Na Taeho to určitě nepůsobilo věrohodně, když ho přesvědčoval, že má celou situaci pod kontrolou a mezitím už si jeho poslední případ vybral první oběť. Nedivil se mu, že vyletěl jak čert z krabičky a chápal i jeho rozmrzelost kvůli Namjoonovi. Jenže pokud měl JK něčeho dosáhnout, musel být zkrátka tvrdý a neúprosný. Žádné kompromisy. A bohužel i s chybami bylo třeba počítat.

Zatímco polehával na posteli a pořád se přetáčel z jedné strany na druhou, se zavřenýma očima si představoval, jak to bude večer probíhat. Hlavně nesmí jednat zbrkle. Všechno s klidem. Seokjin si taky dával na čas. Taky rád napínal a mátl lidi. Hlavně udržet Taeho co nejdéle naživu a mezitím počkat na pomoc. A vytáhnout z šéfa co nejvíce informací. Ano, bude to těžké, ale zvládne to. Přece tohle není jeho první podobný případ.

JK se na posteli posadil a prohrábl si vlasy. Vzpomněl si na krátký záchvěv touhy, která se prohnala jeho tělem, když stál blízko u Taehyunga. Na to, jak jeho teplou vyděšenou tvář pohladil nosem. Ne, znovu už se to nestane, i když Taeho shledával velmi přitažlivým. Nedivil se, že Namjoonovi popletl hlavu. Uměl to, aniž by si to asi uvědomoval. Jestli má být ale jeho švagr ještě někdy šťastný, potřebuje právě tohle. Novou lásku a klid v životě. Ale k takovému cíli vede dlouhá cesta, jejíž smysl se ukáže dnes večer.

Make It Right /Taehyung x Namjoon/ VMon ✔️Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum