Anunț

129 4 2
                                    

Hei,nu ne-am  văzut  de mult ,cum cred ca și voi știți afară  este așa  zisul Corinavirus/Coronavirus și  cu toți suntem în izolare și carantină, dar nu am murit ceea ce înseamnă că  nu scăpați  de mine așa ușor, și  mai înseamnă mai multe capitole  pentru voi 😂😂😂😂😂😂.

Astăzi  vom avea o nouă colegă de lucru CosminaConstantin384 ,ea va fi nouă fată care va apărea  în  această  carte.Cum bine știți la finalul capitolului trecut am spus că cine dorește poate fi adaugat in această carte. Deci fără alte lucruri să  trecem la oile noastre.

Ea este Iris Popescu,are 18 ani și este/va deveni,un vampir sau vârcolac,aci va depinde de mine ce voi alege dintre ele

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ea este Iris Popescu,are 18 ani și este/va deveni,un vampir sau vârcolac,aci va depinde de mine ce voi alege dintre ele. Ea este cea mai bună prietenă a Mirei, și  are un iubit pe nume Mihai  ( care va apărea pe parcursul cărți ) ,și  ea nu stie ca Mira este un vampir.

(Autor-chan s-a întors cu un nou capitol,în care v-am  prezentat  nouă fată  din această carte.Cartea este o colaborare  cu prietena mea CosminaConstantin384 ,așa  mergeți  și da-ți un fallow le contul ei,sper că va plăcut, bye-bye ,
Autor-chan out)

Alpha-ul și sora beta-uluiWhere stories live. Discover now