pov Jarno.

65 1 0
                                    

Ik stap het vliegveld binnen. Ik had al een kaartje geboekt van te voren via internet. Ik denk aan Davey. Ik heb beloofd dat er niks met me zou gebeuren. Eigenlijk kan ik dat niet beloven. Ik ben al wel vaker in de problemen gekomen. Ik heb al vaker in het ziekenhuis gelegen door mijn werk. Maar ik leef nog. Dit zal ik ook wel overleven. Ik loop verder en zie mijn collega's staan. Heyyy Jarno!!! Roepen ze terwijl ze mijn kant op komen. Hey jongens. Roep ik. We got this. Zeggen ze terwijl ik iedereen een high five geef. We zijn nu met zn vijven. Ze heten: Kay, Jurjen, Rik en Tycho. Na even wachten stappen we het vliegtuig in. Ik ga naast Rik zitten en de rest komt tegenover ons zitten. De reis begint.

Heel veel tijd later...

We stappen het vliegtuig uit. We zijn in New York. Een mooie stad. We nemen een bus richting ons hotel. Eenmaal bij ons hotel valt mijn mond open. Het is best wel mooi. Best wel heel mooi zelfs.

Het is al avond en we kijken  recht op de stad via het bed

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

Het is al avond en we kijken  recht op de stad via het bed. Je kunt er met zn drieën in liggen. Jarno wie komen er bij jou liggen? Vraagt Kay. Jurjen en Kay zijn een stelletje. Kay ga jij maar met Jurjen in de andere slaapkamer liggen. Zeg ik. Ze krijgen allebei een beetje blos op hun wangen. Thnx Jarno. Zeggen ze nu. Okeeee....dus dat betekent dat ik en Tycho bij jou moeten liggen? Zegt Rik wijzend naar Tycho. Jup. Zeg ik met een glimlach. COOL!! DAT WORD FEESTUHH!!!! Roept Rik. Tycho en ik moeten lachen om zijn rare actie. En we gaan even film kijken en daarna gaan we slapen. Ik probeer te slapen in ieder geval. Ik hoor hun heel de tijd giegelen. Ik weet niet waarom. Maar ik ben te moe om erover na te denken en val uiteindelijk toch in slaap. Denkend aan Davey.

___________________________________

Hey guyyss. Wat vinden jullie tot nu toe van het boek? Ik weet het echt niet hoor. Ik begin te twijfelen. Is het wel leuk genoeg? Ach ja. Ik blijf in ieder geval schrijven voor de mensen die dit blijven lezen en volgen. Als je dit boek leuk vind follow reageer en stem dan ff. Love you all.❤❤❤❤ PS sorry dat het weer zo kort is. Maarja.

ArmOnde as histórias ganham vida. Descobre agora