De ontmoeting.(Davey pov)

120 3 0
                                    

Ik lag lekker te slapen todat ik ineens een harde bonk hoorde. Ik schiet overeind en ik dacht dat het Rob was. Maar nee. Ik zie spullen op de grond liggen en daar staat hij. Die agent waar ze het over hadden. Tranen springen in mijn ogen. Het is al goed. Ik ben geheim agent Jarno. Mag ik hier een weekje slapen? Vraagt hij met een gerustellend toon in zijn stem. Ik knik snel ja terwijl de tranen over mijn wangen beginnen te stromen. Hij gaat me pijn doen. Heel veel. Denk ik bij mezelf. Hij komt bij me op bed zitten. Heftig hoe jullie hier wonen. Zegt hij terwijl hij in Het rond kijkt. Hij duwt me een beetje opzij en komt nu zelfs naast me liggen. Vind Je dit niet te krap? Vraagt hij aan me. Nee. Zeg ik snikkent. Wat is er nou? Vraagt hij zachtjes. Ik krijg een brok in mn keel. Ik ben gay en jij gaat me vast verkrachten...en pijn doen....net als de rest. Zeg ik met een gebroken stem. Het is even stil. Ik ben ook gay. Zegt hij even later. WACHT WAT?!?!? Zeg ik niet snappend. Hij heeft geen enkel wondje!! Hij gaat nu op zijn zij naar me toe liggen. Hoezo? Wat is er mis mee dan? Zegt hij grinnikend. Alles! Het is slecht! Dat zegt iedereen!! Zeg ik bijna schreeuwend.  Niet waar. Dan accepteren ze het hier gewoon niet. Gay zijn is niet slecht. Dat maken hun ervan. Zegt hij. Ik geloof mijn oren niet. Kan je daar waar jij woont gewoon gay zijn zonder dat.... Maar voordat ik mn zin kan afmaken onderbreekt hij me. Nee. Er zijn altijd een paar mensen die het niet accepteren. Maar als ze je allemaal niet accepteren.....lijkt me erg lastig voor je... Zegt hij meelevend. Ik voel me soortvan opgelucht. Hij gaat me geen pijn doen. Denk ik. Hij haalt een shirt uit zijn koffer. Doe je shirt uit. Zegt hij tegen me. Dan kan je er een van mij lenen. Ik heb toch veel te veel mee. Zegt hij. Ik doe mn shirt uit en ik zie hem naar me kijken. Wat is er met jou gebeurd?!?!?! Zegt hij geschrokken. Wijzend naar alle littekens en wonden. En ik leg hem alles uit. Over Rob. En mijn ouders.

Een lange uitleg later....

Zo...dat is heftig....Zegt hij als reactie van mijn verhaal. Daar kan hij levenslang voor in de gevangenis komen! Zegt hij nu een beetje harder. Ik begin te huilen. Hij trekt me tegen zich aan. Nu lig ik met mn hoofd in zijn borst. Er komt een natte plek door mijn gehuil. Maar het boeit me niet. Ik val uiteindelijk in slaap. En tot mijn verbazing kwam Rob nu niet. Gelukkig.

________________________________

Zo zo. Het boek is wel heftig vind ik. Maar ja.  Het word uiteindelijk nog erger hoor. Maar daar zeg ik even niks over!!! Dat lees je later wel. Als ik verder ben in dit boek.
Follow, like reageer. En stem als je wilt. Love you alllllll.❤❤❤🥺

ArmWhere stories live. Discover now