𝟜

112 6 0
                                    

Na to jak byl daleko od města, tak na něj měl krásný výhled. Byl to starší dům a taky to vypadalo že tam nikdo nebydlí. Už se za tu cestu setmělo, řekl jsem si, že se vydám zpátky.
Po cestě na kolej jsem si snědl jídlo, co jsem si koupil.

Celou cestu jsem se otáčel, měl jsem totiž pocit ze mě někdo sleduje. Co nejrychleji jsem doběhl na pokoj a zamkl dveře.
,,Co se děje králíčku?" zeptal se Jimin. Koukl jsem na ně a zašeptal.
,,měl jsem pocit, že mě někdo sleduje, ale teď už jsem tu tady takže dobrý"

Bylo pozdě, takže všichni šli do postele spát, ale já nemohl usnout. Pořad jsem přemýšlel nad tim jestli mě někdo sledoval a navíc ještě nad tím neznámým z mých snů. Šel jsem se na chodbu projít. Potichu jsem otevřel dveře od pokoje a stejně tak potichu jsem je i zavřel.

Šel jsem po dlouhé chodbě a uviděl na konci otevřené dveře. Nebyl jsem si úplně jistý jestli tam půjdu, ale nakonec jsem došel k nim a nakoukl dovnitř. Byl tam Taehyung s nějakou holkou a asi se cucali, ale kolem nich byl strašný nepořádek. Asi budou šukat..Pomyslel jsem si.

Otočil jsem se a chtěl odejít, ale ona vykřikla. Lekl a koukl na ně. Začala plakat a křičet,ale on jí dal ruku na pusu. Nevěděl jsem co mám udělat. Na zem dopadlo několik kapek krve. Krev?... cože? Proč jí kouše?
,,hej!" Fakt Jungkooku, nejdebilnější nápad co jsi mohl udělat. Proč jsi třeba neutekl nebo tak něco? Pustil tu holku a otočil se. Měl úplně červené oči a pusu od krve. Co to kurva..Přibližoval se ke mě a já couval dokud jsem nenarazil na zeď. Chytl mi ruce a přitlačil mě na zeď.
,,Neumíš klepat?!" Zavrčel a naklonil se k mému krku, který olízl. Uviděl jsem jak má špičaté zuby jako... upír.
,,o-omlouvám se" zašeptal jsem a on mě jemně pohladil po vlasech. Tak jako v pokoji. Nechal mě spadnout na zem a vrátil se k té holce, kterou vysál. Je to upír... Koukl na mě jak kdybych to řekl nahlas. Její mrtvé tělo teď leží na zemi a já se po čtyřech snažím dostat pryč. Věděl jsem že je to asi zbytečné, ale zkusil jsem to. Vylezl jsem z pokoje a plazil se po chodbě, která mi přišla momentálně strašně dlouhá. Kurva!! Proč nikdo není venku z pokoje. Byl jsem v půlce, když mě Taehyung otočil na záda. Můžu mu tak teď říkat? Strhl ze mě tričko i kalhoty. Líbal mě po celém těle a na pár místech mě i kousl. Vzdychal jsem pod ním, ale nechtěl jsem to, nechtěl jsem vzdychat, nechtěl jsem aby mě kousal a dělal cokoliv jiného.
,,p-přestaň p-prosím..." fňuknu jsem. Nechápu jak ze mě dostal tohle všechno. Choval jsem se přesně jak chtěl on. Zakousl se mi do krku a já pomalu ztrácel vědomí, ale snažil jsem se bránit. Nakonec se mi zatmělo před očima a moje tělo se uvolnilo.

[den 3]

Probudil jsem se s bolestí hlavy. Moc jsem si okolí nevšímal, ale dokázal jsem poznat, že nejsem ve své posteli. Chytl jsem se za hlavu a ucitil na ni bouli a následně jsem zasycel. ,,Kurva"
,, Nenadávej králíčku..." řekl klidným hlasem. Škubl jsem sebou a koukl tím směrem, odkud hlas šel.

,,T-Tae? C-co se stalo?" Vykoktal jsem ze sebe.
,,Omdlel jsi mi před dveřmi, tak jsem tě vzal ke mě" zasmál se. Co když to, ale nebyl sen a vážně se to stalo. Rychle jsem si sáhl na krk a snažil se nahmatat nějaké kousance. Nic jsem tam neměl.

,,Jsi upír?.." zeptal jsem se ho potichu. Koukl na mem a zase se usmal.
,, Jasně" zasmál se a dělal něco u stolu. Ležel jsem v jeho pohodné posteli, která po něm krásně voněla.
,,za chvíli bude devět.." řekl Tae a já hned vystřelil z postele a běžel do svého pokoje.

Převlékl jsem se a vzal si věci do školy. Dneska mám školu na devět tak si musím pohnout jinak přijdu pozdě. Ještě že jsem si všechno vyřídil včera. Ze skříňky jsem si vzal potřebné učebnice, šel za učitelem který bude učit prvním hodinu a šel jsem s ním do třídy.

Třídě jsem se nějak představil a šel jsem si sednout na volné místo u okna. Všichni mě pozorovali. Kluci mě propalovali očima a holky po mě pokukovaly a vystrkovaly zadek a prsa. Nechutilo se mi to a všiml jsem si, že tu je Jimin, ale jsem se otočil k oknu.

,,Jungkooku ah-ah bože jsi tak dokonalý" řekl někdo nade mnou. Podíval jsem se na něj ale neviděl jsem obličej. Něco mě tlačilo v zadečku, tak jsem se rychle podíval dolů.
,,n-ne! P-přestaň!" Začal jsem plakat, ale on nepřestal. Byla tma a kolem nás svítila modré létající světýlka a modře svítící květiny. Kde to sakra jsme?
,,p-prosím ne..." tlačím mu do hrudi a snažím se ho od sebe dostat.
,,Kookie ššš.. to je v pořadku, neboj všechno bude dobré.." snaží se mě uklidnit. Pohladí mě po tváři a já sebou cuknu. Snažím se od něj dostat pryč, ale on mě pěvně drží.
,,n-ne j-já nechci, p-prosím.." podívám se mu přímo do očí.
,,P-prosím" zašeptám steče mi pár slz po tváři. On se ke mě nahne a políbí mě. Zavřu oči a nechám ho. Najednou se odtáhne a trošku se mnou zatřepe ,,Jungkookie vstávej".....

Někdo mě probudil a já se na něj vylekaně podíval. Potom jsem rychle vyběhl ze třídy a chtěl jsem někam, kde budu mít klid. Hned jsem do někoho narazil a se zavrčením mě táhl na záchody. ,,Co to děláš!" Zařval jsem na něj.
,,Pohrajeme si králíčku" zavrněl mi do ouška.

Zamkl nás v kabince a posadil mě na záchod. Začal mě líbat, ale já se bránil a kousl ho. Za to jsem schytal facku a sundal mi tričko.
,,Nech mě být kurva!" řvu tu a nechápu, že nikdo ještě nepřišel. Stáhl mi kalhoty a sobě těž. Ukáplo mi několik slz.

____________________

Hybrid [taekook]Where stories live. Discover now