𝟛

128 6 0
                                    

S klukama jsme si povídali jak to tu nějak chodí, ale nic zvláštního mi neřekli. Poté jsem se šel projít po budově, zjistit kde co je, no a hlavně najít toho kluka a poděkovat mu. Prošel jsem celou budovu a on nikde nebyl, šel jsem teda zpátky, ale ztratil jsem se.

Nevěděl jsem kudma a kam, kde co je a tak jsem začal hledat, došel jsem jinou cestou do posledního patra a hledal pokoj s číslem 365. Čísla nešly vůbec po sobě, šel jsem tedy podle své intuice a nakonec došel na známou chodbu a našel dveře s tím číslem.

Otevřel jsem je a když jsem si byl stoprocentně jistý, že to je můj pokoj vešel jsem a šel si hned lehnout do postele. Nemohl jsem spát úplně jinak by se mi něco zdálo, takzě to byl taký polospánek, proto jsem slyšel skoro všechno.
,,Citíš to.." zašeptal trochu nahlas někdo.

,,myslíš že se pořezal?" pomalu jsem otevřel oči a následně se protáhl.
,,Čau kluci" zamumla jsem a posadil se.
,,pořezal ses?" řekl Jimin a ukázal na moji ruku. Koukl jsem se na ni a byl tam spíš škrábanec, ale nevím od čeho.
,, Je to spíš škrábanec.... nic to neni" zašeptám.

Hypnotizovala je moje ruka, tak jsem se radši zvedl a šel se umýt. Bylo divné, že nejsou ve škole. Vzal jsem si sebou ručník a věci na převlečení. Vlezl jsem si do sprchy a nechal na sebe téct horkou vodu, uslyšel jsem zvuky. Rychle jsem vypl vodu a byl potichu.

Někdo tu přišel, ale nevím kdo. Stoupli si před mojí sprchu a začli se znovu bavit.
,,Tak co ošukáš ho?" řekl jeden z nich, ale jeho hlas jsem nepoznal.
,,Hmm co já vím.. možná.." řekl mě až moc známý hlas. Bavili se docela dost dlouho a mě začla být zima.

Sedl jsem si a čekal. Uviděl jsem jak odešli a tak rychle zapl horkou vodu. Umyl jsem se a vylezl ze sprchy. Natáhl jsem se pro ručník ale nikde nebyl. Vylezl jsem ze sprchy a rozhledl se. Nebyl tu ručník ani moje věci
,,doprdele!" zařval jsem a dal hledal věci

,,Mám to opakovat nebo jednou to stačilo" řekl někdo za mnou. Zas tak stydlivý nejsem nebo ne v takových případech, takže jsem se otočil a naštvaně se na něj podíval.
,,Teď ne Kaii!" zavrčel jsem a nadával na celou místnost.
,,To si byl ty že?! Čuraku! Tohle tě baví že?!"

,,jediné co mě teď baví je se koukat na tvé nahé tělo" zasmál se a už chtěl říct ještě něco, ale někdo ho předehnal.
,,To je jediné co ti jde... očumovat lidi" podíval jsem se na osobu, byl to ten kluk do kterého jsem narazil. Začal se ke mě přibližovat.

Při tom si sundával mikinu a naskytl se mi pohled na jeho svalnaté tělo. Trošku jsem se styděl, zrovna před nim a teď ano. Stydím se. Přišel je mě až tak blízko, že musel cítit můj dech na jeho hrudi. Mikinu mi nasadil a při tom mi sáhl na zadek.

Cukl jsem sebou. On se jen usmal a rozešel se pryč.
,,Já bych tebou nic nezkoušel, jinak si tě potom budu moct dát k večeři" řekl s radostí Kai ale on si ho nevšimal a až u dveří se zastavil.
,,Nech ho být!" bylo vše co řekl a odešel úplně.

Ušklíbl se, mrkl na mě a odešel. Doufám že neudělá něco tomu klukovi. Pomyslel jsem si. Rychle jsem došel do pokoje kde bylo plno neznámých lidi.
,,Ummm ahoj.." pozdravil jsem a přesunul se k moji skříni, abych si mohl obléct trenky. Všiml jsem si také, že na posteli nám věci.

,,Kde se tu vzali?" zeptal jsem se.
,,Byly před dveřmi" zasmál se Jimin a pohladil Hoseoka po tváři.
,,Takže Taehyung si začal zabírat, to je super!" řekl jeden z kluků co byl nejblíž u mě. Mračil se na mě a trochu jsem se jich bál. Nevím ani o čem mluvil.

,,Tak už měl chutě a nemrač se tak, ještě nám Králíčka vylekáš. Já jsem Kim SeokJin a tohle je můj bratr Namjoon" usmál se chlapec za mnou. Také jsem se představil a podíval se na posledního kluka.
,,Tohle je Min Yoongi" vypískl Jimin, skočil po něm a začli se líbat.

Udiveně jsem se na ně podíval a poté sklopil pohled, ať to nevypadá divně.
,,Takže proč máš Taeho mikinu. Sexovali jste? Říkal si přece, že se jdeš umýt!" zeptal se Jimin a mi zaskočila slina z toho co řekl.
,,Nevím kdo je Tae.... ale um dostal jsem ji v koupelně"

Všichni se na mě divně koukli a mě zachránilo od jejich pohledu otevření dveří.
,,KIME TAEHYUNGU PROČ MÁ TVOJI MIKINU!" zařval Namjoon. Aha takže Taehyung.. hmm pěkné jméno.
,,Byl nahý... tak jsem mu dal svojí mikinu" řekne a podíval se na mě.
,,J-jak jste věděli že je jeho" zamumlám

,,Cítili jsme ho z tebe" odpověděli mi.
,,Dobře měli bychom jít, jinak nestihneme  hodinu" řekl Jin a kluci si vzali a šli, zůstal tu jenom Tae.
,,Takže Taehyung?" koukl jsem mu do očí v kterých jsem se ztrácel. Jsou tak nádherné.. teda moment... sakra drž hubu Jungkooku. On se usmál.

,,Kim Taehyung" představil se celým jménem. Též jsem se chtěl představit, ale zastavil mě.
,,Vím jak se jmenuješ a teď mě omluv, ale musím.. mám hodinu" začervenal jsem se a přitom nevím proč. Přišel ke, chytl mi tvář do dlaní a pohladil mi ji.
,,Dávej na sebe pozor králíčku jeden"

Odešel a já se převlékl do úplných kalhot a volného trička. Nechtěl jsem zůstávat na pokoji, takže jsem si u ředitele vyřídil věci do školy a vyzvedl knížky. Mohl jsem to udělat až zítra, ale teď na to byl čas. Dal jsem si všechno do skřínky a vyšel ze školy.

Procházel jsem si město, abych to tu víc poznal. Chodil jsem i po krámech a koupil si nějaké jídlo na večer. Šel jsem poté po nějaké cestičky která vedla do lesa, neměl jsem strach, ale radši bych tu byl s někým. Šel jsem po ní a na konci byl dům.

____________________

Hybrid [taekook]Where stories live. Discover now