-8-

204 19 3
                                    

Herkese selamlar arkadaşlar. Bu bölümü de geç saatlerde yayınlabildim çünkü hem girişi doğru düzgün yazamadım ve sağolsun hocalar ödevleri gömçürdü. Yapana kadar öldüm ama lafı fazla uzatmadan konuya geçelim.

Klasik bir Wattpad üyesi kızçelerimiz ne zaman erkek kullanıcı görseler simit görmüş martı misali hemen "slm, tnslmmı?" diyerek çocuğa çullanıyorlar.

Ama gerçek hayatta birisi onlara yanaşsa hemen namus ayaklarına yatarlar.

♢ Çoğunlukla 1D, 5SOS üyelerinden birinin veya Justin Bieber'ın adı bir kızla anılınca, birlikteliği olunca saniyesinde 1500 tane kurgu yayınlanıyor.

Acun'un adı Adriana Lima'yla anılıyor ama nerede fan ficler?

♢ Sözde hikayenin en saf ve iyi kızı bar ortamlarında ve yatakta resmen Worst Girl in the World

♢ Hikaye güzel ama yazar salak. Hani hikayenin gidişatı iyidir ama yazar parantez içlerine kendi bozuk esprilerini yazar ve klavyeye abanır ya onlardan bahsediyorum. Mesela:

Yolda giderken Ferit'i gördüm (ferit ferçek zuahdhajdhdkk tamam sustum) ve arkadan seslendim (bağıraydın) sonra beraber yürümeye başladık (uuuu yeni aşq diosn)

Yeminle söylüyorum ölüm sebepleri. O beyinlerini doğru düzgün kullanamıyorlar.

♢ Bir tane taraftar hikayesi gördüm. Facebook'ta. Çocuk Fenerli, kızda Galatasaraylı. Bunlar derbi maçına gidiyorlar ama aynı tribündeler ve çocuk resmen takıma ana bacı apaçık sövüyor ama diğer taraftarlar hiçbir tepki vermiyorlar. Hikayenin adı "Iki Sevgililer"

İnş cnm yaaa...

♢ Başrol kızın adı Destiny, kankasının adi Destiny, düşmanın adı Destiny, hikaye hikaye değil resmen Destiny cenneti anasını satayım.

♢ Enerji içeceği bile içtiğinde kafası güzelleşen karakterimiz bir şişe viskiyi tek başına bitirebiliyor.

Yazarımız orada nasıl bir mantık yakaladıysa...

♢ Karakterin düşmanı ona silahla dalıyor ama karakter yavrumuz 3 el atıştan da sıyrılıyor.

Aklıma Salih'in çocuğa atılan mermiyi durdurması geldi. Videoyu multimedyaya atacağım :D.

Şu aralar biraz sıkıntıdayım kaynaklar konusunda. Hikayelerde gördüğünüz klişeleri bana mesaj yoluyla atabilirseniz çok makbule geçer :D. Kendinize iyi bakın havalarda soğuk zaten hasta olmayın. Hadi görüşürüz.

Bıktıran Basmakalıp HikayelerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin