-7-

156 19 7
                                    

Öncelikle bölümü geç yayınlandığım için gerçekten özür dilerim. Bir anlık kafa dalgınlığıyla yayınlamayı unutmuşum ve kesinlikle kendi salaklığım. SINAVLAR YARIN BITIYOR Hiyyyaaaa.  Ama insafsızlar 15 gün sonra 2. sınavları başlatacaklarını söyledi :(. Neyse uzatmadan konuya geçelim.

♥ Karakter kızçemizin bir sevgilisi vardır. Böyle ne zaman mesaj atsa heyecanlanır falan ama okuluna bir çocuk gelir. Kızımız bunu yakışıklı bulur. Yeni çocuk buna yakın durur, kollar, kanka olur hatta bir nevi just friends. Kızda 2 ay kadar sürede ikisini idare eder ve iki çocuğunda ruhu duymaz.

Buna çok uyuz oluyorum. Hem hikayelerde hem de gerçek hayatta. Ulan elinde zaten var bir tane, niye elaleme yanaşıyorsun topoş?

♥ Okullarda hiçbir şekilde ders işlenmez. Varsa yoksa mesajlaşmalar, bad boy havalarındaki kekokların kızlara yanaşması, kız kavgaları cart curt. Sınavda bunlara girince bütün suç okulun.

Aslında ben de okulun müptelası değilim ama iyi bir gelecek için gitmek mağlum. Bizim yerimizde olmak isteyen birçok çocuk varken bizim burda "okldn nfrt edyrm" triplerine girmeye kesinlikle hakkımız yok.

♥ Tipik bir kurgu kızının kombini her zaman salaş t-shirt ve yırtık kot pantolondur. Kışın ortasında ve ha -20 derce iken bile. 

Ne desem bilemedim.

♥ Bir hikayede sırf komik olsun diye Perwoll esprisi yapan yazar bile gördüm. Allah akıl fikir versin valla ne diyeyim. Resmen "Senin esprine..." diyip ağladım.

 Bir kitabı korsan bir şekilde burda yayınlayanlarda sırf bir okuyucu kitlesi var diye kendilerini bir şey sanyorlar. Halbuki o kitabın gerçek yazarı korsan yayıncı hakkında hukuki işlem başlatsa hapı yuttu.

♥ One Direction, Four albümünü çıkardı, saniyesinde albümdeki şarkıların hakkında ve Four adında 100 tane kurgu. Taylor Swift,1989 albümünü çıkardı, aynı şey, Selena Gomez, yine aynı şey. Sadece bu değil, şarkıların adlarını Türkçe'ye çevirip öyle yayanlara da ayrı gülüyorum be. Örneğin

Shake It Off: Salla Yer Yerinden Oynasın

Oldukça kısa bir bölüm yayınlamak zorunda kaldım. İyi geceler

Bıktıran Basmakalıp HikayelerWhere stories live. Discover now