Κεφαλαιο 6

10.4K 944 23
                                    

Γύρισα και ειδα το Νίκο ακουμπισμένο στο τραπέζι να με κοιτάει .
" θέλεις κατι ;"
Τον άκουσα να λέει κατι μεσα απο τα δόντια αλλα δε κατάλαβα τι ειπε . Συνέχισα να πλένω τα πιάτα αποφεύγοντας οπτική επαφή μαζι του .
" δε θα επρεπε να εισαι με τον αντρα σου ;"
Γιατι κάθε φορα που λέει αντρα σου νιώθω οτι με κοροϊδεύει ;
" μόλις τελειώσω εδω θα παω "
Θυμήθηκα οτι δεν ειχε φάει .
" μήπως πείνας ; Θέλεις να σου βαλω ;"
" όχι "
Αν και δεν τον κοιτουσα ενιωθα τα ματια του καρφωμένα πανω μου .
" κατι αλλο ;"
" δεν ειναι της ώρας "
Δε κατάλαβα τι εννοούσε . Τι δεν ειναι της ώρας ; Γύρισα να τον ρωτήσω αλλα ηταν άφαντος . Ειλικρινά πιστεύω οτι αυτός ο άντρας θα με τρελάνει .
Αφού τελείωσα με τα πιάτα πήγα στο δωμάτιο μας . Ο Πέτρος ήδη κοιμόταν . Απο το ροχαλητό του κατάλαβα ποσο κουρασμένος ηταν . Ο Πέτρος ποτε δε ροχάλιζε . Ξαπλωσα διπλα του και εκλεισα τα ματια ελπίζοντας να με πατεί ο ύπνος .
Όσο και να προσπαθουσα δε μπορούσα . Λιγο η ζέστη , λιγο το ροχαλητό του δε με άφηναν να κοιμηθώ . Στριφογύριζα , προσπαθουσα να του αλλάξω πλευρό μήπως σταματήσει αλλα μάταια . Σηκωθηκα σιγα σιγα και βγήκα να περπατήσω λιγο μήπως και ηρεμήσω . Επικρατούσε απόλυτη ησυχία με εξαίρεση τον ήχο των πουλιών . Το φεγγάρι με το λιγοστό του φως έδινε μια ρομαντική εικόνα . Ολα αυτα θα ηταν ιδανικά για μια ρομαντική βραδιά αν ειχα κάποιον να τα μοιραστώ . Αναστέναξα σε αυτη την ιδέα .
" προβλήματα στον παράδεισο ;"
Μεσα απο το σκοτάδι ξεπρόβαλε ο Νίκος .
" με τρόμαξες "
" λοιπόν ;"
" τι λοιπόν ;"
" γιατι εισαι εδω , αντί να εισαι με τον Πέτρο . Εγω αν ειχα τη γυναίκα μου μαζι μου δεν θα την άφηνα ούτε λεπτό απο τα ματια μου . Ειδικά σε ενα μέρος με αντρες που ας πούμε έχουν καιρο να βρεθούν με τις γυναίκες τους "
Καθώς μιλούσε με πλησίαζε όλο και περισσότερο . Στην τελευταια του λέξη ήρθε σε απόςταςη αναπνοής .
Τα ματια του είχαν πάρει ενα περίεργο χρώμα . Ηταν σαν να με υπνωτίζαν . Χωρίς να καταλάβω τι λέω του απάντησα .
" σε αυτούς τους άντρες εισαι και εσυ μεσα ; Θα πρεπει να με προστατέψει και απο σένα ; "
" ειδικά απο μενα "
Το ειπε τοσο σιγα που κανονικα δε θα επρεπε να το ακούσω .
" γιατι ειδικά απο σένα !"
Στεκόμασταν απέναντι αλλα τοσο κοντα . Αν μας έβλεπε κάποιος απο μακρυά θα πίστευε οτι τα σώματα μας ακουμπούσαν . Στην πραγματικότητα όμως δεν υπήρχε καμια επαφή . Μας χώριζαν χιλιοστά . Ήθελα να κλειςω αυτη την απόσταση αλλα δε τολμούσα .
" φύγε Σαμ "
" γιατι ;"
" γιατι δε θέλω να κανω κατι που θα μετανιώσω . Και αν δεν νοιάζεσαι εσυ για το Πέτρο νοιάζομαι εγω "
Τα λόγια του ηταν σαν ψυχρολουσία . Εννοείται θα σκεφτόταν έτσι . Δηλώνουμε ζευγάρι και εγω φλερτάρω . Χωρίς να πω κατι γύρισα να μπήκα τρέχοντας στο δωμάτιο .

@ σορρυ που ειχα καιρο να γράψω αλλα εχω πολλές που δουλειές . Επειδη θα ειμαι απασχολημένη για αρκετό διάστημα θα πρεπει η να αφήσω την ιστορία για κάποιο καιρο η να την τελειώσω σε δέκα περίπου κεφαλαία . Θελω να μου πείτε τι προτιμάτε . @

Στην ακρη του κόσμουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα