~11~

2.5K 106 0
                                    

❤❤❤
Vítam vás pri ďalšej kapitole. Tento krát máme z iného pohľadu. Snáď sa vám bude páčiť. Vopred sa ospravedlňujem za vulgarizmy 🙈😅
❤❤❤

 Vopred sa ospravedlňujem za vulgarizmy 🙈😅❤❤❤

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

LEONID

Sedel som v jednom mizernom podniku a to len vďaka kamarátovi, ktorý ma vytiahol z domu. Jaxon, môj starý kamarát, sa obzeral po každom dievčati. Nezabudol sa pritom škeriť ako hyena, ktorá dostala svoje žrádlo.

Tiež som sa pozrel jeho smerom, ktoré dievča ho zaujalo. Musel som uznať, že ten chlapec má vkus.

Pozeral sa na krásne mladé dievča. Vysoké s dlhými blond vlasmi, ktoré malo na tvári ten nádherný úsmev. Bola veľmi vyzývavo oblečená. Zaujal ma jej dekolt. Mala obrovské poprsie. A ten zadok. Jej telo bolo ako presýpacie hodiny. Naozaj pekný kus.

„Ošukaj ju ako pes sučku." Odvetil. Nezabudol sa pri tom zaškeriť, aký to dostal geniálny nápad.

„Ti jebe? Už si vôbec mal dievča?" Zagánil som na neho. Odpil som si z piva, po ktorom sa mi parádne odgrglo.

„Nie, čakám na tú pravú. Keď môj kamoš zareaguje na babu, tak to bude moja spriaznená duša. Čítal som to na internete." Pyšné sa usmial. Sám bol na seba hrdý, že je dneska za mudrca.

Neveriacky na neho hľadel, čo to trepe môj kamarát Jaxon. Kam chodí na tie nápady?

„Penis je niečo ako mozog, len číslo dva. Aj jeho treba poslúchať, čo našepkáva." Teraz to bol on, čo si odpil z pohára. Postrehol som ako mu kútikom myklo, keď sa na nás pozrela žena, na ktorú sme tak dlho pozerali.

„Kámo, tebe fakt jebe." Krútil som nad ním hlavou. Natiahol som sa za ním a pobúchal po pleci. „Nejdeš za ňou?" To už som sa nahol k nemu a zašepkal mu tie slová blízko ucha.

Jaxon sa len na mňa zaškeril, čo to pre zmenu ja trepem. No nakoniec sám uznal, že je to dobrý nápad. Mňa to dievča na toľko nezaujalo, že by som po nej skákal, ako to už spomenul. No keď sa on na to cíti, tak prečo nie?

„A nebude ti vadiť, že budeš sám?" Zašepkal to tak, aby som to počul len ja.

„Nie, pohode, kámo." Usmial som sa na neho ako som len v tejto chvíli dokázal sa usmiať.

„Nuž teda..." Postavil sa na nohy. Pozrel na mňa a potom na svoje prirodzenie. „Je na čase ťa oprášiť!" Zreval na celý podnik, za čo som ja len nahlas zasmial a rukou ho po chrbte štopol, nech si pohne. Inak mu ju preberie ďalší muž, ktorý ju má na muške.

„Drž mi palce, Leonid." Posledný krát sa na mňa pozrel a už kráčal k blonďavej žene.

Pozrel som na čašníka, ktorý hneď pochopil, že má mi naliať ďalšie pivo. Celý čas som sledoval svojho biedneho kamaráta, ktorý sa snaží dostať ženu do postele. Už z diaľky som videl ako sa jej nevie pozrieť do očí. Bol zamestnaný jej poprsím. Bodaj by nie, keď ho mala tak veľký. Čosi povedal, na čo sa žena zasmiala. Sám som nepočul o čom sa bavia.

Potom ma naozaj prekvapilo, ak sa jej Jaxon dotkol poprsia. Tá len na neho cmukla a už ho chytila za ruku. Brala ho kde si na pánske toalety.

Za ten čas prišiel čašník s novým pohárom piva, ktoré mi položil na stôl. Poďakoval som. Chcel som rovno zaplatiť ale rozmyslel som si to hneď, ako som zbadal JU.

Mariamme Evingovú.

Stála tam vo dverách. Pozerala sa sem a tam, až kým nezbadala bar, ku ktorému dokráčala. Mňa si vôbec nevšimla. Bol som naozaj prekvapený, že ju tu na vidím. Býva o dedinu ďalej. Možno má tu zákazníka.

Rozhodol som sa ju nespustiť zo očí. Naozaj ma zaujímalo, čo to tu dievča chce.

Sadla si na barovú stoličku. Pozerala sa pred seba. Určite si vyberala niečo na pitie.

Zozadu by som ani nepovedal, že to je ona. Vlasy mala zopnuté do akého si zvláštneho účesu, ktorý jej skracoval dlhé tmavé vlasy. Oblečenie mala ležérne. Možno tu nebola pracovne. Možno prišla len na drink.

Vypil som celý obsah piva a rozhodol sa ísť k nej.

Už išla osloviť čašníka, keď v tom som sa ozval ja. „Dvakrát whisky, aj túto pre slečnu." Uškrnul som sa.

Mariamme sa otočila mojím smerom, kto si k nej prisadol a dovolil si za ňu objednať. Keď ma zbadala, zhíkla. Spoznala ma. Vedela kto som. A ja som vedel kto je ona.

Jej tvár zbledla. Akoby videla ducha. Nervózne sa hýbala na svojom mieste. Išla vyťahovať so svojej kabelky mobil, ale zastavil som ju skôr, ako by sa o niečo skúsila.

„Jeden pohárik." Milo som sa na ňu usmial. Sám som nevedel, čo to robím. Možno za mňa rozpráva to pivo, alebo nedávna konverzácia s Jaxonom, ktorý sa stratil v záchodoch s mladou ženou.

Barman za barom nám položil na stôl pohár s whisky. Jeden som si vzal do ruky a kývol hlavou, nech aj ona si zoberie ten druhý pohár.

Váhala. Pozrela najprv na mňa a potom na pohár. Stále bola bleda a veľmi prekvapená, že ma tu vidí.

„Len jeden hlt." Znova som prehovoril, teraz o čosi tichšie. Pomaličky som sa k nej naklonil k jej uchu, až sa moje pery dotýkali ucha. „Uvoľní sa." Zapriadol som jej do ucha.

Hlasno preglgla. Opatrne vzala do rúk pohár s whisky a priložila si ho k perám.

Hneď som si s ňou štrngol, na čo svoje oči ešte viac vygúlila ako do teraz. „Na tento večer, hm?"

To už sme obaja do seba vliali. Ľavou rukou som naznačil barmanovi, nech nám chytré naleje ďalší pohár.

Maramme pozrela na oba plné poháriky a pritom krútila hlavou, že už má dosť. Že jeden pohárik jej stačil. Nepovedala ani jedno slovo odkedy som si k nej prisadol na jednu z tých barových stoličiek.

Páčilo sa mi, že má predo mnou rešpekt.

To už uväznená v mojej pavúčej sieti, vzala do rúk ďalší, teraz už druhý, pohárik. Ani sekundu neváhala a už ho do seba vliala.

Len som sa nad svojím plánom usmial a tiež si z neho odpil až do dna. Barman ani nečakal a už nám nalieval tretí. Sám som ho poprosil, nech nám tu nechá celú fľašu s tým, že mu zaplatím dvojnásobok, načo chlapec prikývol a venoval sa iným zákazníkom.

Teraz už bez váhania pila ďalšie poháriky, ktoré som jej ponalieval. Sebe som vždy nalial menej ako jej. Nechcel som sa opiť. Šlo mi, že ju opijem. Nie seba. Chcel som, aby sa uvoľnila. Možno mi niečo povie. Možno sa sama prezradí, kde zmizol jej otec. Inak som vedel, že všetko si slíže ona.

Nieže by mi na nej záležalo, ale vedel som, že deti svojich rodičoch za nič nemôžu. Rozhodol som sa jej trošku pomôcť.

Už ani neviem koľko v poradí som jej nalieval, ale ona ho s chuťou vypila. Ja som sa nad tým samoľúbo usmial. Môj plán začína vychádzať.

Daň za LUXUSWhere stories live. Discover now