~4~

59 15 11
                                    

Seokjin pov
Τ- Jin αλλη μια μεριδα kimchi.
J- Εγινε taeyeon.
Ξεκινησα να μαγειρευω αυτο που μου ζητησε η ταμειας του μαγαζιου. Αυτη ειναι η τελευταια παραγγελεια για σημερα αφου σε 20 λεπτα σχολαω. Τελειωσα γρηγορα , γρηγορα το πιατο και το εδωσα στην taeyeon.
Τ- Σε ευχαριστω πολυ jin. Εισαι ο μονος που συνεργαζεται μαζι μου εδω περα.
J- Δεν κανει τιποτα taeyeon.
Οι υπολοιποι εργαζομενοι δεν της μιλανε καν. Γιατι;;; Γιατι πολυ απλα εμαθαν οτι εχει μια υπεροχη συζυγο να την περιμενει στο σπιτι. Δεν ανεχονται λεει να δουλευουν στον ιδιο χωρο με ενα τετοιο ατομο. Που πολυ απλα προτιμαει το ιδιο φυλο. Αλλα ετσι ειναι ο κοσμος. Δεν του αρεσει το διαφορετικο. Και δεν του αρεσει γιατι ξερει πολυ καλα οτι ειναι καλυτεροι απο αυτον. Οχι γιατι τους αρεσει το ιδιο φυλο αλλα γιατι εχουν το θαρρος να το πουν στον κοσμο. Εχουν το θαρρος να ειναι ελευθεροι. Και αυτο τον ενοχλει τον κοσμο. Για αυτο προσπαθει να τους μειωσει. Για να ερθουν στο ιδιο επιπεδο. Αλλα τι να πεις;; Κοιταξα το μεγαλο ρολοι στον τοιχο και ειδα πως εχει ερθει η ωρα να σχολασω. Μαζεψα τα πραγματα μου και πηρα τον δρομο του γυρισμου.
{...}
Κατεβηκα απο το λεωφορειο και αρχισα να αναιβενω την ανηφορα που οδηγει στο σπιτι μου. Παντα με κουραζει. Αφου την ανεβηκα-με μεγαλη δυσκολια- συνεχισα να περπαταω την ευθεια για το σπιτι μου. Εφτασα στο σπιτι μου ομως πριν μπω μεσα στην εισοδο της πολυκατοικιας κατι αλλο ή μαλλον καποιος αλλος τραβηξε την προσοχη μου. Στην απεναντι πολυκατοικια στον ιδιο οροφο που μενω εγω καθοταν ενα αγορι. Φαινετε μικρο σε ηλικια. Μαλλον θα πηγαινει ακομα λυκειο. Η ομορφια του ομως ειναι... απεριγραπτη. Ομορφα ματια,σαρκωδη χειλη. Τα μαλλια του επεφταν μπροστα στα ματια του και αυτος τα εδιωχνε κουνοντας το κεφαλι του βαριεστημενα. Ειχε στερεωσει το αδυνατο σωμα του πανω στα καγκελα του μπαλκονιου και το καταλευκο δερμα του ελαμπε στον ηλιο. Γυρισε το βλεμμα του προς εμενα αλλα εγω γυρισα κατευθειαν και μπηκα μεσα στην πολυκατοικια. Καλεσα το ανσανσερ και περιμενα σκεφτομενος αυτον τον αγγελο που αντικρισα πριν. Μπηκα μεσα στο ανσανσερ και κοιταξα τον εαυτο μου στον καθρευτη. Λαδωμενα απεριποιητα μαλλια, ιδρωμενο σωμα και τα ρουχα μου τσαλακωμενα και λερωμενα. Φαινομαι κακασχημος. Ευτυχως δεν ειδα την αντιδραση του οταν γυρισε να με κοιταξει. Δεν ηθελα να δω την αηδια στο βλεμμα του. Μπηκα μεσα στο σπιτι και αφου εκανα μπανιο ξαπλωσα μεχρι να με παρει ο υπνος...
_______________________________________
ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ;;; ΣΙ ΓΙΟΥ ΟΝ ΔΕ ΝΕΞΤ ΤΣΑΠΤΕΡ. ΜΠΑΙΙΙ
♡♡♡♡

W I T H O U T    P A S T //  T A E J I NWhere stories live. Discover now