~1~

87 16 7
                                    

Taehyung pov
Η γυαλιστερη μαυρη πορτα εκλεισε πισω μου. Γυρισα την πλατη μου στην εικονα του ωραιου επιβλητικου κτιριου και κατηφορισα πανω στο πεζοδρομιο μπροστα απο τα σπιτια που ηταν κολλημενα μεταξυ τους. Οι γειτονες μπορει να ειναι πολυ γνωστοι μεταξυ τους. Αν και δεν ειμαι σιγουρος για αυτο πλεον. Οι ανθρωποι  ειναι αναμεσα απο ανθρωπους αλλα δεν μιλανε.
Και τι να πουν;;;
Η ζωη αλλαξε προς κατι ασχημο. Δεν εχεις κατι να πεις με τον διπλανο σου. Ουτε καν ξερεις πως τον λενε,ακομα και αν μενει στο ακριβως διπλα σπιτι απο το δικο σου.
Παγωμενος ειναι ο κοσμος. Στο λιγο πιο κατω στενο υπαρχει ενα φορτηγο. Κλεβει τα βλεμματα απο το ποσο μεγαλο ηταν. Δεν ηταν ενα απλο φορτηγο, ηταν ενα φορτηγο μετακομισης. Πλησιασα και η μανα μου με ειδε.
Μ- Taehyung ελα να βοηθησεις με τις κουτες.
Και καπως ετσι , βοηθησα τον πατερα μου και την μητερα μου να αναιβασουν τα πραγματα στο φορτηγο. Ο αντρας που το οδηγουσε εφυγε πρωτος ενω εγω και η οικογενεια μου φυγαμε μετα. Εβαλα τα ακουστικα μου και κοιταξα εξω απο το παραθυρο. Σημερα ο καιρος ειναι πολυ καλος, ο ηλιος σταματησε να κρυβεται πισω απο τα συννεφα και φανερωσε το δυνατο του φως. Σημερα ειναι μια μερα αλλαγης. Μια μερα που μου δινει την ευκαιρια να αλλαξω την ζωη μου. Μετακομιζω στην Seoul, εμενα στο Busan μεχρι τωρα. Απλα βαρεθηκα εκει. Ολο τα ιδια και τα ιδια.
Η ωρα να αλλαξω ειναι μπροστα μου...
_______________________________________
ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ;; ΛΟΓΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΘΑ ΑΝΑΙΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ. ΣΙ ΓΙΟΥ ΟΝ ΔΕ ΝΕΞΤ ΤΣΑΠΤΕΡ. ΜΠΑΙΙΙ
♡♡♡♡

W I T H O U T    P A S T //  T A E J I NDonde viven las historias. Descúbrelo ahora