~2~

73 15 8
                                    

Seokjin pov
Το τραγουδι που ειχα για ξυπνητιρι ηχησε σε ολο το δωματιο ξυπνοντας με απο το ηρεμο υπνο μου καθως οι πρωτες ηλιαχτιδες περασαν μεσα απο τα παραθυροφυλλα δινοντας λιγη  ζωντανια στο σκοτεινο δωματιο. Εκλεισα το ξυπνητιρι και σηκωθηκα απο το ζεστο κρεβατι μου. Το κρυο πατωμα ηρθε σε επαφη με τις γυμνες πατουσες μου . Ενιωσα ενα ριγος να με διαπερναει. Προχωρησα εξω απο το δωματιο με προορισμο μου την κουζινα. Κοιταξα το μεγαλο ρολοι που ειχα στον τοιχο και ειδα την ωρα.
6:20
Αν δεν ετοιμαστω γρηγορα θα αργησω στην δουλεια μου. Δεν κανω κατι το σημαντικο. Ειμαι ενας απλος μαγειρας-καθαριστης σε ενα απο αυτα τα μαγαζια με το γρηγορο φαγητο. Τιποτα το σπουδαιο αλλα μου φτανει για να επιβιωσω. Ξαναμπηκα στο δωματιο μου και αφου ετοιμαστηκα *αν πιανετε μεσα σε αυτο και ο αποχαιρετησμος με το κρεβατι μου* πηρα τα κλειδια μου και βγηκα εξω απο το σπιτι. Το πρωινο αερακι χτυπησε το προσωπο μου. Ο ουρανος γεματος με τα χρωματα της ανατολης του ηλιου. Ροζ-πορτοκαλι θα το χαρακτηριζε κανεις. Ολοι δινουν σημασια στην δυση του ηλιου στο ηλιοβασιλεμα. Ομως τι καλυτερο απο το να ακους ολη την πολη η οποια βρισκοταν σε απολυτη ησυχια να ξυπναει;; Ο ηλιος να περνει την θεση του φεγγαριου και η ζεστη του ηλιου την ψυχρα της νυχτας. Μετα απο πολυ περπατημα εφτασα στον χωρο εργασιας μου. Μπηκα μεσα και αφου χαμογελασα στην taeyeon την ταμια του μαγαζιου κατευθηνθηκα προς την κουζινα. Φορεσα την ποδια μου και ξεκινησα να μαγειρευω.
Θα ειναι μια κουραστικη μερα...

_______________________________________
ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΠΥΡΕΤΟ. ΑΛΛΑ ΥΓΕΙΑ. ΣΙ ΓΙΟΥ ΟΝ ΔΕ ΝΕΞΤ ΤΣΑΠΤΕΡ. ΜΠΑΙΙ
♡♡♡♡♡

W I T H O U T    P A S T //  T A E J I NWhere stories live. Discover now