Extra

1.3K 48 29
                                    


Dragile mele, dragii mei cititori, scriu acest capitol datorită unor evenimente neplăcute care se petrec chiar acum in întreaga lume, dar în special în apropierea țării noastre. Exact, mă refer la Italia. Locuiesc momentan in Germania, la șase kilometri de un oraș în care s-au închis școlile și au fost detectate mai multe cazuri de virus Corona. Riscul e uriaș, știu, dar cu toate acestea continui sa stau aici pentru că știu că odată ajunsă acasă voi intra in carantină.

Momentan este liniște în orașul în care locuiesc, deși în jur se simte acea prezența inevitabilă a unei boli. Chiar acum am văzut care este situația la granițe și sinceră să fiu, nu as risca să îi îmbolnăvesc pe cei dragi doar de dragul de a fi acasă în aceste vremuri urâte.

  Asadar, dacă locuiți în zone afectate, aveți grijă de voi, purtați acele măști nenorocite ale căror rost îl vedeam cândva ca pe o glumă și dezinfectati-va mâinile cu soluții, spalati-va pe mâini și pe față cât de des puteți atunci când vă întoarceți de oriunde ați fi plecat, căci nu sunteți responsabili doar de sănătatea voastră, cât și de a celor dragi.

Văd panica oamenilor care locuiesc aici, îi văd cum se pregătesc pentru ceva grav, in special văd cum rafturile magazinelor se golesc. Lucrez într-un loc unde am contact permanent cu oameni de diferite naționalități și cu toții sunt speriați de boală, cu toții se gândesc la casa și familie, dar nu iau în serios avertismentele medicilor, iar acest lucru mi se pare teribil.

Aveți grijă de voi. Acum că s-au închis școlile, stați în casa cat puteți de mult, căci să fim sinceri, cine nu își dorea vacanță.

  Lăsați un comentariu cu locul unde locuiți și cu situația din zona in care locuiți. Care sunt măsurile de protecție din zonele în care locuiți?

Ps. Capitol nou la Licitația săptămâna viitoare.

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Mar 10, 2020 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

LicitațiaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum