Časť 26

492 38 9
                                    

"Môžem ísť takto?" Predviedla som Alex môj outfit do klubu. "Vyzeráš akoby ti niekto zomrel. Si cela v čiernom ty gothic." "Mne sa to páči, je to niečo ine od toho, čo obvykle nosievam."Alex prikývla a tiež sa nachystala. O necelú hodinku mohli vyraziť. Zobrali so sebou aj pár kamošov. Dostavili sa do klubu a zábava sa mohla začať. Alex si nepotrebovala nič vypiť, aby bežala hneď na parket narozdiel odo mňa. Musela som do seba hodiť aspoň dvoch panákov.Začala som sa vlniť a snažila sa nevnímať okolitý svet, proste sa zabávať. Po ďalších troch už to išlo omnoho lepšie. Dvaja chalani tancovali okolo mňa. Jeden mal väčšiu odvahu ako druhý pretože po chvíli ma chytil okolo pásu.Jeho ruky putovali okolo môjho tela. Ani neviem ako ale o päť minút som skončila prišpendlená na stene a bozkávala sa s ním."Poďme odtiaľto preč." Ozval sa pri mojom uchu. Opantaná alkoholom som prikývla. "Áno Chan.." povedala som vzrušene.ALEX 


Dnes som nemala náladu na alkohol. Chcela som byť triezva kvôli Rhos. Niesla dosť ťažko, odlúčenie od Chana. Napísala mu správu a nevieme ani jedna či ju dostal, prečítal si alebo dokonca odpovedal. Musela som to pre ňu zistiť...na chvíľu som z nej spustila oči a stratila som ju. Rýchlo som sa poobzerala a našla ju bozkávať sa s nejakým chalanom. Bol doslova na ňu nalepený. Zamračila som sa a podišla k nim. "Áno Chan..." oslovila ho a on spolu so mnou prekvapene na ňu pozreli. Odtiahla som ich od seba. "Máš dosť Rhoslynn, ideme domov" zdrapla som ju za ruku pevne a po ceste zavolala taxík. Kým sme vonku čakali na taxík, Rhos sa ledva držala na nohách. Zopla som jej vlasy do vrkoču a stiahla ju do krovia. "Prepáč, musím dostať z teba ten alkohol." zhlboka som sa nadýchla a vopchala jej dva prsty do krku aby sa vyvracala. Celý obsah svojho žalúdka vyvrátila na kríky. Vyvracala sa ešte dva krát. Vreckovkou som jej poutierala ústa a nastúpili sme do taxíka. Bola úplne mimo.

Objala som ju a pohladila po vlasoch. "Shhh...bude dobre" pred panelákom kde sme bývali, taxík zastavil po 5 minútach. Zaplatila som a vystúpila. Odviedla som Rhos až do jej izby, kde som ju uložila na posteľ a vyzula. Pozrela som jej do tváre. Slza jej stekala po tvári.Utrela som ju a nejak som ju prezliekla. Prikryla som ju, zababušila. "Dobrú noc Rhos"
V momente zaspala. Posadila som sa na posteľ a vzdychla. Zavibroval mi mobil. Došla mi správa. "Ahoj, za týždeň budem v Londýne. Išla by si von?" Kevin.
Prečítala som si ju a usmiala sa. "Ty si na mňa nezabudol" odpísala som.
"Na teba nikdy! Ako sa máš?"
"Mám sa dobre, ty sa pochváľ"
"Strašne veľa toho bolo ale teraz mam voľno, tak pojdem s otcom do Londýna."
"Príde aj Dougjin?"
"Dougjin nie. Ostáva s priateľkou v Soule."
"Aha, ou to som nevedela, že má priateľku"
"Nejak sa vyklulo, že spolu čakajú dieťa. Už ma chlapec povinnosti."
Potichu som sa zasmiala. "Dlho sinteda slobody neužil"
"To teda nie. A ty máš čo nové?"
"Rhoslynn je od leta oficiálne moja sestra a bývame už vo vlastnom byte a ideme na výšku"
"Tak to super. Na akú vysokú idete?"
"Rhos ide študovať medzinárodne vzťahy a ja práva,
"To je úžasné. Držím vám palce. Už musím isť, idem niečo vybaviť. Teším sa keď sa znovu uvidíme. Ahoj "
"Ahoj"

Odpísala som mu a chystala sa už odložiť mobil, keď vtom som pozrela na Rhos. Zosmutnela som a oči presunula na mobil. Presunula som sa do kontaktov a hľadala jedno meno. Našla som ho a začala písať. "Ahoj Hyunjin, áno to je to otravné dievča, ktorému si sa chcel vyhnúť. Ale to je teraz jedno. Nechcem ťa otravovať od tréningov, nakrúcania mv a pod. Našiel by si prosím ťa čas s Chanom a zavolal nám cez skype? Rhoslynn potrebuje počuť a vidieť Chana...ďakujem" odoslala som SMS a išla sa do izby prezliecť. Ľahla som si do postele a zaspala
Hyunjin 

 Na obed mi prišla SMS na starý mobil. Nechal som si ho pre prípad ako nastal minule s Chanom. Od vtedy sme sledovaný spoločnosťou. Nevedeli, že mám aj starý mobil. Poobzeral som sa, či sa niekto nedivá a vytiahol som ho. Alex... Pár sekúnd mi trvalo, kým som si spomenul o koho ide. Otvoril som správu a začítal sa. " Hyunjin?" Zrazu sa ozval hlas za mnou a ja som rýchlo mobil schoval. Bol to niekto, zo štábu. Otočil som tvár naňho. "Hm?" "Videl si Changbina?" Opýtal sa ma a ja som pokrútil hlavou. "Zachviľu pôjdeme natáčať, priprav sa." Prikývol som a odišiel do šatne. Na správu som už nemal čas odpísať. Celý deň som nad tým premýšľal a pozoroval Chana. Viem, že ju má rád. Chcel som im pomôcť.

Rhoslyn  Prešiel týždeň a škola sa začala. Po skončení hodiny som sa na chodbe ešte rozprávala so spolužiačkami. Musela som si tu urobiť nových kamošov.
 "Rhoslyn!" Ozvalo sa celou chodbou. A ja som sa prudko stočila. Zastavila pri mne celá udychčana Alex.
"Čo je, čo sa stalo?" Potiahla ma za ruku ďalej od ostatných.
"Ideme na koncert Straykids!" Ukázala mi dva VIP listky.
 "Čože?!"

Bozk [Stray Kids]Where stories live. Discover now