Časť 24

474 31 3
                                    

BANG CHAN

 Hlava mi padala do klávesov ako som sa snažil vytvoriť melódiu do nového albumu Clé:Levanter. Mal som nejaké návrhy + pomáhali mi Jisung a Changbin. Neviem čo by som bez nich robil. Potom čo chalani odišli a ja som osamel, v kuse mi bzučal instagram. Pokýval som hlavou a zasmial sa. "Hyunjinovi by som už mal vziať mobil. Stále sa naň iba fotí" prst mi nejak zablúdil do Directu a rýchlo som pozrel všetky správy no neotvoril ich. Keď som bol skoro na konci, blikla mi nová správa a tým ma to posunulo na začiatok. Pozrel som najskôr na fotku v bublinke..Rhoslyn. Usmial som sa a rozklikol jej správu. Začal som čítať a skoro som odpadol na stoličke. Wau... Presúval som sa z miesta na miesto a stále dookola si ju čítal. Ľahol som si na gauč a mobil som mal nad hlavou. Zlepšila mi deň a aj život. Chýbala mi. Pozrel som na jej fotku v mobile a usmial som sa. Vrátil som sa na instagram a začal som písať. "Rhoslyn, aj ja ťa mám rád. Ani nevieš ako si mi prirástla k srdcu. Si ten najlepší človek na svete a závidím Alex, že môže byť každý deň s tebou. Dal by som čokoľvek za to aby som ťa mohol držať znovu za ruku...aspoň jedenkrát. Ďakujem, že stojíš pri mne a vďaka tebe to zvládnem odteraz lepšie. Si poklad Rhoslyn Moon. Chýbaš mi veľmi. S láskou Bang Chan" s úsmevom som jej to poslal a vrátil sa do práce. Zaspal som okolo 6 rána keď som sa vrátil do dormu.Prebral som sa o 10 na vážny rozhovor, ktorý znel veľmi naštvane. Bol tu JYP! Rýchlo som sa prebral. Pocapkal som si po lícach, obliekol sa a vyšiel z izby. Všetci chalani boli nastúpení vedľa seba a počúvali karhanie. Vedel som, že je zle...bola to moja vina.. JYP upriamil pohľad na mňa. Skoro som sa posral pod jeho prísnym pohľadom. Vedel som o čo ide. Instagram. Nemáme dovolené odpisovať na správy. Kontrolujú nám ho a vidia každý krok, ktorý na ňom urobíme. Dostal som poriadného zjeba....a kvôli mne aj chalani, aby takéto veci do budúcna nerobili. "Čo si si myslel?! Hocikto sa môže hacknuť do účtu a využiť to v tvoje potupenie a potupenie celej skupiny! Nikdy som nebol úplne proti randeniu ale ste ešte začínajúca skupina, nemôžte si dovoliť škandál. Chceš, aby naďalej pokračovalo hanobenie tvojej osoby?! Aby si dostával výhražné listy?! Myslíš si, že mne na vás nezaleži a je mi úplne jedno, čo sa vám stane?! Ste ako moje deti! Musím vás ochraňovať! Je to iba pre vaše dobro...keď budete starší, potom si môžte randiť ale teraz nie! Nasledujúce dva roky, nechcem vidieť žiadný škandál! "
"Ale veď to bola iba kamarátka, ktorá mi chcela zlepšiť náladu. Nič vážne sa nestalo a ona by nijak nehackla do účtu. Ona taká nie je." obraňoval som Rhoslyn. No cítil som sa zle, že si ani tú správu neprečítala.
"Nemyslím tvoju kamarátku ale iného človeka, ktorý to môže využit proti tebe! Tá správa môže uniknúť. Potom by sa začalo peklo a vec, že nie iba pre teba ale aj pre ňu. Ak jej nechceš ublížiť, nekontaktuj ju."
"Ale PDnim. Ako to myslíte? Raz za čas by som jej mohol zavolať alebo napísať nie?"
"Nie, ako som povedal. Nebudeš ju kontaktovať. Skončil som. Poobede vás chcem vidieť nacvičovať." To boli jeho posledné slová a odišiel.
Prehrabol som si vlasy dozadu a pozrel na chalanov ospravedlňujúcim pohľadom. "Prepáčte, to bola moja vina..." povzdychol som si smutne
"To je v poriadku, iba si chcel poďakovať kamarátke." Všetci ma objali a ja som im bol vďačný, zato, že ma chápu.
"Tak poďme vymýšľať choreografiu na Levanter"
Všetci prikývli a pustili sa do toho.




Nová časť!! Chudák Chan...je pod dozorom. Keby ste na Chanovom mieste, čo by ste urobili? Odpísali by ste? Vykašlali sa nato a počúvali rozkazy? Ako by ste sa zachovali vy??? 

Bozk [Stray Kids]Where stories live. Discover now