★ Sadece Erkekler Diz Çökmez

66.8K 2.4K 403
                                    

Bölüm düzenlendi!

Bölüm şarkısı:
X Ambassadors - Unsteady (Me Before You)

Multimedia: Adiz 💕

Bu bölümü çok severek yazdım, hele o son sahne elimde olmadan içimi ısıtıp mutlu etti beni. Umarım beğenirsiniz canlarım, hepinizi çok seviyorum!

Minnak bölüm sorusu: Ada'nın sürprizi hakkında ne düşünüyorsunuz? Becerebilecek mi? (:


İyi okumalar parlak gözlülerim ❤



"Benim kocamın eline tektaş yakışır!" dediğimde karşı taraftan gelen, artık bıkkınlıktan ölmüş Francie'nin sesiyle kaşlarımı çattım, e ne yapalım yahu Ediz için en iyisini istiyoruz şurda!

"Ada... Eğkekleğ tek taş takmaz"

"Aman işte Francie, nerden bileyim! Senden o yüzden yardım istiyoruz ya zaten!"

Derin bir nefes aldı ve konuşmaya başladı, onunda baş belası kesilmiştim, zaten çocuk ğ'li ğ'li aşk acısı çekerken birde benim her istediğimi yapıyordu "Ada, üç gündüğ ağaştığıyoğum pahalı ve şık biğ şey buldum. Ama, tanğı aşkına hangi kız biğ eğkeğe evlenme teklif edeğki? O yüzden fazla seçenek yok"

"HEMEN AL!" diye bağırdım kendimi tutamadım, bir yandan günlerdir aynada bu konuyu Ediz'e nasıl açacağım konusunda alıştırma yapıyordum. Büyük ihtimalle ilkten bana unicorn düğününde mor abiye giyip halay çeken inek görmüş gibi bakacaktı, ama mutlu olacağına da emindim. Gerçekten erkeklerin işi de zor, şu evlilik teklifi işi göründüğü kadar basit değil. Yüzük alıp lak diye parmağına takamıyorsunuz, romantik olman lazım. Sonra etkileyici ortam hazırlaman, diz çökmen falan filan. Ayrıca birde güzel bir konuşmada yapman lazım. Yoksa otomatik olarak oduntik sayılıyorsunuz.

Gerçi o sorun değildi. Ben Ediz'in gözlerine baktığım anda zaten ne kadar gülüşü varsa film şeridi gibi gözlerimin önünden geçiyor kalbim hızla atmaya başlıyordu. Otursam onu öyle izlesem şu yeteneksiz halimde 5 dakikada şiir yazardım.

"Tamam o zaman... Ben onu alıyoğum. Anlaştık mı?"

"R dersen anlaştık" diyip pis pis sırıttım. Telefondan dahi sırıttığımı görmüş olabileceğini düşünürken piçlikten içimde binlerce mahmut tuncer halay çekiyordu.

"Demiyoğum ulan. Almıyoğum yüzük falanda."

"Ama bak Francie küserim canım kuzenim, sen benim gibi cici bir kuzeni üzmeye kıyabilir misin?" dedim onun karşıda sinirden kudurduğunu bildiğim halde.

"Biğ kıyma olmayabiliğsin ama kıyağım Ada. Sabğımı taşığmayın kuzen."

"Vayy, esprin yansın abim mi öğretti yoksa? " diye *hıammına* bir ses tonunda söyledim. Francie yarısı Türk olmasına rağmen günden güne daha da Türkleşmeye başlamıştı. Ona beyaz atleti eşofman altına, eşofman altının paçalarınıda beyaz çorabın içine sokturmayı başardığında madalya verecektim.

"Teşekküğleğ. Kendim öğğendim."

Birde hava yapıyor r'siz baget ekmeği

Ada'ya Düşen MeteorHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin