★ Ürkek Dudaklar

84.9K 3.5K 390
                                    

Bölüm düzenlendi!

Bölüm şarkısı:
The weeknd & Ed sheeran - Dark times✌🏻

Umarım beğenirsiniz, iyi okumalar parlak gözlülerim! ❤️





Uykumun tam tatlı yerindeydim, öyle tatlıydı ki Ediz'den ayrılıp yorganıma sarılmıştım... Çitlerin üzerinden atlayan ponyleri sayıyordum, birden arkadan acı bir bebek ağlaması geldi. Gözlerimi yavaşça araladım ve bunun bir rüya olduğunu düşündüm. Hayır, şu bebek telefonu gibi saçma sapan şeyden bebek böğürmesi geliyordu. Yutkundum ve yanıma baktım. Ediz kıçını dönmüş yatıyordu. Duymazdan gelecek oldum fakat ses beni deli ediyordu. Ediz'in poposuna bir çimdik attığımda irkilip birden araladı gözlerini.

" Ne oldu güzelim?"

" Bebek ağlıyor" gözlerimi ovuştururken homurdandığımda yüzünde uykulu bir gülümseme oluştu " Bulut ağlıyor Ada..."

"NE?"

Yüzünü ekşitti ve gözlerini kırpıştırdı "Oğlumuz ağlıyor Ada"

"N-Ne oğlu?"

Ş-şaka mı bu ya? Ne oğlu? Ne bebeği? Ne ara doğurdum ne ara hamile kaldım ben? Olmaz, olamaz mümkünatı yok bir küçük Ediz daha dünyaya getiremem ben!

" Prensesim, Sen iyi misin? Oğlumuz. İkimizin. Hani 6 aylık olan?"

" Bizim oğlumuz mu oldu?"

Bebeğin cırlaması çok daha arttığında kulaklarıma yastık kapattım ve neredeyse ağlayacak dereceye gelmiş gözlerimi ona çevirdim, ne demek bizim çocuğumuz var ben anne mi oldum şimdi ya?

" Ada, sanırım karnı acıkmış yanına gitsen iyi olacak"

Dediğinde yandan bir tekme savurdum ve ağlayarak haykırdım "Sen git lan, ne güzel uyuyordum ben! Inga ınga yapıyor bu telefon, git sustur şunu"

" Çocuğa meme veremem" dediğin bir yastık fırlattım ona. Şu öten şey hala susmuyordu, kafayı yiyecektim. Tek çarem vardı... Ya kalkıp tüm gece bebeğe bakacaktım ya da sinirden ölecektim.

2. Seçenek demek isterdim ama bebek ağlamasına kıyamam ben

" N- ne yapacağım yani?"

Ediz dudaklarını birbirine bastırdı ve gülüşünü gizleme çabası verdi "Sadece tüm akşam onunla ilgileneceksin"

Hayır... Hayır lütfen rüya falan çıksın ben bebek bakamam...

***

" H-hayır," zorlanarak nefeslendim, kendimi geri çekmeye çalışıyordum fakat birden omzularımda hissettiğim yumuşak bir dokunuşla gözlerimi araladım "Ada... İyi misin meleğim?"

" Ediz sen bak, Ediz lütfen sen bak..."

Kollarını yapışıp ona yalvarmaya başladığımda şaşkınca beni sakinleştirmeye çalıştı "Şşt, Ada geçti güzelim, geçti tamam ne oldu anlat bana?"

Ada'ya Düşen MeteorHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin