★ Adiz ~ Yeniden

75.4K 2.9K 1.1K
                                    

Bölüm düzenlendi!

Bölüm şarkısı:
Sezen Aksu - Hasret


Tüm yorumlarınız, ve bu zamana kadar gösterdiğiniz destek için teşekkürler (: İleri ki bölümler için... biraz değişik planlarım var, hazır olduğunuzu düşünmüyorum *nihahaha*

Neyse, hepinizi çok seviyorum! İyi okumalar küçük yıldızlarım... ♥️



"Aa, nereye ayol böyle sabah sabah." Annem arkamda belirmiş, elini ağzına kapatmış beni izliyordu. Yine baştan aşağıya önemli bir davete gidiyor gibi giyinmişti.

Şaşırmış mıydım, hayır.

"Halletmem gereken bir iş var anne."

"Kalk yürü, doktora gidiyoruz" dediğinde eyeliner'ın ucunu denklemeye çalışıyordum "Ne doktoru ya?"

"Sen benim kızım değilsin," Gözlerimi kırpıştırıp arkama döndüm ve inledim "NE? YOKSA BENİ CAMİDEN FALAN MI ALDINIZ ANNE Y-"

Annem ciddiyetini bozmadan devam etti "Ya raporlarla kanıtla, ya gerçek kızımı sakladığın yeri ortaya çıkarana kadar sürrrüm sürrrüm sürünürsün mahkemelerde. Benim kızım, Ada Bulut bu saatte kalkmaz. Onun hayat felsefesine aykırı."

"Öff anne ya" diye homurdanıp tekrardan aynaya döndüm. Annem işte, her zaman trolldür. Evdeki tüm aile üyelerini şeytani esprileriyle şakalar, adeta kan kusturur. Çünkü o bir Demet Bulut, O bir Efsanenin annesi...

"Bak hala öff diyor, kızım sen gerçekten kendinde misin saat 7.30? Senin bu saatte aygır gibi yatakta uyuman lazım değil mi?"

"Aygır falan ayıp ediyorsun ama anne," Dediğimde ilk başta durdu, sonra da kollarını bağladı ve başını salladı "Biliyorum, aygırlardan daha sonra özür dileyeceğim bu biraz ağır oldu"

"Gerçekten bu sefer böğrümü delip kalbimi kırdın anne." işimi bitirdikten sonra arkamı dönüp komodinin üzerine kalemi bıraktım ve parfümümü alıp 2-3 fıst sıktım. Çikolatalı parfüm ulan bu. Tabi 2 fıst sıkacağım. Çabuk biterse sömürüp zulasından birkaç kaç tane yürütebileceğim bir Ediz yok.

"Tamam güldük eğlendikte gerçekten nereye Ada?"

"Siz nereye bu saatte?"

"Senin haberin yok mu?" dedi annem, topukları tok bir ses çıkaran ayakkabılarını duyduğumda bana yaklaşmaya başladığını fark ettim. Aynada üzerime bakıyordum. Zümrüt yeşili sade bir elbise giymiştim. Süslenip oraya gidecek halim yoktu, 3 aylık kocamdan boşanıyordum sonuçta. Tamam kısa bir vade de olsa, insan üzülüyordu işte. Zaten onunla doğru dürüst vakit geçirememiştim bile, her şey uzun sürmeden sarpa sarmıştı. Bizim gibi iki serseri ruhludan ancak bu beklenir.

"Kimin neyden haberi yok, kendi haberinin amk-" diye sövmeye başlamışken odada anneminde olduğunu fark ettim. Şuan hiç ekrem abiye bağlamak için uygun bir zamanlama değildi.

"Madem abin söylemedi, ben söyleyeyim. Ailemizi gururladıracak bir şey oldu."

"Abim hamile mi kaldı?" dedim pis pis gülerek. Abim odasından duysun diye sessimi yükselterek söylemiştim. Birazdan buraya damlayıp evin camına top gelmiş teyze gibi kavga çıkaracağından emindim.

Ada'ya Düşen MeteorHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin