Bölüm 6

35 6 2
                                    

MERHABA ARKADAŞLAR. BU BÖLÜMÜMDE ARKADAŞIM  STEPHAN RYAN IN COK YARDIMI DOKUNDU.  VE TOM HARDY YERINE ONU KARAKTER OLARAK BENIMSEMEMI ISTEDI. ONU KIRMAK ISTEMEDIM AMA HIKAYEDEKI RYAN ORTA YAŞLI  BENIM ARKADAŞIM ISE 22 YAŞINDA.  O YÜZDEN KENDISINI CELAL YAPMAYA KARAR VERDIM UMARIM BEGENIRSINIZ. DUSUNCELERINIZI ÇOK MERAK  EDİYORUM. Benim için altın değerindeler.
✌🎗

AMACIM OKUYUCUYA ZEVK  VERMEK . O YÜZDEN SIZIN ISTEKLERINIZ DOGRULTUSINDA YAZACAĞIM. SIMDIDIEN  ÇOK TEŞEKKÜR EDIYORUM.
😘

Ela evin önünde durduklarında kemerini açıp göz ucuyla sevgilisine baktığında aynı hareketi aynı anda yapınca kadın gülümsedi. Adam kadına döndü ve onu süzmeye başladı. Kadın bakışların üzerinde olduğunu anlayınca kendisini izleyen adama döndü gözleri ile konuşuyor gibiydiler. Adam daha fazla dayanamayıp sevgilisinin pembe ve dolgun dudaklarını ihtirasla öpmeye başladı. Onu öperken nefes almayı dahi unutmuştu. Dudaklarını ayırıp sersemleşmiş halde yanağına öpücük kondurdu.
"Seni çok seviyorum Ela. Nasıl seni sevmediğimi düşünürsün?"
Sonra da küçük burnuna bir öpücük kondurdu.
"Bunu nasıl söylersin?"
Bu sefer alnına bir öpücük kondurdu. Ardından tekrar kadının dudaklarına yöneldi.
Aralarında oluşan kıvılcım giderek bedenlerini tutuşturmaya başlamıştı. Dudakları birbirine değerken hissettikleri zevki yatak odasına taşırlarken kenetledikleri parmakları bir mühür misali onları bağlamıştı. Evin kapısından girer girmez tekrar dudaklarını birleştirdiler.
Kadın beynine doluşan anılarla yüzünü buruşturup hızlıca adamdan uzaklaştı. Adam kadının yaptıklarına hayretle bakarken kadının derinleşen nefesleri normal hızını almıştı.
"Ailenin dediklerini unuttun mu Thomas?"
Adam kadına yaklaşıp sivri çenesini tuttu. Nasırlaşmaya yüz tutmuş parmaklarıyla kadının yumuşak tenini okşadı. Kadın bu hareketinden haz duysa da başını yana çevirdi.
"Bak Ela! Önemli olan evlenmek mi yoksa beraber olmak mı?"
Kadın gözüne kestirdiği koltuğa geçip oturdu.
"Bak Thomas uzun süredir buradasın. Burada nasıl gelenekler var,az çok öğrendin. Şimdi benden bunu yapmamı bekleme. Ve bunun seni sevmemle ilgisi yok. Ailenin nasıl kuralları varsa benim de kurallarım var. Ryan' ın da dediği gibi ben bir Ingiliz değilim."
Adam kadının yanına geçip oturdu.

"Bunu dediğine inanamıyorum. Ailemi kullanıyorsun resmen."

"Ailen de beni kullanmanı söylüyor. Aramızda pek fark yok."

Thomas ayağa kalkıp ellerini teslim olurcasına havaya kaldırdı. "Pekala... Sanırım gitsem iyi olacak. " dedi

Ela çaresizce başını önüne eğdi. Ona kal demek istemiyordu ama git de diyemezdi. Sessiz kalmayı yeğledi. Adam bir küfür edip kapıyı ardından sertçe kapattı.

🎗Iki hafta sonra🎗

Kadın iki hafta önce yanına aldığı yardımcısına seslendi.

"Celal!"
Adamın sesi neredyse cam seranın en uç noktasından geliyordu.
"Efendim Başkan?"
"Yardım gerekli mi ?Yoksa halledebilir misin?"

"Halletmeye çok az .... kal... Evet başkan bitti."
Aniden küçük bir patlama sesi geldi. Kadın korkuyla " Celal !" Diye bağırdı. Ve elindeki küçük kirli küreği fırlatıp koşmaya başladı. Hasardan çok yardımcısı için endişelenmişti. Olay yerine vardığında yardımcısı baştan aşağı ıslanmış ve elleriyle patlamış siyah boruya baskı yapıyordu. Şu borusu kalın kauçuktan yapıldığı için başarlı olamıyordu ve sus sızdırmaya devam ediyordu.
Kadın tekrar geldiği yere hızla koşarak su vanasını kapattı.
"Buraya gel Celal. Bir tamirci çağıralım."
Celâl Ela'nın yanına vardığında kan ter ve su içerisinde kalmıştı. Ela kendini tutamayarak kahkaha attı. Adam kaşlarını çattı. Oldukça yorulmuştu. Patronuna sitem edercesine konuştu.
"Bir an yardımcın için endişelendigini sandım Başkan!"
Kadın kahkahasını kontrol altına almayı başarabildiğinde konuştu .

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 14, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

BENİMLE DANS ETWhere stories live. Discover now