0.0

2 0 0
                                    

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki bu hikaye Jungkook ve Rosé arasında geçecektir. Bu hikaye RoséKook amacıyla yapılmamıştır. Sadece karakter olarak Rosé'yi daha yakın bulduğumdan dolayı kullanmaktayım.

Yerimde rahatsızca kıpırdandım. Yaklaşık bir elli kişi vardı. Heyecandan ellerim titriyordu. Şuan oturmuyor olsam bayılabilirdim. Yirmi kişi daha elendiğinde otuz kişi kaldı. Bighit yeni bir kız grubu çıkartacaktı. Üç yıldır buradaydık. Staj görüyorduk. Grupla ilgili tek bildiğimiz dört kişi olacağıydı. Bang-PD ve BTS karşımızda sırayla stajyer olan insanları eliyorlardı. Burası resmen kaos ortamıydı. Elenenler sırayla ağlayarak çıkıyor. Kalanlar ise ben elenecek miyim korkusuyla yerlerinde duramıyorlardı. O yerlerinde duramayanlardan birisi de bendim. Staj dönemimde diğer stajyerlerle konuşmamıştım bile. Çoğunu daha yeni bile görüyordum. Bir tek Jennie ile yakın olmuştum. Gerçekten çok tatlı bir kızdı. Umarım seçilirdi. Çünkü gerçekten başarılıydı. On kişi kaldığında nefes alamadığımı hissettim. Sırayla isimlerimizi okuyarak karşılarına dizilmemizi istediler.

Lee Eunji, Kim Ryujin, Lalisa Manoban, Kim Ji Soo, Jennie Kim, Park Chae Young, Longie Rum, Kim Seon, Hyurie, Yujim...

Hemen Jennie Unnienin yanında yerimi aldım. O kadar heyecanlıydım ki Jennienin elini tuttuğumu bile yeni yeni idrak ediyordum. Hayranı olduğum grubun karşımda olmasına mı heyecanlansam, birazdan belki onlarla aynı şirkette çalışacağıma mı heyecanlansam yoksa elenip elenemiyeceğime mi heyecanlansam bilememiştim.
Sonunda yedi kişi kaldığında heyecandan dudaklarımı kemiriyordum. Elimden gelse şuanda kafamı kemirmek isterdim. Bir anons duyulunca kalbimin artık yerinden çıkacağını düşünmeye başlamıştım.

Kazanan dört kişinin ismi söylenecek. İsmi söylenmeyen kişilerin salonu terk etmesi önemle rica olunur.

Jennie Unnie bana bakıp hafif gülümsediğinde ben de ona gülümsedim.
Büyük ekranda ondan geriye doğru saydığını gösteren görseller çıkmaya başladı. Sıfırı gösterdiğinde biraz bekledikten sonra ekranda yazı belirdi. Eş zamanlı olarak da anons...

Lalisa Manoban!

Adının Lalisa olduğunu öğrendiğim oldukça güzel olan kız çığlık atıp mutluluk göz yaşlarıyla Jennie'ye sarıldı. Sanırım iyi anlaşıyorlardı. Saygı amaçlı eğilip sol tarafımızda bulunan dört sandalyeden birine oturdu. Sevinçten oturduğu yerde zıplayıp duruyordu. Bu hali gerçekten komikti.

Ekranda tekrardan aynı görseller belirmeye başladığında Jennie Unnienin elini tekrar tuttum. Geri sayım bittiğinde ekranda bir yazı daha belirdi. Ve anons.

Kim Ji Soo!

Kıskandıracak güzellikte bulunan kız hiçbir tepki vermeden saygı amaçlı eğilip Lalisa'nın yanına oturdu. Kız fazla güzeldi. Açıkçası kıskanmıştım. Jennie Unnieye baktığımda Lalisa ve Ji Soo'ya imrenerek bakıyordu. Elini tekrar tuttum ve geri sayımın bitmesini bekledim. Ekranda beliren yazıyla gülmeye başladım.

Jennie Kim!

Kazanmasına açıkcası çok sevinmiştim. O da saygıyla eğilip Ji Soo'nun yanına oturdu. Yeniden ve son kez geri sayım başladığında kafamı eğdim. Nedensizce kazanamıyacağımı hissediyordum. Ekranda yazı belirdi ve anons.

Park Chae Young!

Şaşkınlıktan ne yapacağımı şaşırmıştım. Koşup Jennie Unnienin üzerine atladım. Sıkı sıkı sarıldık. İkimizde kahkahalarla gülüyorduk. Daha sonra yaptığım saygısızlığı farkedip hızlıca kucağından indim. Eski yerime geçip eğildim.

-Kusura bakmayın. Ben ani heyecanla ne yapacağımı bilemedim. Özür dilerim.

PD:Önemli değil Chae Young. Yerine geçebilirsin.

Kendimi hazır hissettiğimde boy aynama baktım. Odama yerleşmiştim. Herkesin kendine ait odası vardı. En büyük oda bendeydi. Çünkü ilk önce ben kapmıştım. Daha birbirimizle tam olarak tanışmamıştık ama Bang-PD akşam yurda gelince de tanışabileceğimizi söyleyip giyinip şirkete gelmemizi istemişti. Rahat giyinmemizi de dipnot olarak düşmüştü. Bal rengi saçlarımı tepeden sıkı bir şekilde topladım. Siyah maskemi taktığımda hazırdım.

Telefonumu da alıp aşağıya indim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Telefonumu da alıp aşağıya indim. Hepsi inmişti. Hızlıca arabaya binip şirkete doğru yol aldık.
Şirkete geldiğimizde hızlıca yerimizi aldık. Masada Bang-PD ve Bts oturuyordu. Biz de boş olan dört koltuğu hızlıca doldurduk.

PD:Öncelikle hızlıca konuya gireceğim. Dördünüz de çıkış yapmak için hazırsınız. Ve diğerlerinden daha yeteneklisiniz. Sizi daha önceden derin incelemeye almıştık. Aklımızda sizden bir grup yapmak zaten vardı. O yüzden klibi falan ayarladık. Tek yapmanız gereken şey 4 gün içinde hazırlanmanız ve üç gün içinde de klibi çekmeniz. Cumartesi günü çıkışınız yapılacak. Pozisyonlarınızı size açıklayacağım. Öncelikle grubunuzda bir lider yok. Sizin konuşup anlaşabileceğinizi düşünüyorum. En büyüğünüz Kim Ji Soo.
Sahne adın Jisoo. Lead vokal, görsel ve grubun yüzüsün. Daha sonra Jennie geliyor. Sahne adın Jennie. Değişen bir şey yok. Ana rapper ve lead vokalsin. Daha sonra Park Chae Young geliyor. Sahne adın Rosé. Ana vokal ve lead dansçısın. Son olarak Lalisa Manoban. Sahne adın Lisa. Ana dansçı, lead rapper ve maknaesin. Şimdi ben gidiyorum. Sizi Bts çalıştıracak. Şimdiden kolay gelsin.

Kolay olacağını düşünmüyorum ama...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 26, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

HOPEWhere stories live. Discover now