xx

3.9K 412 337
                                    

lütfen önceki bölümleri okuduğunuzdan ve oy verdiğinizden emin olun,keyifli okumalar

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

lütfen önceki bölümleri okuduğunuzdan ve oy verdiğinizden emin olun,
keyifli okumalar.


Alfa kararını vermişti.

Bu yüzden kurduğu hayallerin güzelliği ile büyülenerek çadırında kendisini bekleyen omegasına doğru yürürken kalbi ağzında atıyordu.

Seokjin, en son böylesine saf bir heyecanı ne zaman tattığını bilmiyordu. Hayallerine dolaşan omegayla yaşayacağı güzel ve endişeden arınmış günler, gözünün önüne dolaşan mutlu sahneler için her şeyi yapmaya hazırdı alfa. Bu beklenti, içinde durmak bilmeyen bir kıpırtıya neden oluyordu.

Büyücü ondan birkaç gün süre istemişti dediklerini yerine getirebilmesi için. Sorun değildi. Alfa kısa bir süre için beklemeye razıydı. Kafasındaki sarhoş düşüncelerle çadırına geldiğinde Taehyung'un yatakta bir bebek gibi kıvrılıp, uyumuş olduğunu fark etti.

Gidip gelmiş olması onu yormuş olmalıydı. Kendisi de fazla ses çıkarmadan yanına, yatağa, ilerlemiş ve boş kalan yere oturmayı tercih etmişti.

Omeganın yüzü kendisine taraf dönükken, uzamış ve dalgalı saçları yastığına dökülmüş, sağ yanağı yastık yüzünden ezilmiş ve dudakları büzülüp öne çıkıp, aralanmıştı. Tüm bunlara ek olarak esmer teni gül kurusu bir renkle kuşandığı için alfaya her zaman göründüğünden çok daha güzel ve sevilesi gelmişti omegası.

Sağ dirseğiyle eğilip yatakta destek aldı ve tereddütle sol elinin parmaklarını saçlarına götürdü. Dokunmaya kıyamadığı için her tele ayrı bir özen gösterip, tenini parmaklarının arkasından okşarken, hissettiği sakinliğin adını bir türlü koyamamıştı alfa.

Onlar için her şeyin güzel olacağı günleri iple çekerken, omega mırıldanarak gözlerini açmıştı.

"Seokjin?"

Taehyung yorulduğu için çadıra geldiği gibi uyumayı seçmişti. Şimdi ise saçlarında dolaşan esintiyle, uykusundan çekilip alınmıştı. Gözlerini zorlukla araladığında kendisine bakan alfayı görmek, karnındaki kelebekleri hareketlendirmişti.

Pürüzlü sesi kısa mesafede yayılıp dağılırken alfa, omeganın günlük kıyafetleri ile uyuduğunu yeni fark etmişti.

"Hadi gel kıyafetlerini çıkaralım,"

"Ne?"

Taehyung omuzlarında hissettiği büyük ellerle şaşkınlıktan ne yapacağını bilemedi.

"Günlük kıyafetlerinle rahat uyuyamazsın omega, bekle beni."

is there somewhere. ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin