Prolog

5.9K 287 6
                                    

Theressa Young este o adolescentă de 16 ani pentru care viaţa a fost o provocare continuă.

După ce în urmă cu câţiva ani Tessa a fost diagnosticată cu cancer,viaţa ei s-a schimbat total; Mica avere pe care o aveau parinţii ei, au folosit-o pentru tratamentele corespunzatoare însănătoşirii fetei lor. Nici "prietenii" nu s-au mai comportat la fel cu ea dupa aflarea crudului diagnostic, astfel fata cea frumoasă si cea populară cu o inima mare, a ajuns să fie doar o altă figură printre elevi... O petală intr-un câmp cu trandafiri.

De atunci Tessa a rămas o umilă fată cu un suflet curat si umplut de durere si vinovaţie fiindcă oamenii din jurul ei au ajuns să se comporte aşa din cauza ei..Din cauza unei fete bolnave de cancer,şi care pe atunci nu mai avea nici o şansă la viaţă. Theressa s-a învaţat cu ignoranţa oameniilor faţă de ea,dar nu şi cu ignoranţa lui... Jason Stewart, colegul ei de clasă care mereu râde de ea şi cu care mereu se ciondăneşte... şi ce poate fi "mai plăcut" decât să ai aceaşi prieteni comuni cu duşmanul vietii tale?

Ei bine poate doar să călătoreşti în timp alături de el,şi să îi suporţi criticile continue la adresa vieţii tale.

Dar ce se va întampla însă atunci când Theressa o sa fie blocată în timp cu inamicul ei?

Ce se va întampla când acesta îi va afla toate secretele Tessei? O va tachina în continuare sau o va compătimii?

Viaţa este ca un joc video, care mereu se gată la fel "Game Over" ; Cu toţii ne naştem,dar nu ştim când şi cum vom pleca, nu putem întreba moartea cand vine,şi nici cum ne ia.. Doar Tessa va putea acest lucru..Îşi va vedea moartea în faţa ochiilor,va vedea persoanele care o vor plânge,şi care se vor bucura de nenorocirea ei.

Va vedea cum se va ridica printre îngeri departe de lumea asta meschină, însă durerea acestei viziuni va fi imensă.

Să îţi vezi sfârşitul nu este cel mai frumos lucru,mai ales când eşti obligat să trăieşti în el ca o altă figură în public.

Va putea oare maşina timpului,invenţia tatălui său să îi schimbe sfarşitul? Sau miniona cu chip de înger este condamnată la o soarta crudă?

The Time Machine.

@2014-2015.

The Time Machine -Finalizat-Where stories live. Discover now