•12•

215 17 0
                                    

Se făcu deja dimineața , iar eu încă nu mă puteam opri din plâns, chiar eu am făcut asta? Nu....E o minciună , nu? Jeff m-a mințit nu? Gândeam în timp ce îmi ștergeam lacrimile , mă ridic amețită și mă îndrept spre camera lui Jeff, sau mă rog cred că a lui era , dacă nu era a unei victime..hmmm da chiar ceva îmi spune că această casă nu este a lui.

Mă uit plictisită prin cameră, privirea îmi rămâne fixată pe o poză care era cu fata în jos . O iau și o întorc ,era o poză de familie. În ea erau doi băieți aproape identici , o femeie si un bărbat , bănuiesc că erau părinți copiilor. Unul dintre băieți îmi atrage atenția. Era îmbrăcat cum Jeff se obișnuia sa se îmbrace într-un hanorac alb și pantaloni negri. Avea părul aproximativ până la umeri , cu ochii albaștri și o privire fericită la fel ca toți ceilalți din poză. Lângă el în dreapta lui era celălalt copil , avea părul saten deschis cam de aceiași culoare ca a celui îmbrăcat în hanorac alb. Acest băiat era aproape complet în negru , pulover negru, blugi albastru închis și o eșarfă cu dungi gri închis și gri deschis, să nu uit de jacheta neagră pe care o purta.  Mă opresc din analizat poza atunci cand simt respirația cuiva la mine in ceafă. Nici timp ca să pun poza inapoi nu am avut că am fost instant împinsă în perete cu mâinile la spate ținute de o mână de bărbat. Simțeam deja lama cuțitului la gât iar criminalul pronunța cu ură:
–Unde ai găsit poza?De ce ai atins-o ?! De ce nu ai lăsat-o unde era ?!
–E-eu..

***

Poliția a început să cerceteze zona , locul unde s-au găsit multe cadavre, cadavrele polițiștilor care erau în căutarea unui criminal pe care l-au și găsit cel mai probabil au fost omorâți de el:

–Alte indici că el este în pădure în momentul acesta mai sunt? întreabă Florin care era un simplu om care acum ceva timp s-a mutat din întâmplare în Romania fara să știe faptul că o să ajungă să fie pe urmele unui criminal in serie care l-ar putea omorâ din clipă în clipă.

–Din păcate nu ,cadavrele sunt de câteva zile sau săptămâni aici , nu e nimic sigur daca criminalul încă este în pădure...

Un moment de liniște deplină se lasă, polițistul șef al cazului începu a gândi și să găsească o soluție când dintr-o dată un strigăt se aude , era unul dintre polițiști , găsise ceva:

–Domnu' domnu' putem confirma criminalul are un complice , uitați! spune în timp ce arata o carte de identitate căreia îi aparținea unei fete identice cu descrierea pe care Adam o făcuse.

–Interesant.. pune acest buletin întruna dintre pungile de plastic și viu restul care stați degeaba căutați mai mult ! Ne vom afunda și în inima acestei păduri dacă e cazul ! țipă Florin in timp ce încerca să-i încurajeze. Orice caz poate fi rezolvat!

***

Mă legăn pe podea plângând cu parul in mână , nu m-a omorât cei drept doar mi-a tăiat parul...Acum îl am aproximativ până la umeri...Cred că ar fi cazul să îi mulțumesc pentru că nu m-a omorât...nu inteleg..Ce l-a făcut să reacționeze așa? Era doar o poză și în plus nu i-am făcut nimic doar m-am uitat și am analizat , nu am apucat sa o analizez complet oricum...capetele părinților erau mâzgălite nu puteam să le deduc privirea dar ceva îmi spune că zâmbeau. Mă doare capul...

Îmi pun mâinile în cap și imagini îmi apar in minte cu Jeff in timp ce îmi măcelărea părinți și...eu eram în debara și el mă amenința...dacă? Daca asta e adevărat? Sau a fost un vis? Și acum îmi e frică de el degeaba?... Ugh vreau un răspuns la toate întrebările din mintea mea, îl vreau acum... cred că va trebui să cercetez, mă întreb unde este Jeff acum?

Mă ridic amețită îmi pun mana pe noptieră , mă simt oarecum obosita închid ochii o data de doua ori reușesc să ajung până la urmă în poziție dreaptă nemaifiind cocoșată și mă îndrept spre baie ajung la chiuveta , niște apă rece pe față m-ar ajuta acum . După ce mi-am dat cu apă rece pe spate mă uit în oglindă la mine și la parul meu tăiat. Era perfect drept mă surprinde. Dar ceva îmi atrage atenția, de ce am sânge pe păr?! Îmi apuc repede panicată parul mă uit atent și mă gândesc cum ar fi putut ajunge acel sânge pe parul meu ...Și îmi dau seama... El avea deja sânge pe cuțit și pe hanorac, dacă....Nu..nu are cum dacă era îmi zicea , nu? De ce ar face o crima acum? Cu ce iau greșit oameni? Și eu ....cu ce am greșit de am devenit ca el , după spusele lui...

Vorbele lui îmi apar în mine "Și tu ți-ai omorât părinți" , "tu ți-ai omorât părinți" , vocea lui se auzea peste tot , cred că o să înnebunesc. Strâng din dinți și îmi dau o palmă :
–Revino-ți în fire , Alina! strig  fără să realizez .

Destinul meu Criminal// FanFictiune Jeff The KillerWhere stories live. Discover now