•7•

290 19 12
                                    

Era o zi de mai când mi-am pus în plan să o distrug , cred ca va întrebați de ce? Nu am un motiv anume , sunt un criminal de temut la ce v-ați putea aștepta de la mine ? Să mă transform în făt frumos al ei ? Pf patetic ! Mult prea patetic ! Nu am nevoie de iubire , iubirea e doar un joc , un sentiment inexistent pentru mine . Inima mea nu a mai bătut pentru cineva de mulți ani de ce sa bată acum ? Probabil îmi ve-ți spune "Dar Jeff ai lăsat-o în viață ! " DA ȘI ?! Vreau doar să îi fac speranțe că o să poate supraviețui , iar atunci când o să o creadă, o să o fac să se roage pentru viața ei cum nu a făcut-o niciodată și nici atunci nu o să o cruț ! Vreau să o fac la fel de frumoasă ca mine , să îi simt lichidul vital curgând pe mâinile mele , așa cald și roșu ! Un roșu frumos , extrem de frumos ! Să o văd plângând și țipând rugându-mă să o las în viață ! Ah...Ce satisfăcător ar fi totul , dar nu o fac acum, nu e momentul potrivit pe care îl aștept. Momentan i-am omorât cât și părinți biologici dar și cei adoptivi , v-am spun o urmăresc de cinci luni , știu mai multe despre ea decât știe ea însăși. Primul pas din plan a mers ca pe roate , acum....

Criminalul zâmbește satisfăcut când termină de măcelărit o persoană pe care pusese ochii acum nu mai mult nici mai puțin de trei luni . Mereu a avut grijă ca pe fiecare dintre victimele sale să se semneze cu trei inițiale și anume "JTK„ , o prescurtare a numenului să de criminal :"Jeff The Killer" și totodată mereu a avut grijă ca fiecare victima să aibă un zâmbet perfect ca al său...Un zâmbet nebunesc.

***

Între timp Alina , a reușit să intre înapoi în camera ei , unde mama ei  adoptivă zăcea într-o baltă de sânge aproape proaspăt , în timp ce se îndreaptă spre cadavrul mamei sale , privirea i se mută spre ceasul cu cuc din camera ei. Arăta ora patru cinzeci și șapte. Încurând ar trebui sa se însenineze . Nu avea destul timp ca sa își târască părinți pana jos in living  ca mai apoi să sape o groapă și să-i arunce acolo sa acopere groapa și după sa facă curat , ca mai apoi sa plece la școală in niște haine curate care nu au atins sângele. Ar putea sa dea foc la casă și să fugă în pădure unde să spere că nimeni nu o să o găsească și dacă o găsește cineva să o omoare. Nu.. Nu ar putea fugi când știa că vina e doar a ei, trebuia sa își înfrântă trecutul și prezentul , dar și viitorul . Viitorul ei depinde de alegerea pe care trebuie să o facă acum. Dacă ar suna la poliție , am putea spune că jocul de-a șoarecele și pisica a fost pierdut de ea . Strânge din dinți , în timp ce câteva lacrimi își fac apariția pe a ei față. Își ia așa zisa mama în brațe și reușește să o ducă in living, face același lucru și cu tatăl ei adoptiv . Pe acesta îl târăște . Era prea greu pentru ea. Se duce rapid din nou in debara unde găsește o lopată . Era deja ora cinci treizeci și cinci , când termină de săpat groapa , glezna piciorului ii îngreuna munca pe care trebuia să o facă . Încurând oameni o sa își facă apariția pe strada și asta o să-i îngreuneze cu mult munca . Răsuflă , aruncă lopata pe lângă groapa pe care a săpat-o și se îndreaptă spre casa unde a avut loc o nenorocire in urma cu o oră , neștiind însă că era privită de doi ochii ieșiți din orbite și un zâmbet nebun. 

***

Timp de două săptămâni, Alina a avut mai multe episoade de anxietate , fiindu-i frică ca într-o zi s-ar putea afla adevărul și să fie ucisă de criminalul pe care l-a întâlnit in urma cu paisprezece zile. Nici acum nu i-a aflat numele, i se pare destul de cunoscut cei drept cu zâmbetul ala și pielea aceea așa de albă , ai putea spune ca nimeni nu l-ar putea confunda. Nici la școala cei drept nu prea s-a dus, deși cei drept și-ar fi dorit să se ducă să ceară ajutor , dar îi era mult prea frică ca să poată face ceva. Nici la mesaje nu prea mai răspunde , încă se gândea la sinucidere...Ar fi o soluție , nu bună...ci perfectă .  Atingea lama cuțitului gândindu-se la aceasta în timp ce televizorul din living era pornit , ea era in bucătărie . Livingul și bucătăria erau combinate în așa fel încât totul arăta ca o singură cameră . Cât timp televizorul fiind pe programul de știri era aprins , ea toca legumele pentru a-si face ceva de mâncare. Se oprește din tăiat , când la televizor începu să se vorbească despre o nouă crimă și despre un criminal care a ajuns în oraș acum circa doua săptămâni . Jeffrey Woods cunoscut ca Jeff The Killer pronunță Alina mișcându-și buzele încet , tresare atunci când aude o voce mult urâtă în cameră :

-Se pare că îți place să te uiți la știri despre mine , vocea aceea arogantă si râsul acela arogant o fac pe Alina să strângă și mai tare cuțitul pe care îl avea în mână , răsufla și spune cât de calma posibil:

-Ai venit să mă omori ? Nici măcar nu te-am denunțat la poliție...

Nu termina de spus propoziția că râsul criminalului se aude in fundal :

-Știu deja asta , ai fost fata deșteaptă și nu m-ai denunțat , dar totuși..  pași lui sunt din ce in ce mai apăsați , se îndreaptă spre ea , strângând cuțitul punându-l la gatul ei zâmbește uitându-se in  ochii ei de culoare verde .  Sunt un criminal , fac ce vreau și dacă stau sa mă gândesc mai bine...Ai arăta grozav ca și cadavru , spune toate acestea începând să îi apese pe gat cu lama cuțitului. 

Destinul meu Criminal// FanFictiune Jeff The KillerWhere stories live. Discover now