YİRMİ-BİR

3.3K 263 72
                                    

chimmy: 🍺🍺 nerdesin?? @skj

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

chimmy: 🍺🍺 nerdesin?? @skj.kim

21.456 beğen
9.975 yorum

🌹

Jimin içkisini içmeye devam ediyordu. Titreyen telefonuna baktığında yüklediği fotoğrafına binlerce yorum gelmişti. Merakla gelen yorumlara bakacakken, gözü kavga edenlere takılmıştı. Telefonu pantolonun cebine geri koydu. O sırada aklına Jin gelmişti. Omeganın başına kötü bir şey gelmesin diye, hızlıca oturduğu koltuktan kalktı. Kendi araların da sohbet eden arkadaşlarına, gitmesi gerektiğiyle ilgili bir şeyler söyleyip ordan ayrıldı.

Gözleri her tarafta omegayı aramaya başladı. Son çare olarak dans pistinde kavga edenlerin yanına doğru yürüdü. Acilen omegayı bulması ve sonra vakit kaybetmeden burdan ayrılmaları gerekiyordu, başlarına kötü bir şey gelmeden. Gözleri Jin'i bulduğu gibi hızla yanına doğru adımladı.

Jimin, Jin'in donmuş gibi olduğu yernde tepkisizce bir yere baktığını görmüştü. Omeganın kavgadan korktuğunu sanıp, hızla koluna dokunup kendisine bakmasını sağladı.

Şaşkın omega, Jimin'i fark ettiği gibi, Taehyung'u göstermek istedi ama kolundan çekilmesiyle afalamıştı. Sarhoşluğun etkisiyle, aklı karışmış ve ne diyeceğini unutmuştu. Yüzünde ki masum gülümsemeyle ayak uydurdu, küçük omegaya.

Jimin, Jin'in yerinde sallanmaktan ayakta duramadığını, anlamasıyla derin bir nefes aldı ve sakin olmaya çalıştı. Sarhoş olana sinirlenmişti biraz, bu kadar dağıtacak ne vardı.
"Gelmek istemiyorum diyene bakın!" Dedi, ama müziğin sesinden dolayı, bu sözler sarhoş omegaya bile gidememişti.

Jimin, omeganın kendi kendine gülmesinden dolayı kör kütük sarhoş olduğunu uzaktan bakılsa bile hemen anlaşılıyordu.

Kollarının altına girdi ve sarhoş omegayı zorla yürütmeye başladı. Birlikte sallanarak barın çıkışına doğru yol aldılar. Jimin pek fazla içmediği halde, çok çabuk sarhoş olan bir yapıya sahipti. Bu huyunu pek sevmezdi çoğu zaman. Jin kadar içmemiş olsa da biraz aklı bulanmıştı.

Kapıya çıkmalarıyla taksiye binmeleri bir olmuştu. Jimin buna çok sevinmişti, çünkü sarhoş bir Jin hiç çekilmezdi. Kendisini bırakıp, yine içmeye bara girebilirdi. Jimin yanında kendi kendine bir şeyler mırıldanan omegayı, pek umursadığı söyleyemezdi. Şu anda tek derdi evine gidip, sıcacık yatağına girmekti.

Yanında ki omegaya baktığında uyuduğunu görmüştü. Bu görüntü Jimin'e gülme isteği barındırıyordu. Çünkü çok sevimli görünüyordu.

~~~

kookie: 🍻🍻 @thy

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

kookie: 🍻🍻 @thy.kim

34.789 beğen

(Bu gönderi yorumlara kapatılmıştır.)

🌹

Jungkook, Jimin'in arkadaşlarından ayrıldığını ve dans pistine gittiğini gördüğü gibi, elindeki telefona cebine attı. Daha sonra kendisi de peşine düştü. 'Hem belki omega ile konuşma şansım olabilir.' diye düşünmüştü.
Takip ederken bir anda kendisine çarpan garson tamamen ilgi odağına girmişti.

Birkaç saniye bile sürmemişti bu olay.  Yapılı alfa üstüne hafif dökülen içkileri umursamadan, minik omegayı gözleri ile aradı ama kaybetmişti. Hemen omegayı bulması gerekiyordu, yoksa onu bu güzellikle başka alfalar kapabilirdi. Bu düşüncesiyle içinde ki alfa kurdu sinirlenmeye başlamıştı. Alfası bunun olmasını hiç istemiyordu.

Piste dans edenlerin arasına girmesiyle, Taehyung'un kavga ettiğini gördü. Kaşlarını çatarak oraya doğru, hızla yürümeye başladı. 
Taehyung'u kavga edenlerin arasından zar-zor çekip çıkartı.

Neden kavgaya karıştığını sokacakken, Taehyung'un kollarını kendisinden kurtardı. Sinirle soluyarak etrafına bakmaya başlamıştı Taehyung.
Jungkook kaşlarını çatmış ve neler olduğunu anlamaya çalışmıştı. Neden bu kadar sinirliydi ve gözlerinin reng değiştiğini görmesiyle, biraz ürkmüştü.

Taehyung kargaşadan dolayı etrafına baktığında Jin'i görememişti. Omegasını bulmak adına hızla göz gezdirdi. Kavgadan dolayı sıklaşan nefeslerini düzene koymaya çalışarak,  hızlı nefesler alıyordu.

Kendine hakim olması gerekiyordu. Biraz sonra nefesleri sakinleşmeye başlamıştı. Daha sonra barın çıkışında omagasını ve kolunun altında başka birisiyle gittiğini gördü.
Alfası içinden sinirle kükremiş ve dışarıya çıkmak istiyordu. Omegasını onlardan çekip almak ve koruyup herkesten saklamak istiyordu.

Omegasına yetişmek için kapıya doğru kurt hızıyla koştu ama yetişememişti. Omeganın bir taksiye binip gittiğini gördüğünde sinirle kasılmıştı tüm vücudu. Kimin götürdüğünü görmemiş ve bu durum alfanın sinirini daha da gerilmesine sebep oluyordu.

Onları takip edecekken Jungkook, kendini kaybetmek üzere olan alfanın kolundan yakalamıştı. Arkadaşının başına kötü birşey gelmemesi adına bunu yapması gerekiyordu. Onu durdurması en iyisi olduğunu biliyordu.

Bu derece kendini kaybetmiş bir alfa yasaklanmış kuralları çiğnerdi ve bunun sonuçları onun için hiç iyi olmazdı. Her ne kadar babası koca bir sürüye liderlik yapıyor olsada, elinden pek bir şey gelmezdi...

 Her ne kadar babası koca bir sürüye liderlik yapıyor olsada, elinden pek bir şey gelmezdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Omegaverse yarı texting TAEJİNHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin