028

584 18 7
                                    

Ik zal hier kort vertellen wat er in de afgelopen delen zijn gebeurd om ervoor te zorgen dat jullie het vervolg zullen begrijpen ;)

-

Yasmina wordt uitgehuwelijkt aan een man genaamd redouane. Ze hebben elkaar ontmoet op vakantie. Anass heeft twee mannen naar yasmina gestuurd om haar te waarschuwen voor redouane. Hij is namelijk geen onschuldig en lief persoon. Eenmaal toen ze terug kwam van vakantie werd haar hand gevraagd door redouane. Hij is naar haar vader gegaan en heeft hem volledig overtuigd dat anass (haar ex) een gevaarlijk persoon is en yasmina onderdrukt om hun (redouane en yasmina) huwelijk te voorkomen.

Aangezien anass haar ex is gelooft yasmina haar vader dit compleet. Hij beweert dus redouane zijn familie al jaren te kennen. Weken gingen voorbij en salim (yasmina haar broer) en haar moeder kwamen met een plan. Ze zouden vluchten samen met anass na de henna. Ze zijn gevlucht naar een klein huisje ver van iedereen. Ze zitten dus momenteel in dat huisje.

Redouane is naar yasmina op zoek. Samen met haar bezorgde vader want die denkt dat anass haar heeft ontvoerd. Yasmina haar moeder verblijft nog thuis. Zij wilt de orde in huis bewaren en yasmina en anass inlichten als redouane iets van plan is.

De enige die dus in dat huisje verblijven zijn: yasmina, salim, anass,

Met een bord in mijn handen liep ik anass zijn kamer in. Ik liep op hem af en maakte hen rustig wakker. Vermoeid opende hij zijn ogen en keek me lang aan. "Ik moet je wond verschonen" fluisterde ik en hielp hem recht zitten. Hij knikte en wreef wat in zijn ogen. "Is dit voor mij?" Vroeg hij kijkend naar het bord. Ik knikte kort en gaf het aan hem.

Terwijl ik bezig was met zijn wond at hij zijn ontbijt op en keek naar de klok. Het was precies 13:00 uur. "We moeten praten" zei ik direct nadat ik het verband had afgeknipt en vast gemaakt. Hij knikte. "Ik weet dat je er niet van houdt om telkens te wachten op antwoorden. Dus zal ik je nu vertellen wat er gebeurde gister" zei anass direct met een glimlach. Ik glimlachte terug en luisterde naar zijn verhaal voordat ik aan de mijne begon.

"Ik ging wat zaken regelen om ervoor te zorgen dat redouane geen kans krijgt om je van me af te pakken. Ik reed naar een geheim pand waar ik had afgesproken met een paar van mijn mannen om een beter plan te bedenken. Helaas werden we al op de heenweg gestopt door twee zwarte auto's die de weg blokkeerden. Er sprongen 4 mannen uit de twee auto's en ze beroofden alles. Gelukkig had ik alle papieren in het pand gelaten. Verborgen waar niemand anders het van me kon afnemen.

Ze sloegen ons in elkaar en begonnen op ons te schieten. Ik was de enige die geraakt werd die dag. Ze vertelde dat we moesten oppassen, want redouane zou ons vinden en ons kapot maken. Dat waren exact de woorden van de 4 mannen voordat ze weer vertrokken." Vertelde hij.

Het bleef stil. Iets klopte niet aan het verhaal. "Hoezo namen ze je niet mee? Redouane weet toch dat ik bij jou ben? Waarom zou hij dan de moeite nemen om mij te zoeken terwijl jij weet waar ik ben?" Vroeg ik. Anass glimlachte zwakjes. "Daar zat ik ook aan te denken. Ik denk dat je moeder redouane heeft overtuigd dat jij samen met salim bent gaan vluchten" vertelt hij. Ik knikte en er viel weer een stilte.

Beide dachten we aan hetzelfde.

Een oplossing...

"Maak je geen zorgen yasmina. Niets zal jou, je broer en je moeder overkomen" fluisterde hij en plante een kus op mijn handpalm. Ik glimlachte en kroop naast hem onder de dekens. Ik sloeg mijn hand om hem heen en snoof zijn geur op. "Ik moet je ook iets vertellen" zei ik zacht. Hij keek me aan en luisterde.

Incomplete Without YouWhere stories live. Discover now