🔞Taehyung 🔞

4.1K 78 1
                                    

Erai împreună cu Taehyung la ziua unui amic de-al lui în club. Amândoi ați băut puțin. Tu te-ai dus sa dansezi dar un băiat a venit și a început sa se dea la tine iar tu din cauza ca erai amețița ai crezut ca Taehyung și ai început sa dansezi cu el dintr-o data lai văzut pe acel tip pe jos și Taehyung te apuca de încheietura mâini și te-a dus sus la etajul 2 într-una din camerele clubului. A încuiat ușa și te-a trântit pe pat.
Taehyung : baby girl cum ai putut să-l lași pe ala sa te atingă?
Y/N: daddy am crezut ca ești tu. ...
Taehyung : în seara asta te voi pedepsi asa de rău încât vei învățat sa nu mai confunzi cu alți băieți!
Taehyung sa năpustit asupra buzelor tale, sărutul vostru nu era ca celelalte de pana acum , acesta era foarte pasionala, lai lăsat pe Taehyung sa îți exploreze cavitatea bucala. V-ați despărțit din cauza lipsei tale. Taehyung te-a dezbrăcat rapid apoi ți-a legat mâinile cu o eșarfă găsită în camera.
Taehyung : în seara asta, îmi vei spune regulile pe care daddy ți-a zis sa nu le încalci! La fiecare greșeală îți voi lovi fundul tău gol cu palma. ai înțeles?
Tu doar ai dat din capt .
După ce a scăpat și el de hainele lui te-a întors pe burta și te-a penetrat într-o viteza de nedescris.
Taehyung : începe sa vorbești baby girl.
Y/N: nu am voie sa las alți băieții sa ma atingă. ....nu am voie să-l refuz pe daddy când are nevoie. ...am voie sa ma ating singura
Palma lui Taehyung a făcut contact cu fundul tău.
Y/N: au ... nu am voie sa ma ating singura. ...pot sa pot sa ies fără tine. ..
Taehyung : tu chair ma provoci sa te lovesc?
Asta e adoua palma pe care ți-o da, după asta au mai urmat 15 apoi sa oprit te-a întors pe spate și și-a frecat membru de feminitatea apoi a intrat lent , ți-a desfăcut picioarele mai mult și a întrat mai adânc în tine. A început sa fac mișcării foarte rapide, și sa îți muște sânii.
Puteai sa citești furai din ochii lui Daddy Taehyung, chair era supărat, rău pe tine. Mișcările lui erau din ce în ce mai rapide lovind într-un ritm alert în tine.
Taehyung : ahhh baby ești asa stramata mmmm
Y/N: ahhh daddy mmmm nu vina mea ca membrul tău e prea mare ahhh
Taehyung ți-a zâmbit puțin dar supărarea din ochii încă era vizibila.
Taehyung : ahhh baby grill doar eu te pot atinge, doar eu te pot face sa gemii, doar eu te pot deține acest corp. Pentru ca tu ești doar a mea, frumoasa.
Te-a sărutat dulce pe buze cum doar el o putea face.
Y/N : ahhh daddy simt ca îmi voi da drumul mmmm ahhh
Taehyung : ahhh mai ai putina răbdare mmmm
Taehyung ți-a desfăcut eșarfa de la mâini și ți-a sărutat încheieturile care acum erau puțin roșii. Ți-a pus mâinile pe cearceaf și îl strângeai din cauza dureri pe o aveai pentru ca nu îți puteai da drumul știai ca dacă o faci îl vei supăra și mai rău.
Taehyung : ahhh babygirl dați drumul pentru daddy și gemenii ca poți sa de tare numele mmmm
Lai ascultat ți-a dat drumul i-ai gemut cat poți de tare dar nimeni nu cred ca te-a auzit din cauza muzicii de la parter care se auzea prea tare.
Nu a durat mult pana când și-a dat și el drumul. Iai strâns cat de tare ai putut umeri când ai simțit spermă lui daddy Taehyung umplânduti feminitatea. Ai mai făcut câteva mișcării lente și a ieșit ușor din tine. Te-a strâns la pieptului , și ți-a sărutat scurt pe buze .
Y/N: îmi pare rău că te-am supărat daddy. ..ma poți ierta?
Taehyung : off fetița mea cuminte care îmi satisface nevoile când sunt supărat, cum sa nu te iert îmi pare ca am fost un mic mai dur acum.
Y/N: te iubesc daddy 💚
Taehyung : și eu te iubesc baby girl 💚
Daddy Taehyung ți-a mai dat un ultim sărut pe frunte și a-ți adormit amândoi.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🔞💚Daddy Taehyung 💚🔞

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


🔞💚Daddy Taehyung 💚🔞

BTS & TXT & SKZ reacționează la...🦦Where stories live. Discover now