🔞Jungkook 🔞

6.4K 120 12
                                    

Tocmai ce te-ai întors împreună cu iubitul tău de la cumpărături  . Când a-ți ajuns acasă a-ți pus cumpărăturile  la locul lor  . Tu te-ai dus în camera voastră și te-ai întins puțin pe spate și ți-a închis ochii erai puțin obosita.  Dintr-o data ai simțit ceva rece când ai deschis ochii era mana lui Jungkook care se juca sânii tai te-a privit puțin apoi și-a lipit buzele lui de ale tale formând un sărut dulce care pe parcursul devenea foarte pasional. Limbile voastre era într-un război al dominație, . Jungkook a fost cel care avea tot controlul asupra ta acum îți explora cavitatea bucala sărutul a continuat din ce în ce mai jos pana la sânii tai . A scăpat rapid de tricoul tău cel încurca a început să-ți lase săruturi umede pe sânii,  chair muscanduti unul dintre ei ceea ce te-a făcut sa scoți un mic geamăt.
Y/ N : daddy te vreau te rog
vocea ta de copil îl face sa zâmbească
Jungkook : oh babygirl  ador când îmi spui asta .
Iepurașul tău a scăpat rapid de hainele voastre.  A luat de pe masa o pereche de cătușe cu puf roz cu care ți-a prins ambele mâine deasupra capului  .
Jungkook și-a frecat puțin membrul de feminitatea ta înainte de a intra în tine. Mii de fiori ai simțit când Jungkook sa facă mișcări rapide lovind în tine în timp ce îi gemeai numele.
Jungkook : ahh babygirl  asa geme cat poți de tare sa știe toată lumea ca tu ești a mea.  a început  sa îți muște mici părți din piele  lasanduti  multe semne pentru a știi ca tu ești doar a lui. A început sa facă sa se miște din ce în ce mai rapid în tine , și să-ți maseze sânii.
Y/ N : ahhh daddy ma dor mâinile ahhh
dar Jungkook nu tea auzit fiind concentrat pe gemetele tale.  Ți s-au format mici lacrimi în ochii din cauza dureri.  Jungkook  văzând asta ți-a desfăcut cătușele ți-a sărut ambele  încheieturi ale mâini și a început sa te sărute.
Y/N : ahhh daddy nu mai am mult ahhh mmn
Jungkook : ahh babygrill nici eu mai rezista puțin ahhh mmn
Nu a durat  pana vati dat drumul amândoi.  Jungkook a mai făcut câteva mișcări în tine înainte de a ieși din tine.
Te-a strâns la pieptul lui  .
Jungkook :babygirl îl poți ierta pe daddy pentru ca fost puțin mai dur acum? 

Y/N: te iert daddy pentru ca te iubesc 💕
Jungkook : și eu te iubesc pisicuța  mea 💕
Jungkook te-a sărutat scurt pe buze,  apoi ți-a sărutat fruntea . A-ți adormit unul în bratele celuilalt.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
BTS & TXT & SKZ reacționează la...🦦Where stories live. Discover now