Hoofdstuk 18

31 5 3
                                    

Hey schatjes, ik ga mn schrijfstyle een klein beetje veranderen. Inplaats van een grote lap tekst ga ik kleine stukjes typen. Ik hoop dat jullie dat leuk vinden. Ik ga in de volgende hoofdstuk ook de personages laten zien qua uiterlijk x

Perspectief Sara

Ik werd wakker in het ziekenhuis. Ik dacht even na en herinnerde me toen alles. Mijn moeder. Mijn lieve moeder. Ze is dood. Ik rende het ziekenhuis uit en ging naar huis.

Thuis zag ik mijn broer. 'Aymane, aymane.' Zei ik snikkend. 'Wat is er?' Zei hij geïrriteerd. 'Mama, mama is dood.'  Hij schrok. Hij wist niet wat te zeggen. Maar hij geloofde het gelijk.

Het is maandag. Een maandag twee weken na dat mn moeder dood is. ik moet weer naar school. Gelukkig heb ik bijna mijn examens dus ben ik snel van school af.

Ik maak me klaar voor school. Ik trek een zwart jurkje aan die tot mijn knie komt en een zwarte legging. Ik krul mijn haar aangezien ik toch wat later begin en doe een rode lippenstift op.

Ineens werd ik geappt
Wassim: Hey🥰
Ik: Hey, alles goed
Wassim: ja goed. Met jou?
Ik: ook goed, wat is er?
Wassim: k vroeg me af of je miss iets wou doen na school. Ik heb vandaag andere lesse dus ga je maybe niet zien. Drm vraag ik nu.
Ik: ooh, sg. Maar ik kan ni. Moet werken man
Wassim: ooh 🥴 maakt ni uitt
Ik: zullen we morgen anders 🙂
Wassim: Jaa isg 😉
Ik: isgoed k moet gaan ciao
Wassim: Bye👋🏼

Ik besefte dat ik bijna te laat kwam door dat ik op mijn telefoon zat dus liep ik snel naar beneden. Beneden zag ik Aymane na twee weken. Hij was kapot door de dood van mijn moeder. Mijn zusje zit nog steeds in het ziekenhuis.

Aymane is nog steeds bezig met zijn drugshandel. Daarom mag ik hem niet meer. Ik kan hem gewoon niet uitstaan.

Toen werd ik ineens weer geappt.

Marouane: ben jij sara?

Omg. Omyngod. Omg. Omg. Wat. Hoe komt hij aan mijn nummer. Of laat maar. Die had hij al. Maar hij appt me gewoon met zijn eigen nummer.

Ik: ja? Wat moet je?

Die wat moet je klinkt misschien een beetje gemeen maar toch. Hij is getrouwd, niet ik. En hij wilt zogenaamd nog samen met me zijn. Het leven is zo moeilijk. En al helemaal nu mijn moeder dood is. Ik weet nog dat ik haar altijd advies vroeg. Het maakt niet uit waarover, maar helaas. Dat is verleden tijd.

De schooldag was voorbij. Ik word eigenlijk wel gepest op school. En niet heftig maar het gebeurd wel.

Ik was thuis aangekomen en ineens belde iemand aan. Wie zou dat zijn?

Sorry dat ik zo lang niet heb geschreven maar heb 't druk met school xx

Why me?Where stories live. Discover now