#4-"Far away"

29 2 1
                                    

Kender hun mig bare godt, eller er hun tankelæser? "Jeg er tankelæser!" siger hun pludselig. Jeg kigger med store øjne på hende. "Ej bare rolig, du kom bare til at tænke højt." siger hun og griner, jeg griner med.
-
Kida's synsvinkel
Det er blevet fredag, og vi har pakket færdigt. Jeg har allerede fået sagt farvel til mine aller tætteste. Der er egentlig ik særlig lang tid til, at vi skal med flyet, men jeg er egentlig os lidt ligeglad. "Kom, vi skal gå nu!" Råber Marianne Ids' mor. Vi tager vores kufferter og bære dem nedeunder og ud i bilen. Alle møblerne osv. Bliver har, fordi at vi ville komme tilbage i ferier også stadigvæk have huset, istedet for at bo på hotel. Vi kører kun i omkring 30 min, da lufthavnen ligger ret tæt på. Der er stadig omkring 5 timer til, at vi skal flyve, men vi skal lige ud at shoppe først. Jeg får købt, nogle trompetbukser og en striktrøje. Og så får jeg også købt et gennemsigtigt cover til min mobil, så jeg kan putte billeder bag på.

- Tilbage i lufthavnen -
Nu er der kun 30 min til flyet kom. Vi har stadigvæk ik' fået at vide, hvor vi skal hen. "Når piger, er I klar til at vide, hvor vi skal bo?" Siger min far med et smil på læben. "Ja!" Svarer Ids og jeg i kor. *Trommehvirvel* "Vi skal bo i....." Han trækker ret lang tid på den. "Norge!" Siger han. Ids og jeg kigger direkte på hinanden, springer op og begynder at skrige. "Vent" siger jeg og vi stopper alle op. "Hvilken by?" Fortsætter jeg. "En der hedder Trofors, den ligger tæt på Trondheim, hvis I kan huske den" Svarer Marianne. Vi begynder at hoppe og danse af glæde nu. Vi skal frk flytte til Trofors! Tænk, hvis vi møder dem! Selveste Marcus og Martinus! Tænk, hvis vi skal gå i klasse med dem! Vent. Det umuligt de går i 8, vi går kun i 7:( Jeg er stadigvæk sindssygt glad. Shit man, jeg kan slet ik' være i mig selv. Mine tanker kører stadig videre. Jeg kan slet ik' stå stille, jeg har seriøst brug for at skrige, men lader vær, da det ville være lidt akavet haha.

- i flyet -
Endelig. Vi på vej til Norge nu. Farvel Danmark. Farvel gamle liv. Kæft jeg glæder mig!

Ida's synsvinkel
Jeg kan stadigvæk ik' fatte det her. Vi skal seriøst flytte til Trofors, det jo uvirkeligt. Jeg glæder mig virkelig til alle de nye mennesker vi kommer til at møde, og måske kun måske, møder vi Marcus og Martinus. Okay lige nu skal man bare sige deres navne, og så får jeg lyst til at flippe fuldstændig ud. Men gad vide om vi skal gå på deres skole? Jeg tror kun der ligger 1 skole i Trofors, men jeg er ik' helt sikker. Men det kan jo godt være vi bliver sat på en anden skole i en nærliggende by. Vi skal sidde i flyet i måske 2 timer mere, så jeg lægger mig til at sove, så jeg ikke er ligeså træt, som jeg var da jeg stod op tidligere.

Kida's synsvinkel
Jeg sidder bare og kigger ud af vinduet, da jeg sidder yderst. Jeg hører Marcus og Martinus, selvfølgelig, men synger ik' med, da der ligesom er andre i flyet. Jeg tror jeg vil prøve at sove lidt, fordi jeg er virkelig smadret. Vi stod jo os røv tidligt op, så det vil nok hjælpe lidt.
*20 min senere*
Okay woow jeg kan slet ik' falde i søvn. Mine tanker kører bare nonstop. Jeg prøver virkelig alt hvad jeg kan, men det uden held. Jeg får endelig styr på mine tanker, og falder ligeså stille i søvn. Jeg vågner af et lille skub. Det var Ids. "Vi er fremme" siger hun glad. Jeg strækker mig hurtigt. Vi lander stille og roligt. Vi går ud af flyet og går ind i lufthavnen,,for at få vores bagage. Vi er landet i Trondheim lufthavn, så der er ikke lang køretid til Trofors. Måske 20 min ca. Da vi er kommet frem, er vi stoppet ude foran et kæmpe hvidt hus. Shit det flot!

Huset^Kvarteret er ret stort, med ekstremt flotte huse

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Huset^
Kvarteret er ret stort, med ekstremt flotte huse. Vi tager vores kufferter og går ind i huset. Jeg går ind på det første værelse jeg ser, og woow jeg forelsket. "Dips for det her værelse!" Råber jeg. "Fint nok, men dips for det her!" Råber Ids tilbage.

 "Fint nok, men dips for det her!" Råber Ids tilbage

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Mit værelse^

Ids' værelse^/Ida's synsvinkelHuset er så flot indrettet! Og mit værelse er pænere end Kids', giv mig ret;) Nå, jeg har fået pakket ud, og mit skab er gigantisk, altså nærmest ligeså stort som Barbie's klædeskab! Ej måske lidt overdrivelse, men de...

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Ids' værelse^/Ida's synsvinkel
Huset er så flot indrettet! Og mit værelse er pænere end Kids', giv mig ret;) Nå, jeg har fået pakket ud, og mit skab er gigantisk, altså nærmest ligeså stort som Barbie's klædeskab! Ej måske lidt overdrivelse, men det ihverfald stort.

-
Don't be a ghostreader
Vote, comment, share!

Why is it so hard to let go?Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang