17

857 34 0
                                    

Ik had mezelf opgesloten in mijn kamer, ik wilde met niemand echt praten over wat er was gebeurd. Mijn moeder deed wel pogingen maar die hadden niet zo veel zin. Ik bleef stil en kortaf en dagen op mijn kamer. Ik had geen trek in eten en keek de hele dag naar films. Ik ben zelfs afgevallen, zat er toch nog een voordeel aan. Mijn ouders maakte zich zorgen om me. Robin? Nog niks van gehoord..het is nu 3 dagen geleden. Het valt wel mee hoelang het is maar het leek eeuwen. Ik miste Robin vreselijk maar wilde ik hem terug? Ik wil graag de Robin terug die hij voor mij was en zoals hij zich voor deed maar helaas die Robin bestaat dus niet.. Jeremy en Natasha zijn uit elkaar. Jeremy vond Natasha's whatsapp berichten met Berto. Berto en zij zijn nu bij elkaar. Ik hoop dat die drie lelijkerds gelukkig worden nu ze bij de juiste personen zijn en ik meen dit oprecht. Op dat moment ging de bel. Mijn ouders zullen wel open doen. Binnen 5 minuten zwaaide mijn deur open. Julia. Ik was blij haar te zien. Ik glimlachte en ze haalde wat achter haar rug vandaan. Een grote doos chocolade mousse en oreo ijs. Ze kent me echt te goed gewoon. Terwijl ik het eten naar binnen propte ik alles naar binnen. Ik vertelde van het strand, dat hij me had ontmaagd, van de bruiloft en hoe hij me had opgesloten. Julia luisterde aandachtig.

"heeft hij al gebeld?"

"nee.."

"klootzak"

Het was even stil.

"weetje wij gaan vanavond uit en je gaat met alle jongens flirten en je gaat heel veel dansen!" 

"nee nee nee nee ik zie er niet uit, nee daar ben ik nog echt niet aan toe"

"zei ik dat je een keuze had?"

Ik probeerde haar nog om te halen met puppy ogen maar het hielp niet. Ik nam nog een hap van mijn ijs en begon al te stressen.

"deze moet je aan doen!"

Julia hield een strak, zwart, kort jurkje omhoog. Het had hier en daar wat glitters. Niet te sexy? Ik wil er niet uitzien als Natasha... Maar Julia stond erop dat ik hem aan deed. Julia trok een blauw, strak jurkje aan met een zilvere lange ketting. We krulde ons haar en vertrokken.

We kwamen bij een club aan en liepen naar binnen. Twee agenten stonden bij de ingang en vroegen om ons id bewijs. Julia toverde snel twee id bewijzen uit haar tas. Maar die was niet van mij.. Eenmaal binnen griste ik ze uit haar handen. Ze waren nep. Ik was zogenaamd 18. Die Julia toch. De muziek was enorm hard en er waren best veel mensen. Julia trok me mee de dansvloer op en we begonnen te dansen. Ik voelde dat er jongens naar me keken en ik voelde me er niet gemakkelijk bij...

"ziet er goed uit!" Hoorde ik iemand schreeuwen.

Ik keek om maar ik kon niet zien waar het vandaan kwam. Ik wilde me weer terug draaien naar Julia maar ze was weg. Ik keek om me heen en al snel vond ik haar flirtend met een jongen aan de bar. Ze zag me kijken en gebaarde dat ik moest komen. Ik baande me een weg door de mensen en kwam bij Julia.

"Noa dit is Roel, Roel dit is Noa"

We schudde elkaar handen en toen zei Roel.

"mijn vriend komt zo" hij knipoogde.

Wat bedoelde hij? Is Julia me aan het koppelen? Ik trok Julia mee naar de toiletten.

"Juul ben je me nou aan het koppelen!?"

"misschien maar je verdient beter dan Robin! Ik wil je gewoon blij maken, het is maar voor 1 avondje"

"Julia het is net uit! Ik ben echt nog niet aan een nieuwe jongen toe!"

Dat was een smoes. Ik was eigenlijk gewoon nog niet over Robin heen. Daarbij, niemand is zo perfect als Robin...ik zal nooit meer zo'n leuke jongen vinden..

"1 avond? Please please pleeeaaassseee"

Ze zette haar grote ogen op.

"oke oke 1 avond"

We gingen terug. Ik had een raar gevoel in mijn buik. Zo'n gevoel van 'ik heb hier echt geen zin in'

"Hey ik ben Nick"

Twee donkere ogen keken me aan. Een lange jongen met bruin haar en een iets getinte huid keek me met een witte lach aan.

"Noa"

Maar ik voelde niks voor de jongen. Hij was niet zo knap en charmant als Robin..

"dus..ze proberen ons te koppelen.."

"jupp"

"zin om te dansen?"

"is goed"

Ik glimlachte en ging met hem mee. We begonnen te dansen. Maar goed dat ik niks hoefde te zeggen nu. Mijn hoofd was er totaal niet bij. Ik kon alleen maar denken aan hoe Robin en ik hadden gedanst in het theater, en op Kreta. Toen begon een langzaam nummer te draaien en iedereen begon te schuivelen. Nick pakte mijn heupen en ik sloeg mijn armen om zijn schouders maar ik hield afstand.

"waarom blijf je zo afstandelijk?"

"oh ehh niks sorry"

"er is wel wat, vertel"

Hij glimlachte aardig.

"het is net uit met mijn vriend en..naja gewoon"

"je wilt hem terug?"

"nee, het is niet voor niets uit maar.."

"je mist hem"

Ik bleef stil. Ja ik mis Robin...elke seconde.

"het is niet erg ik begrijp het"

Ik glimlachte met moeite.

"wil je wat drinken?"

"ja graag"

We liepen naar de bar en ik nam een cola en Nick een biertje. Ik had ook alcohol kunnen nemen maar ik hield me aan mijn afspraak met Robin. Robin, Robin, Robin, hij ging maar niet uit mijn hoofd.

"hoelaat is het?"

"23:30" zei Nick

"ah"

"kijk daar"

Nicks vinger wees naar een zoenend stelletje in een hoekje tegen de muur. Was dat nou? Ja dat is Julia met Roel. Ik glimlachte. Heeft er teminste een van ons een nieuwe love.

hij en ikWhere stories live. Discover now