9

1.2K 39 3
                                    

Ik zat achter mijn computer. Hoeveel zou een ritje met een luchtballon kosten? Hmm..meer dan 100 euro..dat ga ik niet redden met mijn zakgeld. Ik sloop naar Jeremy's werkkamer en klopte op de deur. Voor ik de werkkamer instapte vroeg ik me ineens af of Jeremy wel wist dat Robin en ik iets hadden. Naja we zullen het zien en ik stapte naar binnen.

"Hey Noa"

"hoi Jeremy ehh ik had een vraagje eehh"

"vertel"

"nou.. Ik wilde graag een ballonvaart maken met ehh Robin maar ik kom tekort met mijn zakgeld dus"

"je zakgeld? Meisje ik betaal het wel, ik heb je mijn hele leven gemist ik zal alles doen en kopen om jou gelukkig te maken"

Hij meende het zag ik aan hem. Het raakte me op een positieve manier. Zou ik dan toch ooit met hem een vader-dochter band krijgen? Ik kreeg een raar gevoel bij het idee dat ik Jeremy 'pap' zou noemen. Ik zag het totaal niet voor me. Zou hij dat zich voorstellen? Ik glimlachte naar hem. En liep toen met mijn laptop naar hem toe om de prijzen te laten zien.

"wat is er eigenlijk tussen jou en Robin" vroeg Jeremy nieuwsgierig.

"ehhh nou"

"hij is toch niet je vriendje he?" Vroeg hij plagerig.

Er verscheen een grote lach op mijn gezicht en ik bloosde. Zou deze blik genoeg zeggen? Ik hoopte het want ik werd ineens super verlegen.  Hij vroeg niet door, gelukkig. We kozen een leuke luchtballonvaart uit en betaalden. Tijd om Robin te gaan verassen!

"kleed je aan en get ready want ik heb een verassing voor je!"

Robin lag nog in zijn bed te luieren.

"hmm?"

Ik ging op zijn bed zitten en schudde hem heen en weer.

"ik heb een verassing schone slaaper"

Zijn ogen gingen open en keken me aan.

"wat dan?" Zei hij slaperig.

"dat zeg ik natuurlijk niet!"

Hij zuchtte en lachte naar me. Hij gaf me een snelle kus en sprong in zijn kleren. Toen liep hij naar me toe en nam me in zijn armen.

"wat heb je voor me schatje?"

Ik trok hem mee. Naja ik deed een poging want voor de deur van zijn kamer zei hij

"waaaacht mn haar"

Hij liep naar zijn badkamer en deed nog snel wat gel in zijn haar en pakte mijn hand.

"nu mag je me meetrekken!"

Ik glimlach en trok hem mee naar beneden. Ik liep naar Jeremy's scooter die ik mocht lenen. Robin ging achterop zitten en hield mijn middel vast. We begonnen te rijden. Het was heerlijk weer. De bomen waren groen, en de lucht blauw, net als in teletubbies. De wind blies koeltjes door mijn haar. Vond ik altijd zo fijn. Mijn jurkje wapperde door de wind. Ik gaf wat meer gas en Robin hield me wat steviger vast. Zijn hoofd legde hij tegen mijn rug. Het was fijn wanneer hij me vast hield. Of ik nou in zijn armen lag of zoals nu, elke keer dat hij me aanraakt was hemels. We reden een tijdje voor we er waren. We kwamen uiteindelijk aan op een groot grasveld. De luchtballon lag over het gras gespreid en er werd al hete lucht in geblazen. Ik stopte en we stapte van mijn scooter af.

"nee..dit meen je niet!?"

Robin keek verbaasd naar de luchtballon.

"ja, jij gaat daar in"

"nee! Ik geloof je niet!"

Robin straalde. Het was zo leuk om hem zo te zien. Hij leek net een klein jongentje dat een nieuwe auto voor sinterklaas had gekregen.

hij en ikWhere stories live. Discover now